Jong Ajax verliest benefiet tegen de Suriprofs met 1-2

0513jongajax-suriprofs

Jong Ajax heeft woensdagavond de wedstrijd tegen de Suriprofs verloren. Op de Toekomst scoorde gastspeler Ricardo Kishna het openingsdoelpunt voor de Suriprofs en na de thee liep het gelegenheidsteam zelfs uit naar 0-2. De tegentreffer van Sam Hendriks bepaalde de eindstand op 1-2. Bij de Suriprofs speelde ook Jairo Riedewald mee en waren Clarence Seedorf en Edgar Davids ook van de partij op een met 3000 toeschouwers gevuld sportpark de Toekomst. Met de opbrengst worden er goede doelen gesteund in Suriname.

Opstelling Jong Ajax: Mous; Dankerlui, Sporkslede, Noordhoff, Savastano (70. Vissie); El Mahdioui, Van de Beek (65. Bakker), Warmerdam; Acolatse, Hendriks, Nouri (68. Meleg).

Opstelling Suriprofs: Coutinho; Zuiverloon (55. Collin Seedorf), Koenders, Riedewald (46. Valpoort), Olfers; Malone, Clarence Seedorf, Davids; Valies, Slory, Kishna.

Bron: Ajax.nl
Foto: Proshots/Martijn Buskermolen

Related posts

11 Comments

  1. jojocoolio

    Kishna doet het hier beter…

    Het blijft een mooi gezicht om Seedorf te zien voetballen….

  2. Ajax nr 1

    Super gezellige avond gehad. Leuk om spelers nog een keertje te zien ballen die je ook in de goede jaren volgde heerlijk zulke wedstrijdjes heb echt genoten.

  3. AFCA my World

    Je ziet het maar weer de Ajax spelers en de oud Ajax spelers maken het verschil , zou Seedorf niet nog een jaartje bij Ajax willen spelen?

  4. Corr

    En dan speelt kishna wel goed.. Trap die ravioli weg en let jij met op hoe goed je dan bij Ajax ben omdat je veel minder gezeik heb over een geld

  5. Geroldkohlen

    het was een leuke dag en avond, had via menzo v.i.p kaarten het was echt top ,zoals ieder jaar eigenlijk echt een aanrader om het eens mee te maken of om er weer heen te gaan.

Comments are closed.