Ajax neemt zondag afscheid van Niklas Moisander

1130ado-ajax_vdhoorn_moisan

Ajax neemt zondag, na afloop van de thuiswedstrijd tegen Cambuur, afscheid van Niklas Moisander die komende zomer zijn loopbaan gaat voortzetten bij Sampdoria, zo meldt clubwatcher Dennis Jansen van het Algemeen Dagblad. 

Moisander kwam in 2012 over van AZ en maakte op 25 augustus dat jaar zijn debuut voor Ajax in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De Fin beschikt momenteel over een aflopend contract waardoor hij komende zomer transfervrij de overstap maakt naar het Italiaanse Sampdoria. Moisander speelde in totaal zevenenzeventig wedstrijden voor Ajax en wist daarin vijf keer te scoren.

Bron: Twitter

Related posts

23 Comments

  1. Remco425

    Niklas bedankt voor alle goede dingen die voor onze club hebt betekend. Het ga je goed!

  2. AjaxBarcelona

    Grappig, ik zie hier bedankjes en succes wensen van mensen die hem nog niet zo lang geleden met de grond gelijk hebben gemaakt. Lichtelijk hypocriet. Maar goed, Niklas van mij had je mogen blijven maar ik wens je oprecht veel succes in Italie. Het waren goede en minder goede tijden bij Ajax maar je bent en blijft en Ajacied.

    1. Remco425

      Niet echt hypocriet want ondanks dat hij afgelopen seizoen veel slechte wedstrijden heeft gespeeld heeft hij de paar jaar daarvoor weldegelijk wat voor Ajax betekend. Daar wordt hij voor bedankt.

  3. Litmanen

    Jij valt werkelijk iedereen aan die kritisch is, terwijl er over Moisander echt niet veel negatiefs te vinden is op deze site. Moisander is een verlies, waarom Boilesen verlengen en deze stijlvolle verdediger laten lopen? Blijft vreemd.

    1. AFCA my World

      Dit jaar was duidelijk minder van zijn kant dan de afgelopen jaren,maar hij heeft goede jaren gehad !

    2. AjaxBarcelona

      Jij leest toch ook alles? Man, hij is zo verschrikkelijk afgezeken hier, niet normaal. Inclusief posters bij dit topic.

      1. AjaxBarcelona

        Voor de gematigde reacties, tik eens op google: Moisander strik fanzone. Veel lees plezier. De grove teksten mag je zelf verzinnen.

        1. AjaxBarcelona

          Anderen vallen de spelers en staf toch ook kritisch aan? Wie de bal kaatst he ….

          1. Litmanen

            Rustig maar, ik vind dat Moisander niet zo vreselijk is aangepakt hier. En terecht.
            Een reactie was genoeg trouwens…..

    3. JobJobW

      Ben ik de enige die gek word van “Marc Nettomars” op Facebook? Helft van de berichten is puur negatief

  4. Ajax nr 1

    Ik heb altijd gezegt een goed gemotiveerde Moisander is een prima verdediger voor Ajax. Jammer dit. Maar Niklas ik hoop echt voor jou dat je een nog mooiere tijd krijg dan hier in Amsterdam.

  5. AjaxBarcelona

    Wij zitten hier te zeiken over dat spelers teveel geld vragen. Wat denken jullie dat die app beheerder krijgt voor irritante reclame. Door mij ontvangt hij been centjes meer. Irritatie factor is ver te hoog.

Comments are closed.