There are no ads, please add some


Presentatie nieuw uitshirt begin volgend seizoen

0426pec-ajax_fischer

De laatste jaren is het een traditie dat Ajax in de laatste uitwedstrijd van de competitie in het nieuwe uitshirt de wedstrijd afwerkt. Dit jaar zal dat niet gebeuren, zo weet sportverslaggever Mike Verweij te melden op Twitter. Het nieuwe uitshirt zal dit jaar in aanloop naar het nieuwe seizoen bekend worden gemaakt door kledingsponsor Adidas. Volgens de laatste geruchten zal het shirt een geel karakter krijgen. 

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

30 reacties

  1. EvdB

   Zal wel om commerciële redenen zijn.
   Bij Ajax draait het alleen maar om geld en niet om de wensen van de gewone supporters.

 1. Boristja

  Komt er weer zo’n soort geheime verkoop? Dat je nog niet weet hoe het shirt wat je thuis krijgt er uit ziet! Vond ik wel lachen

   1. Anti sigi

    Ja idd als die pisnichten nou eens met wat meer lef en zelfvertrouwen gaan voetballen

   1. Ajacied12341

    Ja of Ziggo werknemers outfits maar man die shirts zijn niet om aan te zien de geel achtige heeft ook nog een super lelijke rand aan de onder kant van et shirt

  1. VAK410THEBEST

   ja dr waren er 2. 1 geel groene en een rood zwarte. die rood zwarte was wel beat mooi

   1. afcabass

    Die rood zwarte heb ik niet gezien. Die geel groen is echt lelijk naar mn mening

 2. fjonkman

  We gaan het weer meemaken. Hopelijk met wat minder opsmuk dit keer. Gewoon een mooi strak uitshirt, met oude logo. Zwart/Rood met de 3 kruizen van Amsterdam lijkt me wel wat. Zelfde stijl als het thuisshirt.. Zwart shirt met rode baan. Liefst met zwarte broek, rode strepen en ditto kousen..

   1. Ajacied12341

    zeker weten,het zou leuk zij als ze weer TDK of ABN er op het shirt zetten maar dan droom ik.

 3. Ajacied407

  Vind dat het bestuur van Ajax zich moet schamen. Totaal geen gevoel voor de supporters. Eerst zeggen dat het oude logo niet meer terug komt en nu nog snel oude shirts verkopen om centen van supporters af te nemen. Schande!

 4. quadsboy

  We zullen het wel zien heren ze zullen ons zekers geen pijn doen wat erop komt

 5. Cootje Adriaanse

  Grote kans dat het limegroene uitshirt dat inmiddels is uitgelekt het nieuwe shirt van Ajax gaat worden. Lelijk en een totaal gebrek aan enige creativiteit. Een ontwerp dat in 2,5 minuut in elkaar is geflanst. Wie bedenkt zo’n shirt met vervolgens zo’n zwart/rode band aan de onderkant…..
  Terwijl er zoveel mooie ontwerpen door supporters elk jaar op internet verschijnen. Die hebben er meer kaas van gegeten dan Ajax en adidas…..

 6. AjaxBarcelona

  Gewoon retro shirt kopen met oude logo. Waarom telkens nieuw shirt kopen. Als shirt versleten is gewoon nieuw retro shirt. Altijd lopen met het oude logo. Ik doe het al jaren. Nooit iets gedragen met nieuwe logo.

 7. Wembley71

  Komende jaren, zolang die kutsmurf erop staat, alle shirts boycotten. Gaan ze voelen in de pocket eens zien of het smoel dan uiteindelijk toch weer op de plek komt waar het thuis hoort!!! Boycotten die handel!!!!!
  God mag hopen dat tyfus strepen ook opzouten(we kunnen toch al niet meer op tegen grote geld) dus kies dan maar voor elegantie en (eigen)stijl m.a.w toon lef, heb de ballen………. Ik weet wishful thinking maar toch. Het zal wel nooit gebeuren, helaas.
  Ps
  Dat uitgelekte shirt is een echt diepte punt, werkelijk smakeloos!

Reageren is niet mogelijk.