Collectanten gezocht voor Nathaniël!

0417nathaniel

De AFCA Supportersclub wil een grote inzamelingsactie organiseren door middel van een collecte bij de laatste thuiswedstrijd dit seizoen, Ajax – Cambuur op 10 mei 2015. Wij willen bij elke ingang (inclusief hoofdingang E) collectanten plaatsen.

De kleine Nathaniël Roggeveld was nog maar 20 maanden oud toen er neuroblastoom werd geconstateerd. Het is een vorm van kinderkanker, en wel de meest agressieve vorm. Nathaniël ondergaat inmiddels een behandeling, maar hij moet ook in de Verenigde Staten een peperdure behandeling ondergaan. Deze behandeling is helaas niet mogelijk in Nederland of Europa. De verzekering dekt lang niet alle kosten en daarom worden er diverse acties georganiseerd ter financiële ondersteuning. Er is daarom een foundation opgericht die daarin moet faciliteren, nathanielsvictoryfoundation.nl/

Op dit moment zijn wij nog steeds op zoek naar collectanten! Heb je een seizoenkaart en wil je helpen om te collecteren? Mail dan naar info@afcasupportersclub.nl en vermeld daarbij ook in welk vak jij zit. Iedereen die zich eerder heeft opgegeven krijgt komende week concreet bericht wat van hem of haar wordt verlangd. Wil je doneren en ben je niet bij de wedstrijd? Kijk dan op de foundationpagina voor het rekeningnummer of stop je bijdrage in de collectebus in de Ajax fanshop!

Namens bestuur AFCA Supportersclub

 

 

Related posts

6 Comments

  1. bezemsteel

    Wat vreselijk zo jong en dan al zulke dingen moeten doorstaan.. Ik ben niet rijk maar zal zeker wat geld geven!

  2. MijnMokum

    Wees niet de gierige Nederlander en geef deze top ajacied wat geld!

  3. Litmanen

    Jezus, wat is er toch een ellende in de wereld. Net naar Nepal zitten kijken. en dan lullen wij over een linksback…..

    1. AjaxBarcelona

      Klopt, heb net waarde van seizoenskaart overgemaakt voor Nepal. Dan maar dubbele uitgaven dit jaar. Ik kan het gelukkig doen. Volgende week zondag ook donatie in de bus voor Nathaniël. Wie het kan missen …… Doen!

  4. EvdB

    Kan Marc met die vette bankrekening niet namens Ajax alles betalen ?
    Dat zou fantastisch zijn en de club positief in het nieuws doen komen

Comments are closed.