Moisander over laatste thuiswedstrijd Ajax: ‘Emotioneel voor mij’

0510ajax-cambuur_moisander1

Niklas Moisander speelde zondag zijn laatst wedstrijd voor Ajax in de Amsterdam ArenA, De Finse verdediger stapt komende zomer transfervrij over naar het Italiaanse Sampdoria. Moisander nam emotioneel afscheid van Ajax.

“Het was emotioneel voor mij, omdat het mijn laatste wedstrijd in de ArenA was. En dat ik dan samen met mijn moeder, die een moeilijk jaar achter de rug heeft, het veld op mocht komen, daar ben ik erg trots op. Mijn moeder is ziek geweest en nu is ze tijdelijk beter, dan is dit een mooie afsluiting”, aldus Moisander tegenover AT5.  Omdat het Moederdag was, wilde Ajax op deze manier de moeders van de Ajacieden in het zonnetje zetten. “Een heel mooi gebaar van Ajax. En helemaal dat ik dan als aanvoerder, met mijn moeder dat stadion binnen kan komen”, vindt Moisander.

De verdediger zou het overigens mooi vinden als Ajax een paar ex-spelers van de club terughaalt. “Zij weten wat er gevraagd wordt en kennen Ajax door en door. Zoals Rafael van der Vaart, ja. Dat lijkt me goed voor de club.” Ajax heeft voor komend seizoen al Nemanja Gudelj van AZ gecontracteerd en zou Van der Vaart een contract voor één seizoen hebben aangeboden.

0510ajax-cambuur_moisander_deboer

0510ajax-cambuur_moisander

 

Related posts

8 Comments

  1. Slingertje.

    Ik ben nu al benieuwd hoe hij zich staande zal houden in de stadsderby Genoa-Sampdoria want dat is een slagveld.

  2. Litmanen

    Fantastische prof. Typisch Scandinavische voetballer. Net als Jari, nooit zeiken, gewoon doen wat er gevraagd wordt van je.

  3. Rubenkw14

    Succes in Italië! Altijd je taken uit blijven voeren! soms mindere wedstrijden maar dat heeft elke speler! Veel plezier en succes!!

Comments are closed.