Viergever juicht mogelijke komst Gudelj toe

0408gudelj_kishna

Nick Viergever ziet een hereniging met Nemanja Gudelj wel zitten. Viergever speelde samen met Gudelj bij AZ en roemt de prestaties van de middenvelder. Gudelj werd reeds in verband gebracht met Ajax maar zal na afloop van het seizoen definitief beslissen waar hij zijn loopbaan zal voortzetten.

‘Ik weet niet hoe het er nu voorstaat, maar Nemanja is een persoonlijkheid op het veld”, een mannelijke speler. Nemanja heeft power in zijn spel, is goed in de passing, heeft veel loopvermogen en draait al een tijdje mee. Een behoorlijk complete voetballer dus en ik denk dat Ajax hem heel goed kan gebruiken’.

Viergever verwacht tevens dat de huidige groep bij elkaar blijft en dat er zeker wat versterkingen zullen worden aangetrokken. ‘Een seizoen als dit wil niemand nog een keer meemaken en er zit ontzettend veel talent in deze selectie. Tevens raken wij beter op elkaar ingespeeld als iedereen blijft dus ik zie het nieuwe seizoen met optimisme tegemoet’.

Bron: VI

Related posts

34 Comments

 1. JanBogaards

  Haal die jongen nou gewoon! Precies wat we zoeken! Leiderschap, technisch, goed schot en niet bang om een beuk te geven!

  1. Ajax nr 1

   Zou wel een aanwinst zijn voor de eredivisie maar voor in europa. Ik hoop het

  2. JP3000

   Zoals Gudelj er afgelopen weekend 2x in vloog (weliswaar 2x geel, maar toont tenminste z’n ballen). Zo heb ik nog geen één Ajax-speler in zien vliegen dit hele seizoen!

  3. ajaciedpiet

   Ze zijn allang akkoord alleen zwijgt iedereen erover, dat is altijd. Waarschijnlijk nu alleen persoonlijke dingen rondkrijgen… Het is een kwestie van tijd voordat de Telegraaf het meldt in hun blad op een vrijdagochtend

 2. Ajax nr 1

  Beter op elkaar ingespeelt zeg hij haha. Die heeft echt zijn oogkleppen op die viergever. Ja je hebt gelijk het wordt steeds beter.

 3. toon61

  Het word steeds beter zegt hij ,slechter zal hij bedoelen ,in drie jaar achter elkaar is het elftal steeds slechter geworden ,degene die dat niet ziet of wil zien ,moet naar hans anders .

 4. AjaxBarcelona

  Shit, komt net thuis zie ik dat het groot vuil niet is geweest. Blijven we hier nog een week opgescheept zitten met dit rotzooi op het forum. ff doorbijten dus.

  1. Ajax nr 1

   Woon jij in de Arena. Dat is zeker shit misschien volgende week dan anders zitten wij er zeker nog een seizoen aan vast. Kom op Ajaxbarcelona gooi het vuil dan zelf in de auto. En vergeet aub sommige eikels niet. Bedankt alvast

  1. Hazez

   Serero heeft toch wel iets meer credits verdient na dit seizoen dacht ik zo !!! Of er moet een mooie club komen voor hem

   1. JobJobW

    Harde werker en technisch. Fantastische persoonlijkheid. Maar denk toch dat hij geen waardige vervanger is van Siem de Jong of Eriksen of dat hij net zo goed zal worden.

 5. Sonsee

  Ze raken wel op elkaar ingespeeld maar als je in de omschakeling voor een bal terug op de defensie kiest wordt het heel lastig om een wedstrijd te winnen. Er moet meer bluf en risico in het spel komen dan zie ik Ze wel beter worden en mogelijk ook kampioen. Maar op deze Tour verder gaan is geen optie.

  1. Jaxie

   Het systeem van FDB is tikkie breed en tikkie terug dus aanvallend voetbal kunnen we wel vergeten, creatieve voetballers en spelers met bluf wilt hij ook niet want die stelt hij niet op en hij heeft altijd problemen met ze ( Kishna, zivko).

 6. Velibor

  Dat systeem deugt wel alleen de uitvoerders niet,er werd gezegd we willen als Barcelona spelen,ok das een mooi streven maar zag vd week Barcelona tegen Getafe,nou dan moeten ze nog even oefenen want dat was zo’n mooie eerste helft ongelooflijk,gvd de ene goal na de andere goal was nog mooier en perfect aangespeeld hè niks tikkie terug allemaal naar voren dus forget iT,is ook geen schande maar lul dan niet of wij dat niveau ook zouden kunnen halen,zal nu wel wat komen over ja maar die hebben schulden,zal best heb ik ook maar slaap prima!

 7. Velibor

  Die schijt reclames word ik ook mooi beroerd van,is het niet voldoende dat wij met zen allen ons heerlijk educatief uitleven op deze site,briljante oplossingen aandragen en mekaar als Ajax-supporters gigantisch respecteren ?

  1. AjaxBarcelona

   Ik ben het niet vaak eens met je maar nu wel 🙂 die reclames maken dat je wat anders gaat zoeken.

Comments are closed.