Daley Sinkgraven ziet Van der Vaart wel zitten

0206ajax-az_sinkgraven1

Daley Sinkgraven is van mening dat Rafael van der Vaart een goede aanwinst is voor de club. ‘Het toevoegen van een ervaren jongen kan belangrijk zijn voor ons team en Van der Vaart heeft natuurlijk ervaring zat. Zo iemand kunnen we goed gebruiken.’

Toch is het nog maar afwachten of de Van der Vaart Ajax komt versterken. Hij bekijkt op dit moment het contractvoorstel van één jaar gedaan door Ajax. Rafael van der Vaart kan een jaarsalaris van één miljoen euro krijgen én één miljoen euro tekengeld. Als Rafael op dit aanbod wil ingaan dan zal hij deze week duidelijkheid moeten geven.

Bron: Soccernews

Related posts

21 Comments

  1. Toppertje

    Inderdaad 1 week de tijd en anders opzouten. Niet weer zo’n soap als met Eto’o.

    1. Remco425

      Waarom maar 1 week de tijd? Het is logisch dat hij zich eerst op HSV wilt concentreren. Eto’o was toch wel een heel ander verhaal…

  2. Dappere strijder

    vdv is gwn geen zekerheidje, leg liever een paar miljoen meer voor een ietwat jongere speler die echt winnersmentaliteit en strijd uitstraalt!
    klopt idd zekerheid heb je nooit maar ik acht een zekerheid van bijvoorbeeld nigel de Jong wel ff een stuk hoger in dan vdv!

    1. AFCA my World

      N de Jong is absoluut een speler die op het moment meer bij Ajax past als VDV, maar wat dacht je van Sneijder ? Zijn vrouw wil eigenlijk terug naar Nederland vanwege de baby, dus ik zou hem een aanbieding doen ! Een gifkikker pur sang, en met zijn traptechniek kan hij ontzettend veel voor ons betekenen !

      1. Dappere strijder

        sneijder zie ik zeker graag komen maar denk dat je dan echt een groot bedrag mag gaan neertellen! in zowel tekengeld als transferkosten. ik denk zo rond de 1 miljoen voor salaris, 2 miljoen tekengeld en 8-10 miljoen transfergeld! Wat denk jij?
        buiten dat zou hij al het gebeuren van nu wel echt oplossen bij Ons Ajax!!

      2. Boristja

        Zijn vrouw wil ook de duurste tasjes jasjes jurkjes uit de PC elke dag…. En dat moet Wes betalen en niet met een Ajax salarisje. Schandalig eigenlijk…

    2. Remco425

      Je kan een andere speler wel liever willen, maar als die al heeft aangegeven niet te willen komen is dat totaal niet relevant

  3. Litmanen

    Als vdVaart komt mag je dat als een klein wondertje zien. Hij verdient in Duitsland het veelvoudige van twee miljoen. Natuurlijk wil hij even wachten of er nog een echte topclub of een geldschip langskomt. Als Ajax hem onder druk gaat zetten grijpen we zeker mis want twee miljoen gaat Raffie overal verdienen.
    Gewoon ff een beetje geduld.
    En als hij niet de komt het niet gaan zoeken in Sneijder ( die komt zeker niet vanwege het geld) en ook niet in De Jong. Dat is een ordinaire schopper die hooguit voor een hoop gele en rode kaarten gaat schoppen. Bovendien speelt hij niet op niveau, want buiten Juventus stelt Italië echt niks voor. Die positie is trouwens al door Gudelj ingevuld.

    Grote vraag is, is De Boer bereid om volgens de gedachte van Ajax en Cruijff met een echte 10 te spelen ( vdVaart) en dus met de punt naar voren? Je zou haast denken van wel want ze zijn op zoek naar een echte rechtsbuiten, iemand die niet naar binnen trekt maar de ballen bij de eerste en de tweede paal neer te leggen. Dan krijg je eindelijk weer eens diepte in het spel, iets waar we al jaren op wachten.

    In dat geval Klaassen en Gudelj achter vdVaart. Buiten centraal achterin op links heb je dan alle mensen wel aan boord.

    1. Valentino

      Achter Klaassen en Gudelj zie ik dan liever Bazoer. Zit meer pit in en straalt meer uit.

  4. Litmanen

    Dan speel je weer met de punt naar achter. Tikkie-takkie tussen Veltman en Viergever…….

  5. Joeguh9

    Dat ziet hij helemaal niet zitten natuurlijk;) eerst Gudelj, nu mogelijk v/d Vaart.

Comments are closed.