Ligeon kan loopbaan voortzetten bij Panathinaikos

0427ligeon

Ruben Ligeon speelde afgelopen maanden zijn wedstrijden op huurbasis bij NAC Breda en heeft onlangs te horen gekregen dat Ajax zijn contract niet gaat verlengen. Ligeon lijkt niet te hoeven vrezen want inmiddels heeft Panathinaikos interesse getoond in de verdediger. Naast de Griekse club hebben ook AZ en FC Utrecht belangstelling. Ook NAC wil Ligeon graag behouden maar is niet in staat om de transfersom van enkele tonnen op tafel te leggen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

10 Comments

  1. Ajax-B

    Ligeon als ik jou was zou ik lekker in Nederland blijven voetballen.

    1. nick-afca95

      Naar de Griekse zon is ook geen straf en volgensmij betalen zij wat meer als Az of fc Utrecht. Maar voor het voetbal zou ik wel in de Eredivisie blijven ja

    2. Remco425

      Pana is een club vele malen groter dan AZ of utrecht, plus lekker weer en als je goed geld verdiend is het heerlijk leven daar.

  2. quadsboy

    Ga maar pik bij Panathinaikos stroom je wel door of niet haha maar ik denk het wel zie over 2jaar in een andere competitie

  3. Joeguh9

    Doe dat nou niet! Degelijke rechtsback voor clubs als Utrecht, Groningen, Heerenveen. Nu naar Panathinaikos is einde Ligeon!

  4. Ajax nr 1

    Doe lekker wat je hartje zegt wil je naar Panathinaikos ga naar Griekenland. Lekker weertje misschien een lekker salaris en doe veel ervaring op en later je weet het nooit. Succes met jou keuze. Ik gun het jou.

Comments are closed.