‘Raffie moet gewoon komen, klaar’

0405vandervaart

Sjaak Swart ziet de komst van Rafael van der Vaart wel zitten. ‘Als ik Ajax was, twijfelde ik geen seconde. Maar andersom ook niet. Hij moet gewoon komen, klaar. Ik heb Rafael aan de lijn gehad en met hem over zijn terugkeer gesproken. Dat ziet hij wel zitten, want hij houdt echt van Ajax. Maar het gaat ook om de centjes. Dus moet Ajax het geld maar eens laten rollen.’, meldt de voormalige zaakwaarnemer van Van der Vaart.

Kenneth Perez analist  bij FOX Sports zegt:’ Mits hij fit en hongerig genoeg is. Met hem haal je zoveel gogme, ervaring en voetballende kwaliteiten in huis. Niet voor de zijkanten, wel voor in de as, als uitzakkende spits maar ook op het middenveld, ja. Moet je tien keer kiezen tussen hem en Gudelj, dan kies je tien keer voor Van der Vaart. Vergis je niet, hij is pas 32, hè. Ik vind overigens wel dat hij belangrijk gemaakt moet worden als hij komt. Van der Vaart haal je niet voor “erbij”.’

Bron: Telegraaf

 

Related posts

64 Comments

    1. De Ajacied

      Gudelj staat alvast, oulare zou ik liever zien als Cardozo, en Mitchel Dijks ophalen ipv Boillesen

    1. FdB=Ajax

      Ik ook, Ajax moet gewoon weer met een 10 gaan spelen:

      Milik
      Kishna – vdVaart – El Ghazi
      Klaassen – Bazoer
      Aankoop – Riedewald – Veltman – vRhijn
      Cillessen

      1. Litmanen

        En dan wel Fischer voor Kishna, anders gaan we ons weer elke week ergeren.

      2. Kneks

        Ik zou ook een goede centrale verdediger aankopen met pit (en ervaring).

  1. Sazzz

    jaja en daarom roept hij te pas en te onpas dat Ajax ergens onderaan staat. vorige week zei hij nog dat hij naar een topcompetitie wil!

  2. Dappere strijder

    naar mijn idee zijn de ideale aankopen Cardozo N. De Jong Maxwell en Gudelj. klaar!

  3. Geroldkohlen

    nee ik vind als je naar ajax terug kan gaan en het niet doet omdat je als speler nog wilt cashen, wat zijn goed recht is , moet je nu niet ineens toch willen komen omdat niemand anders je wilt hebben! wij zijn ajax en 1ste keus! en geen 2de 3de of 4de keus! en als hij toch gehaald word , wat voor mij eigenlijk niet meer hoeft dan vind ik dat hij zich moet bewijzen dat het ook om werkelijke club liefde gaat!!!

    1. Remco425

      Als hij terug komt is het om niets anders dan clubliefde. Dat heeft hij dan meteen al bewezen…

      1. Geroldkohlen

        nou vind ik niet als het echte clubliefde is en terug wilt komen dan moet geld geen rol spelen.

        1. Remco425

          Als hij terugkomt heeft geld ook geen rol gespeeld. Wij betalen namelijk geen 3M

          1. Geroldkohlen

            klopt wij betalen dat niet idd, maar volgen het artikel gaat het rafael wel om het geld en hij wilde eerder ook naar amerika om daar een zak geld te verdienen dus vandaar mijn opmerking.

          2. Remco425

            als het hem om geld gaat, komt hij niet. Simpel. Dus als hij wel komt bewijst hij dat het niet om het geld gaat maar om clubliefde.

    2. Valentino

      Het is ook niet zozeer cashen, van der Vaart leeft nog in de illusie mee te kunnen bij een Europese topclub in het buitenland en om van daar uit weer een plek te krijgen in Oranje. Het is maar net wie hij voor de gek wil houden.

  4. AFCA my World

    Swart begint nu toch een beetje dement te worden,je gaat geen teveel geld uitgeven aan iemand die veel geblesseerd is en denkt dat hij nog veel te goed is voor een terugkeer naar Ajax ! Koop liever een Alexander Buttner een goede linksback hebben we meer nodig dan weer een middenvelder/valse spits,Maxwell is wel leuk maar onhaalbaar !

    1. Valentino

      Kan ook haast niet anders als je gemiddeld maar 50 minuten per wedstrijd speelt.

  5. Hazez

    Je laat je geld toch niet rollen voor iemand die op die leeftijd nog geen wedstrijd 90 min vol kan houden . Top speler was het !

      1. Hazez

        Je kunt toch beter meer betalen voor iemand die je altijd kunt inzetten raf is altijd geblesseerd . Op die leeftijd zou je op je best moeten zijn

          1. Remco425

            En hij is ook niet altijd geblesseerd. Dit seizoen 1 blessure, dus dat valt wel mee.

          2. Hazez

            Ja maar als je 4 scoort in 1 seizoen maar wel 9x tegen geel aanloopt dan weet ik ook niet of hij de juiste is ..

  6. Ajax nr 1

    Sommige zijn hier echt niet goed. Ik hoor namen die al veel te duur zijn voor Ajax.1tje die denkt dat Ajax eerste keus is haha er zijn iets van 50a60 clubs voor Ajax ivm geld geld geld. Nogmaals als jij ergens meer dan het dubbele kan verdienen dan bij je eigen werkgever dan ga je daarheen zo niet dan ben je echt dom. Nou VDV kom nou maar gewoon en laat zien wat je allemaal kan. Snoer iedereen maar lekker hun bekkie’s

    1. FdB=Ajax

      He he eindelijk iemand met verstand. Iedereen die hier maar roept: Raffie is niet fit, graag of niet, bla bla bla
      Voor het niveau van Ajax (en de Eredivisie) is hij fit genoeg. En we mogen allemaal in onze handjes knijpen, wil hij terugkomen

    2. Kneks

      Je vergelijking trekt op niks. Je moet je voorstellen dat je financieel onafhankelijk bent tot het einde van je leven, en met een bedrijf waar je jaren met plezier hebt gewerkt gaat het momenteel erg slecht. Je hebt ooit beloofd bij dat bedrijf dat je terug zou komen omdat je het bedrijf een warm hart toedraagt. Momenteel ben je werkloos en er zijn tot nu toe geen andere werkgevers die je willen hebben. Wat doe je dan?

      1. Ajax nr 1

        Als het bedrijf geld kan missen zou ik zeker mijn geld vragen. Maar nu zou ik het jou eens vragen. Wat zou jij doen als je 120 miljoen als voetbalclub heb om te besteden. Het voetbal is niet om aan te zien. Supporters zijn erg ontevreden. De bonussen van de staf enz zijn nog nooit zo hoog geweest. Dus……. Zeg jij het maar. Ik zou voetballers aankopen waar de club trots op zou zijn.

  7. Remco425

    Zo grappig hier. Hoe vaak wordt er hier niet geklaagd dat Ajax te zuinig is? Maar iedere keer als Ajax wel geld op tafel wil leggen dan zijn ze weer niet goed bij hun hoofd omdat de speler in kwestie te veel geld zou kosten hahaha

    1. FdB=Ajax

      Of men heeft twijfels over de kwaliteiten van de speler. Terwijl dat juist is wat dit Ajax tekort komt. Kwaliteit, karakter en klasse.

      1. Remco425

        Met Sinkgraven staan zijn kwaliteiten voor het merendeel buiten kijf, maar begint iedereen ook ineens te zaniken over dat hij te duur is.

  8. Litmanen

    Laat RAF maar komen, zorg ik dat zijn vriendin geen creditcards laat leeglopen…..

  9. Robin

    @Redactie; kunnen jullie die berichten over Lucky Ajax niet achterwege laten op deze site?

      1. Robin

        @AjaxBarcelona; serieus? Nou vooruit; hij is te traag, te blessuregevoelig, staat de jeugd in de weg, hij is te oud, aanleg voor overtollige kilo’s. Vandaar dat ik hem momenteel liever zie ik het rijtje Geels, Gasselich, Schrijvers en consorten.

        1. Remco425

          Te oud? Dat is echt de grootste onzin! Hij is 31! WTF?! Over de rest kunnen de meningen verschillen, maar niet dat hij te oud is. Blind was 37 ofzo toen hij stopte. Hoe kan 31 dan te oud zijn?

          1. Robin

            Is hij pas 31? Gezien zijn spel vd laatste tijd dacht ik dat hij ‘van ’31 was….’. Die gast komt toch niet en gaat gewoon naar Rusland, Qatar of de VS en cashen.

  10. Slingertje.

    Ik denk dat Ajax het niet moet doen maar verder kijken voor en fitte speler de echt een versterking is.

  11. WezepAFCA

    Laat hem maar komen. Er zijn er genoeg die veel van hem kunnen leren en een mooie terugkeer voor de club en supporters

  12. 040-Ajacied

    Laat hem lekker wegblijven met z’n kakkerlakwijf en kakkerlakstiefkindjes…

      1. Litmanen

        040 wat laat je toch goed zien dat je beter fan van PSV kan worden. RAF is een wereldspeler en zeker niet over de top. Zit momenteel Juventus te kijken. Europese top met een gemiddelde leeftijd van 37……

        1. 040-Ajacied

          Jaja blabla.. Ga je HSV ff serieus met niveau Juve vergelijken? VDV is geen Pirlo he.. En iemand die onlangs nog aangeeft liever een paar jaar in het buitenland te voetballen moet gewoon wegblijven, klaar…

          1. Litmanen

            pirlo? Die man heeft werkelijk geen bal geraakt vanavond en wordt aanbeden als een God in Turijn!
            En al hadden we drie x VDV dan kwamen we nog niet aan 29,5 jaar…..

          2. 040-Ajacied

            Dus jij beoordeelt een voetballer op 1 wedstrijd? Plus Pirlo speelt bij de kampioen van Italië en VDV bij de nr 14 van de Bundesliga.. Maar goed als jij graag appeltjes en peertjes wilt vergelijken..

          3. Litmanen

            Afgelopen zaterdag was hij top fit en baas op het veld. Speelde 93 minuten. En, o ja, HSV won……

        2. 040-Ajacied

          Oh ja en Buffon is 37.. Gemiddelde leeftijd van het team dat op het veld stond was 29,6… Heb het even uitgerekend voor je..

  13. vanzanten

    Ik snap het niet. Een paar weken geleden zei hij nog dat hij niet meer terug naar Ajax wilde. Ik persoonlijk vind dat hij dan ook niet meer welkom is. Je moet graag bij ons spelen of niet.

  14. Litmanen

    Elke echte voetbalkenner vindt het een geweldige aanwinst als VDV terugkeert, behalve dan die azijnzeikers die zo genoten hebben dit jaar van jong Ajax in de eredivisie. wat een gogme en ervaring he!?!?!?!?

Comments are closed.