Ajax A1 en C1 Kampioen van Nederland!

0509a1kampioen

Kampioenen op de Toekomst vandaag. Ajax A1 kroonde zich zaterdagmiddag tot kampioen na een 6-0 overwinning op NEC/FC Oss. Na de nederlaag van vorige week moest de A1 winnen en dat deed het met glans en kroonde zich voor de vierde keer in vijf jaar tot kampioen van Nederland.

Met de rust stond Ajax A1 al met 4-0 voor en konden de champagneflessen bijna worden ontkurkt. Voor Ajax A1 wisten Samet Bulut (3x), Vaclav Cerny (2x) en Pelle Clement de doelpunten te maken. Met het behalen van de landstitel is Ajax A1 automatisch weer geplaatst voor de UEFA Youth League.

Ajax C1
Ook eerder op de dag was er al een kampioen te bewonderen op de Toekomst. Ajax C1 had aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden maar zo ver lieten de jonge Ajacieden het niet komen. Millen Baars, Juan Familia-Castillo en twee treffers van Daishawn Redan zorgde voor een 4-0 eindstand in de wedstrijd tegen de laatst overgebleven concurrent FC Utrecht. Trainer Brian Tevreden keek met zeer veel trots naar de jongens van C1. ‘ Twee maanden geleden had niemand het nog over een titel maar na een goede reeks is het alsnog gelukt, prachtig!’.

 

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

14 Comments

  1. fjonkman

    Goed gedaan jongens!! Ook als team een goed resultaat neergezet! Klasse!!

  2. AFCAJasper

    Er komen mooie tijden aan met deze lichting spelers;)
    Wij zijn ajax wij zijn de beste!!!!

  3. Mooi

    Het is mooi als je kan zeggen dat je kampioen bent geworden van Nederland ,en jong geleerd oud gedaan.Gefeliciteerd.

  4. jojocoolio

    Klasse mannen we hadden ook niet anders verwacht want:

    Wij
    Zijn
    Ajax
    En
    Wij
    Zijn
    De
    Beste

    Ook met de jeugd
    En dat is logies

  5. Ajax nr 1

    Hehe eindelijk thuis we hebben een heerlijk dagje gehad. Jongens van de A1-C1 we hebben genoten. Van harte GEFELICITEERD.

Comments are closed.