‘Boilesen overweegt vertrek bij Ajax’

0301psv-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen overweegt om Ajax komende zomer te verlaten. De Deen draagt sinds kort de aanvoerdersband maar kan niet altijd rekenen op positieve geluiden vanaf de tribune. Boilesen laat tegenover het Deense BT weten dat het gezond zou zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

‘Misschien moet ik in iets compleet nieuws stappen zodat ik mij verder kan ontwikkelen op een aantal punten. Ik maak er geen geheim van dat het mijn doel is om ooit in één van de grootste competities te spelen. Engeland, Spanje, Italie, Frankrijk of Duitsland is aantrekkelijk maar het ligt er natuurlijk wel aan welke club zich zal melden’. Boilesen beschikt overigens nog over een eenjarig contract bij Ajax en sluit een langer verblijf ook niet uit. ‘Binnenkort gaan wij om de tafel en dan zal ik verder kijken maar het is duidelijk dat er aankomende zomer iets moet veranderen’.

Bron: BT

Related posts

66 Comments

 1. Ajacied407

  Was een erg groot talent die het helaas niet heeft kunnen waarmaken.. Erg jammer! Succes Nicolai!

 2. qaw123

  Vertrek naar Aalborg BK !
  en doe de groeten aan Rishgaard en Bruhn !
  je loopt meer naast de bal dan dat je er wat mee doet
  niet echt handig he

 3. Macky

  Van mij mag hij weg heeft nooit kunnen brengen wat we van hem verwacht hadden zo hebben we heel veel talenten rond lopen op de toekomst maar je moet het wel laten zien

 4. joodtotinmijndood90

  Haha!! Het talent wat we zagen bij de thuiswedstrijd tegen Heracles is er nooit uitgekomen.

 5. VAK410THEBEST

  Hoger dan ajax kan hij sws niet. Lijkt mij niet dat er een club is van de Europese suptop die iets in hem ziet. Dus als hij naar een topcompetitie wil, zal dat wel een degratiekandidaat worden denk ik. En heel miss met een beetje geluk voor hem een middenmoter, waar hij wss op de bank gaat zitten. Jammer dat hij het nooit heeft waar kunnen maken bij ajax.

   1. VAK410THEBEST

    Is te hoog voor m denk ik. Denk niet dat trabzonspor iets in hem ziet. Zou wel kunnen voor op de bank.

 6. HURBIE

  als je wat meer vertrouwen van bovenaf zou krijgen en fysieke kracht erbij trainen wordt je nog completer als nu De rest van de spelers doet het ook niet goed KOP OP

  1. Ajax nr 1

   Zo is dat Hurbie hij is kapot gemaakt op de verkeerde plek. Die Boilesen is echt een groot talent maar hij wordt en is verkeerd gebruikt. Ik hoop ook echt voor Boilesen dat hij een mooie club krijgt. Boilesen succes.

 7. Litmanen

  Wat hebben die gasten toch een raar zelfbeeld. Kishna die te goed voor Ajax is, Boilesen die naar een grote competitie wil, Viergever die vindt dat het best goed gaat met Ajax…. Zijn alle supporters dan blind ofzo??????

  1. Hazez

   Heb het vaker gezegd die gasten verdienen echt te veel geld daardoor denken ze dat het heel wat is … Jammer

 8. HENO

  Als je presteert staat iedereen te juichen maar als je het minder goed doet of zelfs slecht dan moet je ook tegen kritiek kunnen Boilesen! Wij betalen om voetballers te zien voetballen met passie, inzet en empathie voor de Club AFC Ajax met hun aanhang. Als je dat niet hebt is het inderdaad tijd dat je elders gaat spelen zodat je plaats kan maken voor iemand die dat wel heeft of daarin wil groeien.

   1. Mooi

    Misschien kan hij een seizoen kaart kopen want we hebben genoeg geduld met hem gehad

 9. quadsboy

  Jongen je hebt je best gedaan maar niet de juiste geweest sorry maar voor mijn mag je gaan

 10. qaw123

  het was niet veel soeps he
  dit seizoen !
  2de in de competitie en ook nog uit beker

  1. Velibor

   Nee inderdaad en dan mag je god ook nog op blote knieën danken ook dat je überhaupt 2e bent geworden dus nooit meer eens zeggen dat we kampioen vd armoe geworden zijn.

 11. Bacardinho

  Spelen in de grote competities?? Op een muziekinstrument als pauze-act tijdens de rust zeker??

 12. Gero77

  Wat zou ” cirkelen dames!” Zijn in het Deens? Handbal lijkt me wel een mooie stap….

 13. Iceman

  Hahaha wanneer gaat hij weg hoe laat? En hoe gaat hij? Anders niet breng ik hem wel even geheel gratis want kijk hij begon ooit heel goed bij Ajax maar na zijn blessures is het alleen maar erger geworden met die gast dus strik erom heen en Bye Bye zwaai zwaai

 14. Remco425

  Zoveelste keer dat er een artikel over hem hier staat met een tekst van deze strekking.

 15. AFCA my World

  Precies,schat zichzelf veel hoger in dan hij is,de realiteit dringt niet tot hem door,zit in een enorme vormcrisis, nee het is beter als hij gaat,ze hadden nooit Dijks moeten laten gaan had ik al eerder gezegd,dan maar een andere goede verdediger halen of Riedewald moet echt doorbreken of viergever beter in vorm geraken !

  1. Litmanen

   Bovendien hadden ze met Dijks extra luchtmacht bij corners. Maar ja, Boilesen was als groot talent uit Denemarken gehaald en Dijks was maar eigen jeugd…..

 16. pietprecies

  “Er moet iets veranderen deze zomer”… Wat dacht hij van zijn mentaliteit en voetbalspel? Als hij een overstap nodig heeft om goed spel op te kunnen brengen.. Tja.. Dan zijn clubs uit betere competities echt niet geïnteresseerd. Kansen heeft hij genoeg gehad van FdB.

 17. qaw123

  ach donder op met die vent
  hij heeft niks te zoeken in de arena.Hij ken een vertrekpremie krijgen

 18. Weetikbeter

  Deze gassies leven in hun eigen bubble, net als de bankiers. Doof voor commentaar en een heilig geloof in het goede van hun zelf.
  De buitenwereld heeft geen invloed op hun gedrag, zolang ze op handen gedragen worden en ze als god himself behandeld worden. Soms heel soms is er een momentje van realiteit. BV’s als er een hels fluitconcert losbarst, zelfs dan is er geen zelfreflectie maar zijn wij de supporters de gebeten hond. En zolang er supporters zijn die hun idolen blind en wars van de werkelijkheid blijven steunen, zaakwaarnemers als joodse kooplieden ze als goud ipv lood verkopen zal de bubble in stand blijven. Ik blijf me club trouw als doet het me de laatste maanden pijn als een aankomend hartinfarct.

  1. Velibor

   Ben het met je eens alleen vind ik niet dat je joodse mensen notebene op een Ajax site uitmaakt voor crimineel of oplichter,zeker jij met jouw naam zou beter moeten weten.

 19. knudde32

  en neem van rhijn ook gelijk mee die prutser stapelt ook fout op fout

 20. Slingertje.

  Zelfs bij Schaamlipperdam 12 zou hij op de tribune zitten. We zullen je niet missen Boilesen.

 21. AjaxBarcelona

  Ondanks alles ….. Het is en blijft een Ajacied. Ajacieden verdienen altijd respect. De club koopt die jongen, de club laat hem spelen. Net als bij Sigi, hij zou gek zijn om te zeggen, nee trainer zet mij maar op de tribune. Dus mocht je gaan….. Bedankt voor je inzet, bedankt Ajacied, het ga je goed.

Comments are closed.