Ajax grijpt opnieuw naast titel beste jeugdopleiding van Nederland

0509a1_nouri_vandebeek

Waar de Ajax-opleiding in Europees verband bijna jaarlijks wordt verkozen tot de beste grijpt de club, vreemd genoeg, voor het zesde jaar op rij naast de titel van beste jeugdopleiding van ons eigen Nederland. Afgelopen vijf jaar ging de Rinus Michels Award naar de opleiding van feyenoord. Dit jaar verkozen de hoofd jeugdopleidingen van de Nederlandse BVO’s de opleiding van AZ tot beste jeugdopleiding. Ook de jeugdopleidingen van feyenoord en PSV waren genomineerd.

Phillip Cocu kreeg de Rinus Michels Award voor beste coach in het betaalde voetbal. Cocu volgt Frank de Boer (Ajax) op, die de laatste twee keer met de prijs aan de haal ging. Bondscoach Guus Hiddink kreeg nog een oeuvreprijs uitgereikt, wegens zijn verdiensten voor het Nederlandse voetbal.

Bron: NuSport

 

Related posts

20 Comments

  1. polaroids

    Hoe serieus moet je dit nemen, als Hiddink de oeuvreprijs krijgt en Philip als beste trainer wordt genoemd….

    1. Ajacied12341

      En AZ de beste jeugdopleiding ik hoop wel dat echte kenners weten dat die van Ajax veel beter is

    2. dickst14

      niet echt serieus denk ik. ze hebben de a1 van ajax waarschijnlijk nog nooit zien spelen. PSG en Barcelona weggespeeld. o ja is Europa en geen Nederland natuurlijk.

    3. Ajax007

      Dit slaat helemaal nergens op maar Als je de beste jeugdopleiding van Europa hebt bewijst dat wel wat

  2. War

    Hiddink de oeuvreprijs ? Dan kan je de prijs voor AZ toch helemaal niet serieus nemen. Wat een schijnvertoning !!!!!

  3. suske

    Europees beste jeugd opleiding en in eigeland nie eens 3de??? riiiight….

  4. Nikos

    Welk jeugdteams klopte ook weer al die Europese jeugdteams in de jeugd CL? Was geloof ik geen az, philips of feijnooit!

  5. RobbyZ

    Ajax A1 kampioen en AZ A1 2e,Ajax B1 2e onder Utrecht en AZ 3e,Ajax C1 kampioen en AZ 3e en Ajax D1 ook kampioen en AZ D1 4e,dus wat een lachertje deze verkiezing!!

  6. Remco425

    Hiddink heeft het in zijn hele carriere natuurlijk wel heel goed gedaan, oeuvre prijs denk ik dus wel terecht. Maar az beste jeugdopleiding is idd een lachertje. Ze doen het goed daar, maar Ajax doet het beter. Beste van Europa is ook beste van Nederland. Klaar.

  7. Ajax nr 1

    Hahahaha Az gefeliciteerd met dit cadeautje zo win je ook eens wat maar ik gun het jullie meer dan die andere clubs. Maar de echte kenner weet wel beter. Zo zie je toch dat er in nederland zo’n prijs gewoon wordt weggegeven de jury heeft zeker opdracht gehad. Stelletje Maffia

  8. jojocoolio

    Wat een onzin zeg… Laten ze eens tellen waar de meeste voetballers die nu nog betaald spelen hun opleiding genoten hebben….

Comments are closed.