Van der Vaart reageert: ‘Twee jaar speler van Ajax, daarna aan de slag als trainer’

0405vandervaart

Ajax heeft afgelopen week Rafael van der Vaart een aanbieding gedaan en inmiddels is er een reactie van de speler zelf. Van der Vaart wil naar Ajax komen maar niet voor een jaar, zo citeert Ajax Life op Twitter. Sjaak Swart heeft contact gehad met Van der Vaart en daaruit blijkt dat Van der Vaart een terugkeer naar Ajax zeker ziet zitten maar niet voor een jaar. ‘Van der Vaart wil voor twee jaar tekenen als speler en daarna aan de slag gaan als trainer, smeren we het geld mooi uit’ aldus Sjaak Swart.

Wordt ongetwijfeld vervolgd………………….

Bron: Twitter

Related posts

65 Comments

  1. Zlatanovic

    Wat vreselijk, familie story en privé moet ons Ajax hoop geven. Ben d’r gewoon ziek van…

    1. FrankiC

      DOEN!!
      Ik heb nu al zin in komend seizoen.
      Maar…. op 10. Ideaal, middenveld met de punt naar voren (Raffie achter de spits). 20 doelpunten.

    2. De Ajacied

      Tuurlijk RAF heeft gelijk we willen toch allemaal een goed en langdurig contract

  2. mendoza34

    een zeer ervaren en geresprcteerd speler die de jeugdige ajax vol jonge talenten goed kan gebruiken. dat hij ook aan zijn eigen toekomst denkt is niks mis mee. gewoon doen

  3. Zlatanovic

    Snap nu ook wel waarom jullie seizoenkaarten zo omhoog gaan, omdat die sabia geen hoofddoek om wil in de woestijn….

  4. Zlatanovic

    Laatste wat ik er over zeg…hij als trainer van Ajax,dat geloof je toch zelf niet… In wat voor vorm dan ook, kijk naar deze man z’n leven das toch totaal lachwekkend. Allen maar afbraak in plaats van succes… Dus ja

  5. mendoza34

    ik begrijp je frustratie man maar heel veel opties zijn er nu niet. vdv is een international met veel ervaring. nogmaals wat ajax nodig heeft is niet een sterspeler maar helaas meer een man op leeftijd die de jongelingen op het veld een rechting kan geven.

    1. Zlatanovic

      Daar zijn de trainers voor, en geloof dat Cruijff genoeg ervaring heeft… Als dat zelfs niet wil lukken met De Boer, Bergkamp, Jonk,Stam en weet ik wat nog meer, wT heeft die van der Vaart dan nog in te brengen, maar ja..zal wel aan mij liggen dan…

  6. jojocoolio

    Lekker trainer worden van de dames…. Kunnen ze lekker winkelen in de P.C.

  7. nick-afca95

    Wat een gezeik zeg. Als Rafael komt brengt hij een hele bak ervaring met zich mee. Je hebt gezien met Poulsen wat je daar aan kan hebben, in sommige wedstrijden heb je gewoon iemand nodig die weet hoe je zo’n wedstrijd naar je toe moet trekken. En hij is ind niet meer op top niveau maar nog zeker niet afgeschreven. En als ik in zijn schoenen stond had ik ook eerst even gekeken waar ik een aan het eind van mn cariere nog een zak geld mee zou kunnen krijgen. Voor mij is hij meer dan welkom en laat hem na die 2 jaar eerst maar lekker de jeugd gaan trainen, een eerste elftal komt later wel.

    1. thijsAJAX1

      helemaal mee eens, ik snap niet dat sommigen het zo erg vinden. bijna iedereen had nog even een jaartje voor het grote geld gekozen. en nu dat niet door gaat lijkt het een beetje knullig dat hij nu wel naar ajax wil komen maar ik zie hem alleen maar als een versterking.

    2. AFCA my World

      Ben het niet me je eens,hij is volkomen egoïstisch, eist 2 jaar een behoorlijke zak geld en een functie als trainer, nu wil hij wel omdat er geen club is die aan zijn eisen wilde voldoen, bovendien vind hij zichzelf nog steeds geweldig terwijl hij het al lange tijd niet meer is, nee lijkt mij totaal overbodig kunnen geld beter gebruiken voor een Alexander Buttner !

      1. nick-afca95

        Laten we eerst maar even afwachten hoe zijn contract er nou echt uit komt te zien. En ik neem aan dat hij geen hoofdtrainer word maar gewoon in de jeugd ergens aan de slag gaat, dat vind ik echt geen slecht idee. Hij vind zichzelf ind een veel betere voetballer dan hij in werkelijkheid is maar ik weet zeker dat hij echt gewoon van waarde kan zijn. En buttner zou nooit rusland ruilen voor Ajax, dat salaris wat hij daar krijgt gaat hij in de eredivisie nergens krijgen. Ik zou dan eerder zeggen haal Emanuelson.

        1. AFCA my World

          Mocht hij komen,dat is al de vraag? Dan zullen we vanzelf zien of hij van waarde is ! Nee verwacht ook niet dat hij hoofdtrainer (direct) word, maar hij solliciteert gelijk al naar een (ere) baantje,Buttner heeft aangegeven dat hij een terugkeer naar Nederland wel ziet zitten terwijl Emanuelson (helaas) nog geen zin heeft terug te komen !

      2. ArekMilikfan

        Het is altijd zo met onze supporters eerst zeiken over de komst van een speler en als hij er dan is en hij presteert erg goed dan liggen ze aan ze voeten

        1. 040-Ajacied

          Dat is niet alleen bij een speler maar bij het hele team.. Je hoort het gefluit in het stadion toch? Als we kampioen waren geworden zouden de fluiters ook gewoon staan te juichen hoor….

    3. Geroldkohlen

      poulsen heeft een hele andere mentaliteit dan de raffie hoor dat was een strijder en kwam niet voor het geld maar voor de club!!

  8. AJAXAMSTERDAMDW

    Ik vind namelijk dat ajax hem ook een beetje tegemoet mag komen. Allebei wat water bij de wijn en zowel hij als wij worden er beter van.

    1. Sazzz

      persoonlijk vind ik het idioot dat hij met allerlei eisen komt. ik mis nog steeds de trots om voor Ajax te spelen. daarnaast, hoeveel middenvelders hebben we nodig?

      1. Litmanen

        Wat nou eisen, heb je ze gezien? Ik vind die twee jaar niet zo gek hoor!

      2. Remco425

        Dat heet onderhandelen. Jij zit nog op school neem ik aan? Anders had jij vast ook al mimimasl 1 keer onderhandeld voor een baan…

  9. toon61

    voor die centen wil ik ook wel bankzitter worden ,wat een beleid bij ons ajax ,kunnen ze nu niemand vinden ,andere clubs altijd wel ,en ons ajax niet ,waar zou dat aan liggen .

  10. pwborst

    Bewijs wat je waard bent en vorm een trekpleister voor Wesley en Nigel!

  11. AFCA1974

    Geen gelul…gewoon doen..dit is wat we nodig hebben op het moment. win win

      1. dijkdijkdijk

        Hi Litmanen, wat gaat er mis? Je kunt je telefoontype en OS mailen naar info@d-tt.nl, dan gaan wij kijken of we het kunnen verhelpen.

  12. ajaxpers

    Wat een baangarantie creëert hij op deze manier en na trainerschap nog 20 jaar als Algemeen Directeur en daarna als aandeelhouder!!!!

  13. I_AMSTERDAM

    ik verwacht niet veel meer van hem dat kaarsje is allang uitgebrand 2jaar pffff

  14. Jeroen68

    Rafael van der Verraad. Hij wilde een maand geleden niet, want hij wilde naar Amerika. En komt nu met zijn staart tussen zijn benen terug … Hij is echt geen meerwaarde voor Ajax.

    1. Remco425

      Hij heeft nooit gezegd dat hij naar Amerika wilt. Kansas City wilde hem. Als hij echt had gewild was hij gegaan hoor en had hij geen gigantisch salaris gevraagd

  15. quadsboy

    VDV wijst gewoon aan dat hij Ajax de grooste club in in zijn ogen van de wereld hij wil graag zelfs maar de meeste van zijn voetbal maatjes spelen u nog in het buitenland dus gaat hij willen stunten ik geef die man gelijk gewoon doen Ajax

  16. Maikvz

    Gewoon gelul, Raffie heeft het het talent en vooral de ervaring die we nodig hebben.

  17. joodtotinmijndood90

    Hmmmmm moeilijk dit.. Komt idd met zijn staart tussen z’n benen vanwege de afgeketste transfer naar de USA, staat regelmatig menig Nederlands roddelblad en net zo vaak geblesseerd als Robben. Daartegen is hij wel een prima voetballer met een prima techniek weet wat er in wedstrijden gevraagd word elke wedstrijd opnieuw. Ook heeft die trainersambitie. Tjsaa,,, eindconclusie… Laat maar zitten die komt nooit

    1. 57 jaar fan 57 jaar respect

      Ach, elk voetbalblad is ook een vorm van roddelblad dus…..

  18. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Goh, vdV mag zelf al niet meer onderhandelen. Goh, als het woord trainer wordt genoemd weet iedereen meteen dat hij dan trainer van het eerste bedoeld. Goh, vdV mag niet aan zijn eigen toekomst denken maar alleen maar aan Ajax. Goh ….

  19. Geroldkohlen

    hij had dit al meteen kunnen zeggen tien ajax zich voor het eerst melde bij raffie! dan had ik zeg top gozer die vdv, maar eerst zit hij te zeuren over geld en was ajax niet aan de orde , toen wilde hij liever na amerika om daar een zak geld op te halen en nu wilt niemand hem komt hij met deze eisen. niet echt netjes van hem daarom hoeft het voor mij niet meer. maar als voetballer en ervaring zou het best wel wat kunnen worden vooral omdat de eredivisie als niveau velen malen lager is dan de bundesliga of premier league, dus dan zou hij minder blessure gevoelig moet zijn en zijn lichaam zou dat beter aan moeten kunnen. maar nogmaals de manier hoe raffie zich opgesteld heeft hoeft het voor mij niet meer we zijn geen derde keus clubbie!!

    1. Remco425

      Eisen? Iedereen onderhandeld voor je bij een nieuwe werkgever aan de slag gast. Waarom zou hij dat niet mogen? Ik geloof dat voor een aantal mensen hier sommige spelers helemaal geen rechten hebben en alleen maar plichten…

  20. afca74

    lijkt me ok, weet wat knokken is tegenwoordig en veel ervaring voor de jeugd. bij ned.elftal deed hij het ook niet verkeerd je gaat beter ballen met betere voetballers dus ja aanwinst.

  21. Johan065

    De ervaring van VDV hadden we dit jaar echt wel nodig,dus laten we die fout niet nog eens maken voor volgend jaar. Hij kan heel belangrijk zijn met zijn ervaring.

  22. mendoza34

    beseft men wel dat hij ervoor kiest zijn careere bij ajax te willen afsluiten?

    1. GeefAjaxZijnGezichtTerug

      Ja! Klopt en dat vind ik juist mooi! Zo’n man met zijn ervaringen en voetballend vermogen mag je niet voorbij laten gaan! Zeker aangezien ik hier niet zomaar iemand een briljant alternatief geven voor VDV. Sneijder is gewoon nog te goed! En Nigel zie ik ook zo 1 2 3 niet komen helaas… En uit de jeugd komt ook niet iemand met ervaring en het vermogen om wat extra’s te brengen! Maar ik zeg Doen! VDV is en blijft Ajacied!

    2. Geroldkohlen

      ja klopt nu hij inziet dat niemand hem wilt hebben, zelfs in amerika niet.

  23. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Iedereen vergeet voor het gemak de roots van van der Vaart. Een van de dingen die heel erg belangrijk zo niet het belangrijkste is, is de familie. Daarbij zit ook het zorgen voor. Die jongen komt uit het kamp en is nu hot news elke keer. Zoals hij nu doet is helemaal niet gek voor iemand met zijn achtergrond. Maar hij wil niet dat zijn fam. Ook maar iets tekort komt.

  24. Dinandd1994

    Trainer hoeft niet altijd hoofdtrainer te zijn…? Hij kan toch ook middenveld trainer worden of iets dergelijks? Lijkt het me best een goede voor. Veel ervaring, moet die jonkies wel iets bij kunnen brengen

  25. Hazez

    Ben benieuwd al die tegen strijdige berichten wel niet wel niet …. Uit eindelijk zullen ze allemaal voor het geld gaan

  26. hetje

    Is toch niet zo raar dat vdv een tegenvoorstel doet. En daar kan ajax dan ja of nee op zeggen. persoonlijk zie ik hem graag komen, omdat ik denk dat hij nog wel wat kan bijdragen.

  27. quadsboy

    Ajax heeft die man nodig vind ik ook want hij is een echte goeie ervaren voetballer en dT heeft die medere keren bewezen

Comments are closed.