Ulderink benieuwd naar ontwikkeling Dragi Gudelj bij Jong Ajax

1125ulderink

Met de transfer van Nemanja Gudelj van AZ naar Ajax heeft ook Andries Ulderink, trainer van Jong Ajax, een versterking voor zijn elftal binnen. Dragi, het jongere broertje van Nemanja, komt over van Jong NAC en sluit komende zomer aan bij Jong Ajax. Ulderink is benieuwd hoe Dragi zich gaat ontwikkelen in Amsterdam.

‘Deze speler heb ik een tijdje geleden zien spelen bij Servië onder zeventien en ik moet eerlijk zeggen dat hij een prima indruk maakte. Het is een echte linksback die aan de bal ook de nodige kwaliteiten heeft en maakte denk ik niet voor niets al enkele keren een training mee bij de eerste selectie van NAC. Ik ben benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen bij Jong Ajax maar wij zijn zeker blij met zijn komst’.

Bron: Noord Hollands Dagblad

Related posts

15 Comments

  1. marcussboss

    heel veel succes Dragi..hopelijk kunnen we over een poosje net zo genieten van jou als dat we van je broer hopen te doen !!! zet m op !!!

  2. paullus

    Eerst zien dan geloven
    Als hij z’n top talent was was hij al veel eerder gehaald

    1. AFCA my World

      Een toptalent zou ik het niet willen noemen,een talent wel hoop dat hij veel leert van Ajax trainers en als hij temperament van zijn broer heeft zou het wel eens verrassing kunnen worden !

    2. Boristja

      De echte top talenten zijn meestal ook geen links back. Hopelijk kan deze jonge uitgroeien tot een goede linksback want die zijn toch maar schaars.

  3. woody79

    Het is toch een goed teken eens wat servisch temperament binnen te halen. Die Denen zijn wel goed maar hebben minder gif. Vooral strak scandinavisch. Niks mis mee, maar uit Afrika komt t ook niet. En uit Zuid Amerika is al tijden niks fatsoenlijks meer gekomen. Ga nu dat gifbekertje maar eens leegdrinken!

  4. woody79

    en misschien wel een hele goeie lb aangezien maxwell toch niet komt. Wie anders Dijks gaat niet komen hoor

  5. jojocoolio

    Ik ben er ook heel benieuwd naar… Als hij het gif van de familie heeft en de trainingen bij Ajax moet er toch een betere linksback van te maken zijn dan Boilesen

  6. quadsboy

    Ik zal het ook niet weten ulderink ik zal zeggen laat hem maar beter spelen

  7. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Volgens mij is het inmiddels wel duidelijk hoe er over Boilesen gedacht wordt. Soms is er sprake van de kracht van de herhaling maar te veel herhalen is zeker ook niet goed. Vergelijk het met het herhalen van de passjes breed. Wil je toch ook niet. Laten we dus als het topic niet over Boilesen gaat die jongen even zijn rust momentje gunnen.

Comments are closed.