There are no ads, please add some


Verleng tijdig je seizoenkaart(en)!

seizoenkaart

Ajax speelt nog twee competitiewedstrijden en dan zit het seizoen 2014/2015 er weer op. Met de vakantie in aantocht is het toch even belangrijk om alvast een blik te werpen op het nieuwe seizoen en op tijd je seizoenkaart(en) te verlengen. Dit doe je door in te loggen op Mijn Ajax Kaart. Hier heb je de mogelijkheid om je seizoenkaart te verlengen of op te zeggen. Voor Mijn Ajax Kaart dien je je eerst te registreren, de inloggegevens staan los van de inloggegevens van online kaartverkoop via Ajax.nl. Klik hier om naar Mijn Ajax Kaart te gaan.

Gerelateerde posts

42 reacties

    1. AFCA my World

     4 jaar kampioen omdat je de minst slechte bent is geen prestatie,wij willen gewoon ONS ECHTE AJAX terug, fris aanvallend voetbal met passie en beleving !

     1. AFCAoostNL

      Jullie willen dat nu en maar zeiken terwijl er toch een bepaalde weg is ingeslagen. Grote talenten worden aangetrokken en tekenen voor langer. Het is een proces Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. De minste slechte haha maar wel het beste als je aan het einde van de rit bovenaan staat. Ik bedoel waar waren jullie voor 2010 2011 toen we geen eens kampioen werden. Heb geduld het komt goed!

 1. Litmanen

  Dacht het niet meer. Ik ga ook niet terug naar een winkel die mij opgelicht heeft…..

 2. Ed69

  Ik sla over….! Laat eerst maar weer eens zien hoe je een beetje publiek kunt vermaken, en dan… Wie weet… Misschien tot later, seizoen 2016-2017

 3. jeroen81

  Ik kijk wel fox sports haal geen zijzoenkaart ben echte fan maar eerst zien of et veter gaat ik pak mn tijd

 4. AjaxBarcelona

  Zit gewoon op mn plekkie in het stadion volgend seizoen. Al vaker slechte tijden meegemaakt maar mooie momenten blijven uiteindelijk langer hangen.

    1. Ajax nr 1

     En dan voor het einde van de wedstrijd weglopen. Jaja AjaxBarcelona dat zijn de echte supporters. Ik zit vanaf het begin van de opening van de Arena op de lange zijde. Altijd netjes op het laatste fluitje gewacht zelfs in de jc schaal maar wat ze nu dit seizoen qua voetbal en qua prijzen voor een seizoenskaart flikken mag je de mijne ook hebben. Tsjonge zeker wat is Ajax een goede weg ingeslagen. Schooiers zijn het. Ik pas sorry. Maar ik zal net als jij altijd een AJAX hart hebben.

     1. S4ndrr

      Wat kraam jij onzjn uit zeg. Alsof dit Ajax haar slechtste seizoen ooit is in de Arena. Houd toch op man. Volgens mij ben jij gewoon een teletekst supporter die denkt ‘stoer’ te zijn door met zo’n verhaaltje aan te komen zetten.

     2. Ajax nr 1

      Jij krijg je kaartje zeker cadeau S4nder en loop jij ook bij de rust al weg want echt veel inzicht heb jij niet. Jij zeg dat ik onzin uitkraamt haha zet je lasbril af en zet je normale bril met + 13 op dan zie ook jij wat er allemaal gebeurt slapert

 5. AFCAoostNL

  Jeetje wat een voorbeelden van clubliefde hier sjongejonge! Een echte Ajacied steunt z’n club door dik en dun! Die successupporters mogen van mij weg blijven….

  1. Ajax nr 1

   Als je voor de grootste en de mooiste en de rijkste club van nederland ben mag je eel iets meer van de club verwachten als supporter. Dat heeft niets met successupporter te maken dat heet RESPECT naar je supporters. Niet dat achter de ellebogen werk van wat je nu in het beleid terug ziet.

   1. AFCAoostNL

    Heeft niks met respect te maken en zeker niet met het beleid dat het er op veld even niet uitkomt. Tuurlijk moet en kan het beter maar dat kost tijd dus geef het zogenaamde beleid van Cruijff niet de schuld…

 6. Litmanen

  iedereen is blijkbaar ineens de prijsverhoging vergeten? Alle waar naar zijn geld, ik denk dat ze blij mogen zijn als ze het vol krijgen na 34 shit wedstrijden. Ik heb roodwit bloed, maar er zijn grenzen.

  1. AjaxBarcelona

   Niks vergeten hoor maar ik ben verslaafd aan Ajax dus ik ga, no matter what.

 7. AjaxBarcelona

  #%^£$ was commentaar op Ajax 1 ergens bovenaan. Ik ga weer terug naar berichten per postduif. Is het niet de reclame dan wel eigenwijze plaatsing van je commentaar. Anno 2015 moet dat toch beter kunnen.

 8. AFCAoostNL

  Exact. Een echte Ajacied laat z’n club niet in de steek. Als je het niet meer kan betalen laat je je toch overplaatsen naar een goedkopere plek..

Reageren is niet mogelijk.