Anouk Hoogendijk presenteert eigen boek

0430hoogendijk

Anouk Hoogendijk heeft een eigen boek gepresenteerd met de titel ‘balverliefd’. Hoe moet je scoren? Hoe zet je een tackel in? Hoe kop je een bal het hardst én ook nog eens de goede kant op? Hoe moet je omgaan met succes en teleurstellingen? En wat mag je wel en niet eten voor een wedstrijd? Anouk geeft hier – en op nog veel meer vragen – uitgebreid een antwoord op.

Anouk draagt het boek op aan jonge meiden maar vooral aan haar overleden opa. ‘Het is jammer dat hij mij niet meer ziet spelen bij Ajax en Oranje want hij genoot van de naam Hoogendijk achterop mijn shirt. Het komende WK zal ik dan ook vaak aan hem denken maar op deze manier is hij er toch een beetje bij. Bij het schrijven heb ik veel hulp gehad van twee fysiotherapeuten, de teamartsen en veel teamgenoten bij Ajax en Oranje. Het aftellen is begonnen maar eerst ligt de focus volledig op Ajax en natuurlijk de bekerfinale. Daarna zet ik de knop om richting Canada’.

Bron: AD
Foto: Proshots/Stanley Gontha

Related posts

24 Comments

  1. Ajax nr 1

   Haha misschien haar haar trainingspapieren laten halen en dan voor de selectie. De instelling van haar hele doen en laten daar hou ik wel van. Ik denk ook dat onze Anouk wel van aanpakken hou. Zou een goed voorbeeld zijn voor sommige knaapjes.

  2. Indojood

   Idd, en het leidt de tegenstander want die willen meervoudige dekking waardoor er meer ruimte komt voor die andere prutsers.

  3. Blowke

   Ik ben bang dat dat niet werkt, meeste spelers van ons gedragen zich als een homo

 1. Litmanen

  Alle boeken over ” hoe moet ik schieten” zijn al geschreven. Lijkt me niet dat dit een bestseller word. Gun haar en haar collega’s een fantastisch WK maar ik denk dat dit een brug te ver is.

  1. Ajax nr 1

   Als dat zo is wordt het tijd dat de selectie het gaat lezen.Maar daar zullen ze ook wel te lui voor zijn het moet voor hun op de IPOD staan zodat ze hun hoofdtelefoontje niet af hoeven te zetten.

   1. Litmanen

    Dan moet ik het eerst kopen. Dacht het niet. Maar ik heb hier nog eerste druk liggen van ” leer voetballen met Abe Lenstra” . Dus als je belangstelling hebt……

    1. AjaxBarcelona

     Misschien is het niet zo exact bedoeld als het er staat? Is echt geen voetballes boek. En …… ik heb een redelijk uitgebreide samenvatting van het boek gelezen en het is de moeite waard om het aan te schaffen. Je zal nog verbaasd staan.

  1. Litmanen

   Dat heb ik nou met Singraven ( waar gaat dit over ?!?!?!?!) dacht dat we het hier over voetbal hadden?

 2. Litmanen

  Luister, ik ga het niet kopen, maar ik hoop voor Anouk dat er heel veel over de toonbank gaan.

Comments are closed.