Ajax laat talent Samet Bulut mogelijk vertrekken

Samet_Bulut

Ajax neemt mogelijk alsnog afscheid van Samet Bulut, zo meldt Ajaxshowtime. De aanvaller uit de jeugdopleiding werd eerder dit seizoen er van verdacht dat hij samen met twee ploeggenoten een politieagente had mishandeld. Al snel bleek dat Bulut (in tegenstelling tot een van zijn medespelers) niet langer als verdachte werd gezien en de negentienjarige spits kon verder voetballen bij de A2 van Ajax, waar hij dit seizoen al 21 keer scoorde.

De kans bestaat dat de club Bulut nu toch laat gaan, maar dan om sportieve redenen. De belofte heeft nog geen contract aangeboden en daar baalt hij van, aldus Ajax Showtime. Bulut zou na de zomerstop graag aansluiten bij de selectie van Jong Ajax, maar naar verluidt stapt de aanvaller op als hij geen contract krijgt. Er zou al interesse zijn uit Turkije maar ook uit de Eredivisie.

Bron: AjaxShowtime

Related posts

25 Comments

    1. De Ajacied

      Nou Ajax zit niet zo dik in scorende spitsen,
      Dus ik zeg houden deze jongen

  1. Jaxie

    toch wel jammer, jonge spelers die denken dat ze wat te eisen hebben, ik snap de mentaliteit van die knulletjes echt niet. wil je wat bereiken moet je gewoon hard werken en het op die manier verdienen, als je dat niet kan is het inderaad beter dat je weggaat.

    1. S4ndrr

      Dit is geen mentaliteits verhaal. Als jou baas jou geen contractverlenging aan biedt blijf je ook niet bij hem werken toch?

      1. Jaxie

        Nee dat klopt, maar we hebben het hier over een goeie voetballer, ajax gaat hem echt niet zomaar laten lopen dus dat contract komt wel, hij is ongeduldig en dat is wel een mentaliteits probleem.

  2. I_AMSTERDAM

    deze jongen kan voetballen zou hem maar nog een jaartje de kans geven 😉

  3. Remco425

    Als het zo’n groot talent was zat hij niet bij de A2, maar bij de A1. Zal dus wel meevallen en vooral van zichzelf vinden dat hij een groot talent is

  4. nick-afca95

    Ik lopen veel beter spitsen rond op de toekomst. Hij speelt voor de A2 en is al 19 jaar oud. De echte talenten spelen in de A1 en zijn pas 17 en soms zelfs jonger. Ik vind het jammer voor Samet maar hij is gewoon te licht voor een mogelijke toekomst bij Ajax1

    1. Velibor

      Zo is dat punt,je kunt niet aan de gang blijven als het vh 2e garnituur is ,veel succes elders!

  5. Mooi

    Ik vindt wel als je de jeugd bij Ajax heeft doorlopen weten ze alles van je plus en minpunten.Ja en als je dan net niet de laatste stap kan maken is dat naar .Maar je heb wel een goede cv voor andere clubs dus succes.

  6. PvL020

    Heb niks van Bulut gezien. Enkel de doelpunten die hij in de kampioenswedstrijd gemaakt heeft tegen NEC/FC Oss en het viel me op dat hij zichzelf heel wat vond als hij scoort. Zelfs bij een goal die hij alleen voor het intikken heeft terwijl het voor bereidende werk door een ander gedaan wordt, maar de ander totaal niet bedanken maar voor eigen succes gaan. Slechte uitgangspositie zeg ik

  7. quadsboy

    Er is gewoon te veel jonge voetballers maar ja liever te veel dan te weinig

  8. Boristja

    Snap z’n frustratie wel hoor. Zelf 19 jaar en ziet andere jongens van 19 door breken in het eerste en jongens van 18 bij jong Ajax. Dan wil je dat ook vind die gretigheid naar een contract best iets positiefs! Laat maar lekker tekenen en 21 doelpunten maken in het eerste over 3 jaar!

  9. Litmanen

    Gewoon lekker bij PEC of Groningen gaan ballen. Tel je zegeningen en ga een jaar of twaalf een hele goede boterham verdienen op een iets lager niveau. Wordt je ook miljonair. Met dank aan je opleiding bij Ajax.
    Hier zie je weer wat ouders of een zaakwaarnemer kunnen bijdragen. Maar nee, we maken zo’n jongen helemaal gek.

  10. Bert62

    Talenten, talenten, talenten maar waarom zien we daar niets van terug op het veld?

  11. rick221

    Toch wel jammer dat er hier mensen zijn die totaal geen idee hebben wie deze jongen is als je een beetje intresse in Ajax heb zou je dus ook af en toe een wedstrijdje jeugd moeten mee pakken aan de reacties te zien doen er maar weinig dat houden deze jongen sterk groot inzicht kan een grote worden scoort ook makkelijk laat uhm lkr rijpen

    1. Velibor

      Jaja zal allemaal wel,maar wij zijn Ajax en willen de beste zijn dus hij is gewoon niet goed genoeg bevonden en dan is er geen ruimte meer voor sentimenten oid das profvoetbal dus doeii !

    2. Remco425

      Leuk dat hem dat in de A2 lukt, maar dat is nou eenmaal niet de topjeugd van Nederland. Ook de tegenstanders niet.

Comments are closed.