Swart: ‘Kookpunt is bereikt met laatkomer Zivkovic’

ricardo_zivkovic1

Sjaak Swart is werkzaam voor het bedrijf dat onder andere Richairo Zivkovic onder begeleiding heeft maar snapt helemaal niks van de laksheid van de speler die na Oranje onder 19 nu ook bij Ajax te boek staat als laatkomer. Afgelopen weekend maakte de spits opnieuw geen deel uit van de selectie en dat stoort Swart behoorlijk.

‘Eén keer te laat komen in je hele carrière is al één keer te veel. Ik was nooit te laat, niet voor een training of wedstrijd en ook niet voor het doel. Dat mag gewoon nooit gebeuren. Nu is het kookpunt bereikt, ook bij zijn familie die het er moeilijk mee heeft. Hij moet beseffen dat hij zijn kans had kunnen pakken want Ajax beschikt momenteel niet over een spits die er zo even dertig in het netje legt. Dit is de laatste les’, aldus Swart tegenover het AD.

Bron: AD

Related posts

101 Comments

    1. JobJobW

      Kwam hem en Sinkgraven tegen op Koningsdag, was te arrogant om een hand te geven

  1. ajax26

    Laat die jonge gwn spelen, dan komt het goed met hem inplaats die jonge in jong Ajax laten spelen

      1. Litmanen

        Ik ben blij dat jullie baas er wel mee om kan gaan. Allebei vast geslaagd in het leven met zo’n mentaliteit! Al staat Jan Lul voor de groep, je moet gewoon je verplichtingen nakomen als je zo allejezusveel geld verdiend…..

        1. Jaxie

          Jullie blijven maar zeiken over het geld, jullie hebben niet eens door dat hij het juist WILT verdienen. Hij doet dit omdat hij WILT spelen. Wat zou jij doen als je heel hard traint veel scoort alles goed doet en FDB blijft slechtere spelers opstellen die geen moer kunnen. dan zou ik ook zeggen fuck dit.

          1. Litmanen

            Als iedereen die niet speelt van de selectie ( en dat zijn geregeld spelers als Schone, Moisander, Van Rhijn, Singraven en noem ze allemaal maar op…….) te laat komt op de training, dan hebben we een lekkere kolere zooi op het trainingsveld. Een groep welwillende echte profs en een zooitje ongeregeld die de pest in hebben dat ze niet in de basis staan en daarom aan kunnen schuiven wanneer ze zin hebben.
            En, dan staan hierboven alleen spelers die al heel wat meer gepresteerd hebben als onze Groningse schooljongen.

          2. Jaxie

            ik heb liever op de training een kolere zooi dan zoals nu op het veld. geen van allen verdienen ze om op het veld te staan, ze hebben op mischien 3 na allemaal een kut instelling dus geef zivko de kans die hij verdient.

          3. Litmanen

            Nou dan stel ik voor dat de volg. wedstrijd alleen jouw vriend Zivkovich opgesteld word. Volgens jou is hij de enige die dat verdient. Ik wens jullie samen een hele prettige middag. Tjonge, dat ik zoveel domheid nog beantwoord. 1 kutwedstrijd van jouw vriendje en je zoekt weer een nieuw idool.

    1. joodtotinmijndood90

      Idd!! Hij rebelleert de boel gewoon door de verkeerde keuzes van Frankie die alleen zijn ideale schoonzoontjes op stelt. Iedereen weet toch dat Zivkovic 1000 maal beter is dan die Sigthorson. Ik vind het zoo overdreven dat ze denken dat spelers zogenaamd moeten wennen het ‘ajax systeem’. Slaat helemaal nergens op want op dit moment is er helemaal geen Ajax systeem het is allemaal een bij elkaar geraapt zooitje nietsnutten.

      1. Litmanen

        jullie hebben dus dezelfde mentaliteit, namelijk geen!
        Wel een miljoen verdienen maar nog te belazerd zijn om ergens op tijd op je werk te zijn.
        Ga er van uit dat jullie baas dat ook prima vind?
        Jezus, nog niet eens 18, nog nooit wat gepresteerd, goed hoor Zivco!

        1. joodtotinmijndood90

          Die jongen is gewoon teleurgesteld. Dan gaan dit soort jongens dat doen. Frankie kan er gewoon niet mee omgaan. Ik durf te wedden dat Ronald dat wel kan. Die heeft overigens met Zlatan gewerkt.

          1. f-side64

            ach litmanen iemand zonder hersens is dood en dooie kunnen niet reageren dus je opmerking is totale onzin dus ff beter opletten als je iets zinnigs wil neerzetten lullo

          2. Litmanen

            Jij wordt toch kunstmatig in leven gehouden?
            Heb je niet in de gaten dat je met ieder fatsoenlijk mens hier op de site ruzie hebt door je botte en onfatsoenlijke opmerkingen?
            Dat dacht ik al, dus geen hersencellen…..

          3. f-side64

            boeit me niet litmanen je ma kreeg afgelopen n8 maar niet genoeg van me ff 1 ding wanneer komt ze haar oorbel halen !

          4. f-side64

            Ja je moer is veels te lelijk en zo’n kind als jou litmanen wil niemand of zijn je ouders soms broer en zus of heeft je opa zich vergrepen aan je moeder

          5. Litmanen

            Het is te hopen dat iemand van de app dit leest, dan wordt je tenminste een keer verwijderd. Hoewel je eigenlijk gewoon opgehaald moet worden, want mensen die het met al verstrooide lijken wil doen moet opgeborgen worden

          1. f-side64

            Nee hoor die kunnen vast niet lezen of schrijven zonder begeleiding en dan nog zal me 1 rot zorg wezen

          2. f-side64

            omdat ik gewoon zeg wat ik vind we leven in Nederland jc en in dit land heb je een vrije meningsuiting

          3. JCruijff

            Zeker daar heb je gelijk in en dat is ook mooi, maar er zijn ook grenzen. Je hebt het wel over mensen met een ziekte. Jij bent nu gezond neem ik aan, maar wat zou jij er van vinden als anderen jou wegzetten omdat je in hun ogen niet normaal bent? Niet leuk denk ik toch? Denk daarom 3 x na voordat je iets op het internet zet. Verder Ben he oke lijkt me vriend!

          4. AjaxBarcelona

            Vrije meningsuiting heeft ook zijn grenzen. Daar ga jij regelmatig overheen.

    2. Indojood

      Ben het met je eens. Had ‘m na de winterstop veel meer laten spelen. Maar te laat komen is onacceptabel. Hij doet het ook bij Jong Oranje dus het heeft niet alleen met gebrek aan speeltijd te maken. Zit een beetje in het Antilliaanse bloed. Voordat mensen gaan stuiteren, zit ook in ons Indonesisch bloed. 🙂

      1. ajax26

        Ik snap het, ik ben zelf een Antilliaans maar ik kan zelf nie tegen met te laat komen

        1. Indojood

          Ik ook niet. Maar veel van mijn familie komt vaak te laat. “Jam karet (rubberen/rekbare tijd)” noemen wij dat. 🙂

        2. JP3000

          Het maakt niet waar je vandaan komt, al kom je uit fucking Timboektoe… Als je voor zo’n club mag spelen dan zorg je dat je op tijd bent! Slechte instelling, geen mentaliteit en demotiverend voor anderen

  2. Young carpo 020

    Hij word later met een beetje geluk de spits van oranje maar als je zo met een speler omgaat en hele tijd in t 2de laat spelen word je ook. Gek hij is topscoorde daar zegt genoeg voor mij

  3. hubert

    onzin als je niet eens op tijd kan komen bij het mooiste beroep n bij een supermooie club dan houd het op als iedereen dat gaat doen word het een mooi zooitje gewoon op tijd komen zoals iedereen dat moet en niet zeiken

    1. f-side64

      en siggi doet ook niet waarvoor hij word betaald (veel) doelpunten maken en het aloude bekende spreekwoord is toch beter laat dan nooit.

    2. joodtotinmijndood90

      En als je voor jan joker in de jupiler league er bijna 20 in schiet en Sigthorsson kan in de wedstrijd tegen Fortuna geen goal maken, is het toch ook sneu. Ik begrijp het wel wat Zivkovic doet. Het is niet goed, maarja je kunt het verwachten als je van het kastje naar de muur word gestuurd. Wennen aan Ajax is de grootste bullshit, want dan had Ajax hem gewoon moeten laten verhuren bij Groningen en hem daar nog minuten moeten laten maken. Nu wordt die ook echt niet beter. Slaat dan ook gewoon weer helemaal nergens op om Fischer dan maar in de spits te zetten dat kan die jongen helemaal niet.

  4. f-side64

    je moet 1 spits beoordelen op wat zijn functie is namelijk doelpunten maken en dat doet hij

  5. f-side64

    omdat mr. swart wel een basis plek had en er toen geen betere was dan sjakie dat is nu wel het geval zelfs m. kramer van Ado Den Haag is 4 klasse beter dan die siggi en daar moet ziv in jong ajax spelen

  6. JobJobW

    Iedereen krijgt een kans in de spits, meerdere wedstrijden achter elkaar hebben we Schöne, Milik, Sighthorsón, nu Fisher in de punt van de aanval gezien. Waarom geef je zo’n spits geen kans? Verder heb ik het idee dat aanvallende spelers die gekocht worden hun drang naar voren verliezen hoe langer ze bij Ajax voetballen.

  7. Slingertje.

    Snel verkopen of verhuren dit nare ventje en Aaron Winter moet hem ook niet meenemen in juni want dat gaat ook weer problemen opleveren.

  8. AjaxBarcelona

    Ongelooflijk zoals mensen kunnen reageren. Tegenwoordig moet je dus eerst een beloning ontvangen voordat je gaat presteren. Nu zelfs blijkt dat zijn eigen ouders en zijn begeleiding er de pest overin hebben hoe hij bezig is, zijn de handen niet te tellen die er boven zijn hoofd gehouden worden.

    1) Hij wist vanaf het begin dat hij moest starten in Jong Ajax
    2) Halverwege het seizoen kon hij een paar keer aansluiten bij de slectie.
    3) In die periode werd hij weggestuurd door Winter.
    4) Na Jong Ajax is hij hierna weer uitgenodigd bijd e selectie
    5) Vervolgens houdt hij zich niet aan afspraken Frank
    6) Vevolgens gaat hij weer bij Winter de mist in
    7) Vervolgens gaat hij, na donderspeech Frank, weer de mist in

    Wie heeft hier zijn kansen nu laten liggen. Wie zijn schuld is dit.
    Oh ja natuurlijk, het is de schuld van Frank. Wat een idioot is het toch ook.
    Hij had Zivco gewoon moeten opstellen en desnoods de wedstrijd met 10 man beginnen omdat Zivco te laat in het stadion in het stadion aankwam.
    Maar ach, alsnog het veld inkomen na 15 minuten is vroeg zat tenslotte.

    Ik zal ongetwijfeld wel wat in mijn hersenpan mankeren dat ik Frank en de gehele technische staf het grootste gelijk van de wereld geef.

    1. Geroldkohlen

      mee eens wat je zegt dat gestraft moet worden. maar moet er ook niet gekeken worden waarom hij te laat komt? het is niet een speler die al jaren in de top speelt, hij is pas 18 of 19 jaar! en die jongen is ook gewoon gefrustreerd want iederen kan wel zeggen je moet knokken voor je plek en in zijn geval is dat veel doelpunten maken hij is topscorder in de jupiler league met +/- 20 goals waarin hij ook nog eens schorsing gehad heeft, dan vind ik dat hij zich wel degelijk laat zien. en als je zoveel goals maakt en iedereen ziet ook wel dat siggi waardeloos speelt dan stel je toch iemand op die de goals wel maakt? en misschien moet je hem ook niet steeds straffen maar er zal eens gepraat moet worden wat er nou aan de hand is?? ik zou als spits zijnde ook gefrustreerd zijn als ik er 20 of meer in zou schieten en geen kans kreeg en als dan denkt dat je een kans krijgt nog aan de kant geschoven worden voor een middenvelder die dan in de spits neergezet word!! wat denk je wat doet mentaal gezien met zo’n. en nogmaals het is terecht dat gedisciplineerd gestraft maar er moet ook naar de kern van het probleem gekeken worden.

  9. hetje

    Ik vind dat de boer hem nu wel mag opstellen, in die laatste twee wedstrijden,zeker nu de tweede plek safe is.

    1. Jaxie

      Nee man, FDB zal hem nooit opstellen zivko is veel te doelgericht, Hij scoort te veel in de jupiler league, hij moet vaker terug spelen dan heeft hij een kans. en hij moet vooral niet laten zien dat hij wilt winnen, hij moet verkeerd passen, veel balverlies lijden, Veel fouten maken die tot tegen doelpunten leiden. Want dat is nu het systeem van DIT AJAX.

  10. Rickie

    Zivkovic moet er gewoon in ik zou ook laks worden als ik er bij grunn 16 in leg met m’n 17 de jaar en bij ajax bij jong ajax mag aansluiten tuurlijk ajax speelt heel anders maar laten we nou eerlijk zijn er zijn niet veel spelers netzoals zivkovic hopelijk stuurt ajax hem niet weg kan me nog zo incident herinneren dat ging wel om iets anders alleen ajax liet hem ook gaan mijn grootste held van deze eeuw denk ik wel Zlatan Ibrahimovic de spits speelde als negtien jarig jongetje hier wat zei Koeman volgens mij toen tegen hem je bent een egoïst nou het spijts me zeer hoor maar hij was een zeer goeie spits …maar terug te komen op zivkovic laat hem gewoon spelen hij is beter dan alle andere centrale spitsen van ajax hij is op dit moment samen met gabriel barbosa het talent van 17 jr …..

        1. f-side64

          zelfde score als onze super spits siggi alleen siggi is full prof dus die ijspegel moet er maar mee kappen wellicht is hij beter in korfbal

  11. -buitenkantje rechts-

    Geef m een horloge.. En stel hem gewoon op als volwaardig lid van de selectie. Wedden dat ie dan nooit meer te laat komt? Hoe vaak kwam hij in Groningen te laat?

    1. AjaxBarcelona

      Dat is nu net zijn probleem. Hij denkt het gemaakt te hebben en denkt zich rare fratsen te mogen permiteren. Niet dus, valt ff tegen. Of hij lert ervan of hij komt lekker op de bank te zitten somewhere in Europa. Geld zal hij vast verdienen maar voetballen zal hij dan weinig doen.

      Ik denk dat het van zijn instelling afhangt in en om de laatste twee wedstrijden van het eerste hoe zijn toekomst er uit zal zien. Ik vrees eerlijk gezegd het ergste voor hem.

  12. Velibor

    Kan niet anders zeggen dan dat ze het geweldig hebben aangepakt en die Winter erbij

  13. Ajunta

    Hij dacht vast: fuck it, ik speel toch niet :p. Geen excuus natuurlijk. Zou hetzelfde denken wss.

  14. AjaxBarcelona

    Ik heb nog wat personeel in de aanbieding voor de liefhebbers:

    Ze komen regelmatig te laat
    Geven geen seintje als ze afspraak niet nakomen
    Melden zich ziek op het moment dat ze beter zijn
    Vragen een ruim boven modaal salaris

    Gratis af te halen. Volgens mij zijn er hier liefhebbers zat voor deze mensen.

    1. Ajax nr 1

      Het is jou personeel jij heeft ze aangenomen opgevoed dus als ze precies als jou zijn Ajaxbarcelona mag je ze lekker houden. Net als dat Ajax Zivkovic moet doen. Anders moet je misschien iemand aannemen die die jochies die heel goed kunnen voetballen wel aankunt. Je kan iedereen wel wegsturen die moeilijk is maar uit ervaring weet ik dat de moeilijke jochies meestal goed kunnen voetballen. Kijk maar naar de exspelers die nu echt sterren zijn die moeilijk bij en voor Ajax waten

  15. Litmanen

    Ronald Koeman had gelijk, lees Ik Zlatan maar! Dat Zlatan goed kon voetballen stond vast want hij had een basisplaats en is voor vele miljoenen verkocht. En hoeveel goede wedstrijden heeft Zivco al in het eerste gespeeld? Juist 0.

    1. Jaxie

      ga toch weg man hoeveel wedstrijden was hij in de basis? En welke spits doet zijn werk in het eerste? sorry hoor maar zelfs millik heeft niet het ajax niveau. dus hou toch op met dat zich eerst moet bewijzen. sinkgraven speelt sinds zijn komst ook niet alle wedstrijden naar behoren. andersen, boiless en en sigi laten hele seizoen al zien dat niveau voor hun te hoog is. om zich te bewijzen moet hij eerst kansen krijgen en dan bedoel ik niet hem erin gooien als we achter staan.

  16. JCruijff

    Er is afgesproken met de technische leiding dat zijn eerste jaar een leerjaar zou zijn met slechts sporadisch een invalbeurt in Ajax 1. Dat weet hij. Hij moet dus geduld hebben en de supporters ook. Ik hoop dat hij zijn lessen heeft geleerd na de disciplinaire straffen.

    1. Velibor

      Klinkt allemaal heel logisch maar toch denk ik dat je naamgenoot hem in januari al een vaste plek in het eerste had gegeven en das het laatste wat ik er van zeg want dit zeurt al maanden…..

  17. Hazez

    Die jonge jongens verdienen gewoon veelste veel geld en als je dan geen begeleiding krijgt gaat het helemaal mis

    1. AjaxBarcelona

      Hij krijgt begeleiding. Dat is nou net het extra probleem. Hij krijgt begeleiding maar trekt zich er geen ruk van aan.

      1. Hazez

        Dan zal hij het heel moeilijk gaan krijgen om een basis plaats te gaan krijgen nu ze met nog meer spitsen bezig zijn

  18. Fvanr

    Is f-side64 weer bezig. Heeft ie het weer op z’n heupen. Ongelofelijk zulke supporters. IQ van veeg m’n reet

  19. Geroldkohlen

    gewoon verhuren volgend seizoen. zodat hij zich daar moet bewijzen als laatste kans voor de top!!!

  20. AjaxBarcelona

    Noem ze eens en dan niet Zlatan en Suarez want die waren wel lastig maar waren wel wen goede en trouwe werknemer. Verzaakten niet op training ed. Daar zit nl. Nu net het verschil. Die jongens waren wel prof en Zivco is dat niet. Verder was mijn stukje lichtelijk symbolisch. Maar ach.

      1. Ajax nr 1

        Ik bedoelde alleen maar dat de staf alleen maar oog heeft voor eigen dingen. Misschien kunnen ze beter ook eens naar de spelers zelf kijken wat ze wel en wat ze niet kunnen.Misschien wordt er wel te veel van hun verwacht en worden ze daarom moeilijk wie weet. Maar ik weet wel als je een beetje tegen spreek dat je de stempel MOEILIJK op je voorhoofd krijg bij deze staf. Luister eens naar de spelers voordat je een stempel geef. Er is idd heel veel kwaliteit tekort om de grote prijzen te pakken. Nu volg ik Ajax ook al jaren en ik stond echt vierkant achter dit beleid maar ik zie MIJN CLUB AJAX ieder jaar verder de afgrond inglijden voetballend dan. Kijk het is nu het ene of ander in ons geval of je verkoopt elke speler van een beetje waarde en kijk wel wat er bijna of helemaal gratis bij ons wilt voetballen. Of je inversteert in een beter elftal wat ietsjes ouder is en beter dan wat er nu huppelt en je pakt prijzen. Of je wordt rijk met voetbal om je dood aan te ergenen. Je kan ook een beetje water bij de wijn doen en van alle drie een beetje. Gaat iedereen ook weer met plezier voetballen kijken. Ajaxbarcelona niet alles is goed hoor wat ik hier allemaal leest sommige mogen idd gedelicted worden want die zijn echt niet goed in hun hoofd.

        1. AjaxBarcelona

          Met je laatste zin zijn we het in ieder geval samen eens 😉
          Over het andere hebben we beide een andere mening. Dat mag gelukkig.
          Felle discussies kunnen best leuk zijn zolang het met onderling respect gaat. Wordt er geen respect getoond (naar wie dan ook) dan krijgt men die van mij ook niet. Meestal drink ik na een lekkere stevige discussie graag een biertje met mijn “tegenstander” Op dit forum zijn er helaas diversen waarbij het biertje in hun kraag zou eindigen 😉

  21. AjaxBarcelona

    Het is overigens bizar welke reacties hier allemaal mogen blijven staan. Er is wat dat betreft geen enkele controle op. Een beetje zichzelf respecterend forum zorgt ervoor dat commentaar binnen de (tocht al ruime) fatsoensnormen blijft. Vrijheid van meningsuiting staat hier volledig buiten.
    Maar ja, ik zal wel te burgelerlijk zijn en ik heb helaas een opvoeding gehad.

Comments are closed.