Talent Antonucci(15) binnenkort van Anderlecht naar Ajax

FrancescoAntonucci0505

Francesco Antonucci zal in juni een driejarig contract bij Ajax tekenen. De aanvallende middenvelder bij Anderlecht wordt dan 16 jaar en mag dan een profcontract aangaan. De Belgische jongeling heeft Italiaande roots, is tweebenig en kan ook uit de voeten als schaduwspits en rechtsbuiten.

De vader van het supertalent looft de opleiding bij Ajax: ‘We wilden het beste voor Franco en in dit geval bleek dat Ajax te zijn. Bij Ajax kan Franco bijvoorbeeld met een speciaal ingericht programma studeren in het trainingscomplex. Samen met FC Barcelona heeft Ajax de beste Europese trainingsfaciliteiten’. Anderlecht is niet erg gecharmeerd over de gang van zaken want Ajax was al ver voor de zestiende verjaardag van Francesco aan het polsen.

Bron:La Dernière Heure.

Foto: Belgaimage

 

Related posts

27 Comments

  1. De Ajacied

    Een slimme vader heeft deze jonge
    Hadden alle ouders dat maar 🙂

  2. rickert

    als je mee wilt doen met de rest van Europa moet je dit wel doen, anders ben je altijd te laat, well done Ajax!

  3. joodtotinmijndood90

    Ik ben benieuwd.
    Alleen speelt ajax niet met schaduwspitsen en hebben we best veel rechtsbuitens, maar we zullen het zien.

  4. Ajax1958

    Aaahhhhh gelukkig, eindelijk een middenvelder. Daar hebben we er niet genoeg van.

    1. AjaxBarcelona

      Wel eens gehoord van investeren in de toekomst. Over 4 jaar is die jongen pas 20. Wie van de huidige middenvelders zou dan nog bij Ajax spelen?

    2. Zlatan

      We hebben toch ervaring nodig ? Als ze toch een middenvelder halen , dan Nigel d Jong !

  5. Remco425

    Anderlecht dat onze opleiding voorbij te zijn gestreefd haha. Topaankoop!

  6. Cees1966

    Contract voor 3 jaar! Over 4 jaar is ie al lang gevlogen naar al of barca!

  7. Ajax1958

    OW, dus jij gaat mij vertellen dat we geen 15 en 16 jarige talenten hebben.

    1. AjaxBarcelona

      Nee, maar hoeveel van die talenten zijn er straks nog en breken echt door? Je hebt echt wel een vrachtje nodig hoor. Helemaal met die talenten in Nederland en hun Italiaanse centen pappie.

      1. Litmanen

        De pot verwijt de ketel. Wij zijn ziedend als een Engelse club onze talenten wegrooft. Wij doen nu hetzelfde. Nooit meer zeuren als een van onze toptalenten met ouders en al het Kanaal over vliegen!

        1. AjaxBarcelona

          Verschil is dat ze, in mijn ogen,bij Ajax een goede opleiding krijgen en kansen als ze hiervoor geschikt zijn. Dat wil nog wel eens anders zijn bij andere clubs. Daar gat het om het kopen en we zien wel of het iets is.

          1. Remco425

            dat is altijd zo geweest, is niets nieuws. Maar AjaxBarcelona heeft gelijk. Die clubs in Engeland kopen 1000 talenten en er breekt er nooit 1 door. Worden ze over de hele wereld uitgeleend om nooit meer terug te keren. De enige reden is dat als er bv Chelsea achter zo’n speler zn naam staat is hij meteen het 3-voudige waard, of hij nou ooit in het 1e heeft gespeeld of niet. En hierdoor worden die talenten alleen als handelswaar gezien.

Comments are closed.