Inzameling voor Nathaniël staat op €118.756

nathaniel1105

Nathaniël Roggeveld is nog maar twee jaar oud en moet nu al vechten voor zijn leven wegens neuroblastoom, een zeer agressieve vorm van kanker. Voorafgaand aan Ajax – Cambuur was er de collecte voor Nathaniël om het resterende bedrag voor zijn behandeling in Amerika te verzamelen. Tijdens de wedstrijd was Nathaniël aanwezig en werd de jonge Ajacied luidkeels toegezongen. Inmiddels is er een update geplaatst op de Nathaniels overwinnings pagina op Facebook met betrekking tot het verzamelde bedrag en de teller staat maar liefst op €118.756 euro.

Allereerst mijn excuses voor de late update, maar het is zo druk dat helaas de meter op de website wat vertraging opliep. De publiciteit dankzij RTL Boulevard, Pownews maar ook de fantastische inzet van de AFCA Supportersclub heeft flink geholpen. Waar we met Boulevard een sprong maakten van de 80.000 naar 91.000 heeft de AFCA Supportersclub ons gebracht op de 100.000, en daarna kwamen nog flink wat donaties van supporters via de rekening. Ook dit heeft nog ongeveer 2000 toegevoegd. Twee bedrijven die een donatie van ieder 5000 toevoegden en de Mirandamania met de donatie van 4000 plus sinds gisteren Pownews hebben we nu een geweldige stand van €118.756 euro.

Het is ongelooflijk wat het allemaal teweeg brengt. En vanuit de grond van ons hart willen we iedereen heel erg bedanken voor alles wat er gedoneerd is. En vooral de erg bemoedigende berichten die iedereen bij de storting achterlaat. Dat is echt hartverwarmend. En zoals iedereen inmiddels weet vanuit de uitzending, hopen we dat we na dit meer kinderen kunnen gaan helpen die ook hulp nodig hebben.

Blijf Nathaniels overwinningspagina en de website delen zodat we het hopelijk kunnen bereiken. Want elk kind wat ziek is heeft recht op een overwinning….!!!

Nogmaals excuses voor de late update.
Maar hopelijk begrijpt iedereen de situatie.

Rekeningnummer voor donaties
NL22 RABO 0300 6048 90
tnv nathaniels Victory Foundation

Related posts

10 Comments

Comments are closed.