Van der Vaart: ‘In mijn vakantie neem ik een beslissing’

0405vandervaart

Rafael van der Vaart hult nog even in stilzwijgen waar zijn toekomst ligt als voetballer. De Heemskerker is nadrukkelijk in beeld bij Ajax en lijkt inmiddels een aanbieding van Marc Overmars op zak te hebben. Toch zal het nog even duren voordat Van der Vaart duidelijkheid geeft, zo meldt hij in de Volkskrant.

‘Het is inderdaad zo dat ik een aanbieding heb gekregen maar ben daarmee nog niet dichter bij Ajax gekomen. Ik ga een keuze maken op gevoel en dat doe ik in mijn vakantie. Momenteel ben ik nog volop met HSV bezig. De mogelijke perspectieven op een plek in de selectie van Oranje speelt zeker mee en daar ga ik rekening mee houden’. Op de vraag of de speler inmiddels blessuregevoelig is geworden is Van der Vaart duidelijk. ‘Ik speel veel wedstrijden en ja dan lig je er soms een weekje uit, net als iedere speler’.

Bron: Volkskrant

 

Related posts

25 Comments

    1. FdB=Ajax

      Sluit ik me bij aan.
      Heb je gelijk een goede reden om weer met de punt naar VOREN te gaan voetballen!

  1. creutz1977

    hoop dat je terug komt… ajax kan wel een top speler met ervaring gebruiken.. die de opkomende talenten kan helpen daar waar nodig…

      1. creutz1977

        wat een ei ben jij zeg… zeker ajax nooit gevolgd.. of ben je weer zo’n zeik supporter die altijd zijn eigen spelers uitfluit… stakker….

  2. Ronald96

    Dat zal wel een nee worden, die heeft zn keuze allang gemaakt. Van mij mag die komrn, maar vrees dat ie ergens anders heen gaat.

  3. Sazzz

    Goh, Sjaak, wat houdt deze man toch van Ajax… wederom geeft hij aan dat hij eerst naar alle andere opties kijkt, voordat hij denkt aan Ajax. Wat een clubliefde…

    1. jan 52

      ben het met je eens kan 1 miljoen verdienen plus het zelfde als teken geld en dan nog nadenken nix geen axja hart

  4. Hazez

    Let op die gaat naar Engeland subtop of Turkije paar miljoen vangen tekenen voor 3a4jaar en dan klaar

  5. creutz1977

    wat heeft ajax toch veel van die mooi weer supporters… wat een zure gasten zeg… als hij een betere aanbieding zou krijgen dan is hij toch gek als hij dat niet doet… stel.. je krijgt een andere baan aangeboden waar je veel meer zou verdienen dan zou je natuurlijk ook nooit gaan…. TUURLIJK

    1. dickst14

      ik zou ook voor een beter betaalde baan kiezen ja. maar als je al.multimiljonair bent dan hoeft geld niet meer zo belangrijk te zijn. 2 miljoen is trouwens ook niet weinig. met een ajax hart had hij al ja gezegd.

  6. Geroldkohlen

    tjonge jonge! wat wilt hij toch graag terug naar de club waar zijn carriere begon! fijne gozer die raffie!

  7. Madmike

    Hoop dat hij komt, maar kan het hem niet kwalijk nemen als hij voor een betere optie gaat. Misschien eens kijken naar Emanuelson of Nigel.

  8. jojocoolio

    Op pleuren… Hij houd weer de boel aan het lijntje… Van mij mocht hij al wegblijven… Maar nu helemaal op pleuren…

  9. ZwarteRotterdamseAjacied

    Ajax heeft hem toch een week de tijd gegeven? Ik zou het fijn vinden als hij komt maar Ajax moet niet het een zeggen en het ander doen.

  10. lezerG

    Hoe vaak hebben we nu al niet meegemaakt dat een citaat uit de krant van een citaat van een citaat niet de waarheid is… Allemaal onzin berichten dus. Ik denk dat Marc Overmars de enige is die weet hoe het werkelijk zit. Tot hij witte rook toont weten wij niks.

Comments are closed.