Derksen: ‘Spelers bij Ajax moeten niet zo hypocriet lullen’

vandervaart

Johan Derksen liet maandagavond in het programma Voetbal International ook even zijn licht schijnen over de geruchten dat Rafael van der Vaart op korte termijn zijn handtekening zou kunnen zetten onder een contract bij Ajax. Dat veel spelers lovend spreken over de terugkeer van Raffie verbaast Derksen.

‘Hypocriet gelul ten top want wie is er nou blij als er een speler wordt aangetrokken op zijn positie. Ik geloof er niks van dat ze blij zijn en zij draaien mee in het mediacircus’. Bij Ajax kunnen ze zich beter druk maken over de verdediging want met Veltman en Van der Hoorn ga je nooit meer kampioen worden’. Presentator Wilfred Genee denkt overigens dat er niet veel gaat veranderen in de verdediging. ‘Frank de Boer is een fan van Veltman en die laat hij niet vallen, daarom zal er ook weinig veranderen in die linie’.

Bron: VI

Related posts

51 Comments

  1. AFCAJasper

    Er zit een kern van waarheid in, zeker over de verdediging. Maar alsnog mag hij lekker z’n bek dicht houden!

    1. De Ajacied

      Zo is het ja
      Derksen bek houden,
      Nee hij was een topper op het veld !! Laat me niet lache

    2. Remco425

      minst gepasserde verdediging, daar hebben we het kampioenschap niet laten liggen

      1. AFCAJasper

        Ja oke over veltman heeft hij zeker ongelijk. Maar V.D Hoorn en moisander zijn te wisselvallig. En over boilesen kan ik beter al helemaal niet beginnen. En ook van Rhijn is al 2 jaar in vormcrisis. Dus in princiepe hebben ze wel een beetje gelijk. We zijn alleen kampioen geworden omdat de rest slechter was.

        1. AFCAJasper

          En dan bedoel ik de afgelopen 4 jaar. Maar dit jaar was jammergenoeg een schijtploeg net ietsje beter.

      2. PvL020

        Helemaal gelijk Remco425! En ik ben van mening dat als vd Hoorn langer speelt echt van waarde is, maar helaas was Moisander nr1 en moest spelen om hem kwijt te raken.

      3. FrankiC

        Niet helemaal mee eens. Juist bij Ajax moet een verdediger meer kunnen dan alleen tegenhouden. Dat is maar 1 facet. Opbouwend was het te voorzichtig en ondermaats. De verdedigers mogen ook gerust Cillesen bedanken.

    3. FrankiC

      Veltman is gewoon Ajaxwaardig, Vertrouwen houden in hem. Mij viel dit jaar op dat Van der Hoorn aanvallend zijn kopduel makkelijke wint dan verdedigend! Heel eigenaardig. Maar er moet een s CV staan die doorschuift naar het middenveld, een opbouwer.

  2. pacotaco

    Wie gaat er nou zeggen. goh dat is kut zeg dat die speler komt op mijn plek. zal je club leuk vinden

  3. quadsboy

    Denk wel dat elk jonge speler het tof zou vinden om met zo iemand te willen spelen ik zag VDV laats voetballen en ik zag geen slijtage. Achterin vind ik dat Veltman privé les moet nemen bij jaap stam dan komt het wel goed

    1. rickert

      denk dat die jonge spelers liever in de basis staan, dan elke week vanaf de bank VDV te moeten aangluren, dat is volgens mij alles wat hij hier wil zeggen?

    2. Charka53

      Opleiding van Jaap Stam kan geen kwaad maar ze hebben verdedigers nodig met body en lengte en die een bal naar voren kunnen en durven spelen

  4. JackattackAfca

    Miss moet Derksen niet zo hypocriet lullen. Loopt de boel weer lekker op te naaien. Iedereen moet het fantastisch vinden om met VDV te voetballen. Ervaring is gewoon welkom bij deze groep. En FDB gaat echt nog wel een verdediger halen. Graag een linksback!!!

  5. Litmanen

    Hier zie je weer dat Derksen met zijn grote muil niets snapt van topvoetballers. Dat krijg je als je zelf niet verder bent gekomen dan Veendam.
    Elke jonge voetballer wil met Messi in het veld staan, ondanks dat iedereen weet dat zo iemand een basisplaats opeist.
    VdVaart is geen Messi, maar voor de spelers van Ajax is hij een groot voorbeeld en ze weten dat ze verschrikkelijk veel van zo’n speler in het veld kunnen leren.

    Dit geeft aan dat de jonkies van Ajax meer intelligentie bezitten dan onze brulmus

  6. Bdg

    Over de verdediging heeft hij helaas gelijk, maar denk inderdaad dat spelers het geweldig vinden met een speler al Van der Vaart. Behalve die op zijn positie spelen

  7. G-Force

    Had liever Sneijder zien komen, als het voetbal niet om aan te zien is, hebben we in ieder geval nog iets leuks op de tribune om naar te kijken.

    1. Litmanen

      Je zou straks van rechts EN links een vrije trappen specialist hebben. Wat denk je hoeveel doelpunten dat scheelt in een seizoen? ( Schone en vdVaart). Als jonge spelers op het trainingsveld de moeite nemen met deze kanjers te gaan werken levert dat in de toekomst voor die spelers of een basisplaats of tzt een mooie transfer op.
      Win-win.
      Maar laat iedereen lekker zeuren, vdVaart is voor elke eredivisie club een geweldige versterking!!

      1. G-Force

        Dan nog heeft Sneijder mijn voorkeur, ik zie trouwens VDV en Schöne niet samenspelen, te weinig snelheid. Maar VDV is wat mij betreft ook welkom, zeker zijn ervaring en aanzien kan een elftal beter laten draaien zoals bij HSV

        1. Litmanen

          Sneijder komt niet, dus daarover dromen is hetzelfde als hopen dat Verthongen en Aldeweireld volgend jaar in het centrum staan.

  8. Remco425

    Derksen is zelf de grootste hypocriet. Die schreeuwt alleen maar om de kijkcijfers en verkoopcijfers te verhogen…

  9. Boristja

    Volgens mij droomt Derksen er zelf ook van om met Van der Vaart te kunnen foebele

  10. Ajax nr 1

    Die Derksen is zo gek nog niet. En hier boven die zeg dat die snor zijn bek moet houden die kan beter zelf zijn mondje dichthouden want die heeft niet veel verstand van voetbal. Ik denk ook zeker dat sommige spelers bij Ajax hypocriet zijn over VDV want respect hebben ze niet. Volgens mij kunnen ze nog een heleboel leren van Raffie. En over de verdediging van Ajax zeg de snor ook niets verkeerd want de verdediging is brandhout het is dat Jasper daar op doel staat anders was je 7 of 8ste geeindigd in de competitie.

    1. Boristja

      7 of 8 overdrijven is ook een vak zeg.. Verder tuurlijk heeft hij gelijk maar de spelers willen toch altijd leren van een goede voetballer, dit is de kans ervaring is belangrijk in een jong team!

      1. Ajax nr 1

        Kijk naar zijn reddingen elke wedstrijd minimaal 3,4 echte reddingen per wedstrijd nounou dan ben ik nog mild.

    2. Litmanen

      Waarom zijn die spelers hypocriet als ze zeggen dat ze veel van vdVaart kunnen leren? Jij zegt precies hetzelfde!!!

      1. Ajax nr 1

        Ik zeg dat VDV goed zou zijn voor Ajax en dat er sommige hem liever niet zien komen omdat zij niets willen leren omdat zij zichzelf al veeeel beter vinden. En dat bedoelde ik met hypocriet. Het zou een super aanwinst zijn qua ervaring en inbreng.

        1. Litmanen

          Maar wie ziet hem dan liever niet komen? Ik begrijp niet dat je dat meld maar niet wie dat dan zijn. De spelers die gevraagd worden zijn allemaal enthousiast, dus welke speler zou dan hypocriet zijn? Derksen probeert een vuurtje op te stoken wat niet bestaat. Net als Van Gelder altijd doet.

          1. Ajax nr 1

            Ik weet dat er spelers zijn die dat zeggen ik zal nu geen namen noemen geloof het of niet.Deze namen vallen straks in de media. Vuurtje opstoken dat is zeker wat in de media gebeurt maar het vuurtje mag best opgestookt worden want dan gaat bij sommige spelers hun ogen misschien open. En dan zullen ook zij gaan beseffen dat het een wereldbaan is om profvoetballer te zijn.

  11. Velibor

    Ik denk dat ze VDV evt halen om die Ouri of hoe heet dat nieuwe wonderkind langzaam te kunnen brengen en zo evt weer met een 10 te kunnen gaan spelen en over Derksen haha laat toch lullen man en naai je niet op , prachtfiguur want altijd spraakmakend

  12. Marcie

    Veltman is een prima verdediger. Naast hem moet nog een klerelijer staan, dan komt het helemaal goed

    1. FrankiC

      Neeee, Veltman is zelf ‘klerelijer’ genoeg. We hebben daar een inschuivende goeie voetballer nodig, een Maduro. Man meer creëren op het middenveld dat met VdV met de punt op 10 speelt.

  13. Hazez

    1miljoen teken geld en 1 miljoen salaris dus 2fucking miljoen verdienen in deze competitie nu zie of hij een Ajax hart heeft . Serero bedankt andersen bedankt bazoer bedankt !!!! Nou vdv als je komt zul je toch echt heeeeel goed moeten gaan spelen

  14. Litmanen

    Met dat laatste is iedereen het eens, maar de reden dat je geen namen noemt slaat nergens op. Ik zie geen enkele reden waarom juist jij die namen niet zou mogen noemen.
    Wat mij betreft dus een onzin verhaal, net als dat van Derksen.

    1. 57 jaar fan 57 jaar respect

      Ach vuurtjes stoken is makkelijk maar ook respectloos. Inderdaad, of gewoon noemen wie je bedoeld en anders …… klap toe de mond zoals ooit een belangrijk indiaan ooit heeft gezegd.

    1. 57 jaar fan 57 jaar respect

      Had ik begrepen. Veel voorkomend probleem hier 🙂

  15. Geroldkohlen

    veltman kan blijven staan maar dan moet hij wel een sloper naast hem hebben staan en niet iemand zoals vd hoorn! snap mensen niet dat ze hem zo goed vinden, hij is al door het ijs gezakt doordat hij de basis facetten van verdedigen niet beheerst voor op dit niveau! of zijn sommige vergeten hoeveel doelpunten hij schuld bij had in de champions league! vergat kort te dekken tegen psg waardoor zlatan alle ruimte had om te schieten en te scoren o.a. nee sorry hoor vd hoorn is goed voor utrecht heerenveen en pec, haal maar Gil van corinthians, die heeft alles wat een verdediger moet hebben, met scorend vermogen en is 27 jaar heeft dus genoeg ervaring en het mooie is hij is te koop voor 5 miljoen!!! voor degene die niet weten wie hij is kijk op YouTube.

  16. 020 AFCALUUK

    Ik snap ook niet waarom ze de ervaren spelers er niet in hebben gezet frank die zat gewoon allemaal te experimenteren dit seizoen we willen toch kampioen worden of niet?

  17. fantommie2

    Ik begrijp niet waarom mensen hier zeggen dat Derksen een punt heeft. Waar dan? 1) verdediging minst gepasseerd. 2) jonge spelers moeten WEL hypocriet lullen – mediatraining heet dat, 3) ik geloof dat iedere ajax speler genoeg zelfvertrouwen heeft om de concurrentie aan te durven gaan met nieuwkomers. 4) en staan te springen om op het veld te staan met een ajax legende.
    Ik zie niks staan bij die Derksen waar ik me in kan vinden of waar hij “inside information” over kan hebben. Wat een gebral weer

Comments are closed.