Rafael van der Vaart toch naar Ajax?

vandervaart

Binnen twee weken zal de toekomst van Rafael van der Vaart duidelijk zijn weet de vader van Rafael aan FOX Sports te melden.’Tussen Ajax en ons is tot nu toe een keer serieus contact geweest. Rafael staat open voor alles, en dus ook open voor Ajax. Maar het hangt van veel dingen af. Verder kan ik er nog niets over zeggen’ aldus Ramon van der Vaart.

Eerder konden we al melden dat Rafael niet meer in Hamburg kan blijven en dat hij wellicht naar Sporting Kansas City of Celtic zou gaan. De Amerikanen haakten af toen Rafael zijn gewenste salaris bekend maakte.  Van der Vaart die al 156 wedstrijden voor Ajax speelde, denkt dus serieus over een terugkeer na.

Bron: Voetbalzone.nl

Related posts

37 Comments

    1. suske

      al ist voor de kleedkamer ervaring. …. en met paar spannende wedstrijden voor de boeg….. buiten is onze competitie toch “zwakker” dan de rest??!! alles voor de 4de ster!!

      1. antonajax

        Blijft een lastige keuze.. Voor Ajax dan bedoel ik he. Weet niet of het zo verstandig is

        1. suske

          Mja zou voor een jaar zijn begreep ik te lezen…. En dan zeg ik al ist voor ervaring zo,n jaar…. Anderzijds als je al begint van als een ander meer bied zoek lkkr verder….

    2. De Ajacied

      Als hij heel graag wil dan is het oké
      Maar als hij NU niet wil,
      Dan ook NOOIT meer binnen halen !!!!

    1. Valentino

      Precies, nu kan hij net als alle afgelopen weken weer roepen niet naar Ajax te willen.

  1. HURBIE

    Wat moet je met hem ,neem een rotsblok achterin en een spits + Emanuelson

  2. rickert

    waar komen die tegenstrijdige berichten vandaan… is die soms hopeloos omdat niemand hem wil, dat Ajax nu wel een optie is?

  3. Deusie

    Pfff…ik vind het lastig want ben altijd fan van hem geweest maar nu denk ik dat hij niet kan brengen wat Ajax hem vraagt; ik hoop het natuurlijk wel…moet ie wel topfit zijn! 🙂

    1. FdB=Ajax

      Eens. Een topfitte Raffie zou geweldig zijn voor het Nederlandse voetbal en dus ook voor Ajax. Maar ben bang dat hij niet komt.

  4. AFCAoostNL

    Als hij echt wil en weer topfit wordt/is kan hij echt wel wat toevoegen aan Ajax. Maar alleen als hij het echt wil!

  5. Litmanen

    Ik denk dat hij minstens zo fit is als Theo Jansen destijds. Dus absoluut een versterking in de breedte.

      1. Mooi

        Ja dat is helaas geweest ,wordt als hij komt een speler die alles opeist en gaat bepalen en met alle respect dat lukt hem niet meer.

  6. AFCA my World

    Hangt NIET van veel dingen af,maar van 1 ding, veel GELD heeft ie ook wel nodig met zo’n vriendin !

  7. HENO

    Nee bedankt laat maar! Zo positief over zijn terugkeer was hij de afgelopen jaren niet! Hij denkt maar aan ding makkelijk zijn geld opstrijken….. Nou doe dat dan maar elders maar niet bij ons. Wij zoeken een moordenaar achterin en een leider op het middenveld

  8. jambalaja

    Overtuigd zijn dat je nog van grote waarde kunt zijn voor Ajax, hard werken aan je vorm. Je salaris moet van secundair belang zijn voor je.

    Emanuelson ook terughalen !!!

  9. Hazez

    Ik denk dat het helemaal niks word als hij komt en voor in de kleedkamer hoef je die miljoenen niet neer te leggen er zal voor dat geld (weet niet hoeveel) toch wel iemand anders zijn ??

  10. quadsboy

    Hopelijk gaat hij de wijze man spelen en dat die jonkies gaan kijken en luisteren wat de meester te zeggen heeft en wat hij allemaal kan met de bal. Welkom van der Vaart

Comments are closed.