Zivkovic kwam opnieuw te laat op training en krijgt weer disciplinaire straf

ricardo_zivkovic1

Richairo Zivkovic ontbrak zondag bij het eerste elftal en ook afgelopen vrijdag was de spits niet aanwezig bij het duel van Jong Ajax tegen Helmond Sport. De reden van absentie is dat de spits opnieuw te laat op de training verscheen en dus weer een disciplinaire straf aan zijn broek heeft hangen.

Na de donderpreek vorige week maandag van Frank de Boer lijkt Zivkovic het nog niet te begrijpen. De speler verscheen daags daarna opnieuw te laat op de training waardoor Frank de Boer de speler verwijderde uit de selectie van het eerste en van Jong Ajax. Zivkovic kwam eerder al regelmatig in opspraak vanwege ongedisciplineerd gedrag bij Oranje onder 19 jaar. Bondscoach Aron Winter stuurde hem al eens naar huis en verwijderde hem tijdelijk uit de selectie.

Bron: De Telegraaf

Related posts

60 Comments

  1. Coachluuk

    Geef die gozer maar een maand geen salaris en kijken wat er dan gebeurt. Als ik een uur te laat verschijn op het werk krijg ik dat uur ook niet betaald.

    1. Sjeffrey

      Dus als jij te laat op je werkt komt, krijg jij een maand geen salaris? oh wacht, als jij te laat komt krijg jij dat uurtje niet betaald. maar als zivkovic te laat komt krijgt hij een heel maand geen salaris?

    2. SPHAFCA

      Als ik niet op de training kwam, of te laat, stond ik wissel de eerste helft. Ga dit nou niet vergelijken met werk

  2. G-Force

    Tja dat is ook niet erg handig van deze jongen, hoop dat hij het snel gaat begrijpen. Want denk dat deze jongen leuke dingen kan laten zien op het veld voor Ajax 1. De bal ligt bij hem om het waar te maken

    1. FdB=Ajax

      Inderdaad. Het is zo zonde, want hij verpest het voor hemzelf. Als hij wat meer de instelling van Sigthorsson had gehad, weet ik zeker dat Frank hem deze zomer had verteld dat hij mocht gaan spelen voor de plek van 1ste spits

      1. joodtotinmijndood90

        Maar frankie vind dat die zogenaamd aan het ajax systeem moet wennen terwijl er helemaal geen systeem is!! Schoonzoon sigthorson speelt wel voor hem

  3. Michielafca

    Ik weet dat dit niet in dank wordt afgenomen. Maar werknemers die niet functioneren kun je beter laten gaan. Deze jongen is qua potentieel misschien een goede voetballer, maar hij heeft dit soort trekjes overal en niet alleen bij Ajax. Het zit dus gewoon in hem. Je snijdt je zelf alleen maar in de vingers als je zo’n jongen bij Ajax houdt. Hij voegt op deze manier geen reet toe en zorgt alleen maar voor problemen. Zolang hij zich niet gedraagt – en dat kan die blijkbaar niet – neemt FdB hem toch niet op in de selectie. En aangezien op tijd komen wel zo simpel is. Ik heb er geen vertrouwen meer in.

    1. Charka53

      Die arrogante houding van hem en met hem vele voetballende snotneuzen moet maar eens afgestraft worden wij gewone zielen geven een hoop geld uit om ons clubje te zien spelen ,velen die na jaren ploeteren de ww in gedonderd worden en er nog geld voor over hebben om die miljardairs in opleiding te zien spelen ,ze weten niet hoeveel geluk ze hebben,

      1. Jaxie

        wat voor arrogante houding, hij hoort gewoon in het eerste thuis, ik zou er ook geen zin meer in hebben als elk ander de spits positie krijgt behalve hijzelf terwijl hij daarvoor gehaald is en die andere spitsen ook niets ervan bakken. als ik hem was zou ik allang naar een andere club zoeken.

        1. AFCA my World

          Als hij zich nu eens beter zou gedragen en zich aan de regels hield zou hij die kans wel krijgen,maar zijn gebrekkige instelling en arrogant gedrag zit hem in de weg,laat hem daar eens aan werken en dan komt het misschien wel goed !

        2. Sazzz

          kennelijk laat hij het dan niet zien h?? het is niet de eerste keer en De Boer is ook niet de enige coach die hem schorst

    2. Mooi

      Maar als je een speler koopt dan is hij neem ik aan wel helemaal doorgelicht zowel voetbal en gedrag vroeger ging eerst de trainer een gesprek aan met de speler om te zien wat voor vlees hij in de kuip had en wat zijn gedrag was maar dat is zeker verleden tijd

    3. Timajaxfan

      Inderdaad precies hoe het is. Ze moeten deze jongen niet verhuren/verkopen/opnemen in de selectie. Stal m maar een half jaartje bij defensie misschien leert hij dan wèl wat discipline inhoudt! Met alleen talent kom je er niet jongen.

    4. f-side64

      scoren is ook simpel toch waarom stond siggi dan niet in de lijst van topscorer van Nederland.

  4. vak410

    Als zo’n jongen dat niet kan begrijpen dan hoor je wat mij betreft niet bij ajax

  5. Cees1966

    Zolang de boer coach is zal deze gast er niet komen, deze hebben niets met elkaar. Lekker verhuren en dan maar is kijken wat hij er van bakt.

    1. Sazzz

      wat heeft het te laat komen van Zivkovic nou weer te maken met De Boer? dat doet die jongen zelf hoor. deed hij dus ook bij Winter

      1. Cees1966

        De boer kan niet omgaan met dit soort gasten, bij Frank moeten ze allemaal in het gareel lopen.

        1. Sazzz

          dat moeten ze overal hoor. of denk je dat hij hiermee weg komt bij bijv Mourinho of Van Gaal?

  6. Geroldkohlen

    de jongen is zwaar teleurgesteld dat hij geen kans krijgt, en gaat dan negatieve dingen doen. hij wilt spelen, ze hadden hem beter kunnen verhuren want nu staat hij stil in zijn ontwikkeling en dat komt vooral door omdat die siggi maar niet verkocht kan worden.

    1. Sazzz

      daarom is hij dus ook al twee keer uit de selectie gezet onder Winter. kom op man! als je een kans wil, moet je daarvoor vechten en niet je misdragen

      1. Geroldkohlen

        gedeeltelijk mee eens maar als je het gevolgd hebt wat er bij winter is gebeurt was het een mis communicatie want hij hij was wel bij de bespreking een uur daarvoor en hij had niet begrepen dat er nog een bespreking was maar goed het is zeker ook een stukje eigen verantwoording. maar die zivko heeft er inmiddels 20 doelpunten gemaakt in jong ajax maar krijgt geen kans als in ajax 1! en als je dan als spits ziet terwijl je aan de lopende scoort in het 2de en de fdb kiest dan liever voor middenvelders in de spits, ja dan raak je toch ook gefrustreerd want hoeveel doelpunten moet je dan wel niet maken in jong ajax om een kans te krijgen vraag ik me dan af? en dan ga je hem maar steeds straffen omdat hij te laat komt? dat is terecht maar misschien heeft die jongen wel gewoon vertrouwen nodig een arm om hem heen en een motiverend gesprek en laat hem eens een hele wedstrijd spelen zodat ook hij het gevoel heeft dat hij erbij hoort? want we vergeten dat hij nog maar 18 of 19 is?

    2. Jaxie

      Het komt niet door sigi, het komt door FDB die us toch degene die ze opstelt, ik denk dat onder FDB Cillessen nog eerder in spits staat dan zivko en dat is doodzonde. hij wordt nu verguisd door de koppigheid ban FDB.

  7. RobbyZ

    Een stukje waar ik het wel mee eens ben!

    ‘Enfant terrible’ Richairo Zivkovic krijgt steun uit onverwachte hoek. Pierre van Hooijdonk, als gastcolumnist verbonden aan Voetbal International, wijst met de beschuldigende vinger naar de beleidsbepalers van Ajax.
    ”Soms worden er sportief vreemde keuzes gemaakt”, schrijft de oud-Feyenoorder in zijn bijdrage. ”Neem Zivkovic bij Ajax. Ik snap nog steeds niet waarom Ajax hem niet gewoon een jaartje bij FC Groningen heeft laten spelen. Voetballen op vertrouwde bodem, op een hoger niveau, in volle stadions. Daar had hij meer baat bij gehad dan met tegenzin op maandagavond voor een paar honderd man op het jeugdcomplex spelen.”
    ”Zivkovic heeft een paar keer buiten de pot gepist, maar ik kan me voorstellen dat hij het mentaal moeilijk heeft dit seizoen, ook al was hem verteld wat ze met hem van plan waren. Ajax kan beter afstappen van het idee dat spitsen moeten worden omgevormd naar hun speelstijl. Luis Suarez was in niets een typische Ajax-speler, maar hij was de beste aanvaller die ze in jaren hebben gehad. Benut spelers op hun sterke punten. En zorg dat ze zich kunnen ontwikkelen op het niveau waar ze aan toe zijn”, zo besluit Van Hooijdonk. Van hooijdonk is niet mijn vriend maar ik ben het wel met hem eens! Ik zou ook de tyfus er in krijgen als ik een jaar kutwerk moet doen! Zo zonde!!!

    1. Sazzz

      en met Suarez werden we kampioen… niet dus. en hoe kan een jongen nu wennen aan Amsterdam en de druk bij Ajax als hij ergens anders speelt?

    2. Ajax nr 1

      Dit is nu een super stukje van RobbyZ. Echt dit is ook hoe ik precies denk. En je moet spelers zeker niet omwillen turnen. Een aanvaller daar moet je geen verdediger van maken je moet ze laten doen waarvoor je ze aangetrokken scoren dus.

  8. Slingertje.

    Lekker dumpen dit nare nagemaakte ventje want die zal alleen maar voor problemen blijven zorgen.

  9. -buitenkantje rechts-

    Zitten 2 kanten aan het verhaal. Als werknemer wordt je betaald om je werk goed te doen. Dus meerdere malen te laat komen is onacceptabel. Aan de andere kant kan je je ook afvragen waarom deze jongen zo ongemotiveerd is. Hij is gehaald als opvolger van Sigthorsson en wordt keer op keer gepasseerd voor de spitspositie. Eerst wordt Milik gehaald, dan Schöne in de spits en zelfs van der Hoorn. Krijg je vervolgens te horen dat Ajax op zoek is naar versterkingen voor de spitspositie.. Hoe zou je zelf reageren?

    1. f-side64

      Ik zou het zelfde doen als je beter dan dan siggi en op een duffe maandag moet spelen voor 300 tot 700 toeschouwers

  10. toon61

    Het is alom bekend dat ajax niet met moeilijke spelers om kan gaan ,en ze weg doet ,die bij andere clubs het wel goed doen ,vvobeelden zat .
    Daar moet ajax zelf iets aan doen ,en iemand zelfvertrouwen geven ,en een kans ,zo worden de spelers afgebroken ,en het motiveert ook niet .

  11. quadsboy

    Voor dat geld dat je betaald voor spelers in Nederland moeten ze gewoon spelen maar dat gebeurd niet of ze komen invallen of spelen alleen met de beker. Je moet spelers halen die gelijk kunnen voetballen op die level en over 2jaar zijn ze groter dan ze al waren niet om te halen om verder op teleiden van die gasten heb je genoeg

  12. Sazzz

    echt belachelijk hoe mensen De Boer de schuld geven van het te laat komen van Zivkovic. Een knulletje van achttien… Kom op, iedereen moet vechten voor zijn kans, ook Zivkovic. als je bij Jong Oranje al meerdere keren bent weggestuurd wegens onprofessioneel gedrag (toch een podium waar je juist het ongelijk van De Boer zou kunnen bewijzen), dan doe je toch iets fout.

    1. Jaxie

      Hij is gewoon gedemotiveerd, en geef hem eens ongelijk als ik hem was zou ik er ook geen zin meer in hebben.

      1. Sazzz

        sorry? hij krijgt dik betaald hoor. daarnaast is hij nog een snotneus. hij moet zich gewoon gedragen, zo moeilijk is op tijd komen niet. lukt mij ook en ik heb supersaai werk wat niks betaalt. en misschien had hij allang de kans gehad toen Milik geblesseerd raakte, maar toen was hij al een keer weggestuurd bij Winter

        1. Jaxie

          zo zijn er nog meer snotneuzen in het eerste elftal die dik betaald krijgen maar geen reet uitvoeren, maar desondanks kans op kans krijgen omdat ze maar lopen te slijmen bij FDB, het zijn juist de jongens met een moeilijk karakter die de grote spelers worden. zelfs JC was niet makkelijk. Hij moet gewoon een kans krijgen.

  13. AjaxBarcelona

    Het is zwaar belachelijk om a) Frank hier de schild van te geven b) te zeggen dat hij geen kans heeft gehad en c) dat Ajax niet met moeilijke spelers om kan gaan die vervolgens elders wel slagen.
    Zivco moest zich eerst bewijzen in jong Ajax. Dat wist hij. Toen hij dat gedaan heeft kreeg hij ook zijn minuten in het eerste. Als je vervolgens herhaaldelijk je niet professioneel kan gedragen zowel bij Ajax als bij Jong Oranje dan gooi je je eigen glazen in. Afgelopen weekend had hij er gewoon bij gezeten als hij zelf er geen potje van had gemaakt. V.w.b. Moelijke spelers: volgens mij zijn el hampie
    En sulletjemanie niet echt geslaagd na Ajax.
    Pierre moet ook niet lullen maar de feiten gewoon op een rijtje zetten. Als je hard werkt en inzet toont krijg je bij Frank kansen zat. Voorbeelden te over hiervan.

  14. Heerdeajax

    Haal menthol coach Gertjan Verbeek erbij om die verwende papkindjes aan te pakken

  15. Velibor

    Wat een gelul allemaal ,als ze hem gewoon zen minuutjes hadden laten maken dan was er volgens mij niks aan de hand geweest. Maar er moest er even eentje laten zien wie hier de baas is en das uit de hand gelopen en nu heb je een kutsituatie omdat er een houthakker ( die scoort trouwens) verkocht moet worden!

  16. f-side64

    Hij scoort 18x hoeveel heeft die ijspegel gescoord siggi zou in de pis bier league ook maar 8 doelpunten maken

  17. -THE BULLDOG-

    Jij bepaald niet of ie in het eerste thuis hoort!!!
    Eerst zn eigen maar eens gedragen en aan de simpele regeltjes houden en dan kijken we eens verder. Zivcovic gedraagt zich wel degelijk als een verwende arrogante snotneus!! Hij moet beseffen dat teambelang boven het individu gaat!!

    1. jojo123

      De arrogante Ajacieden van weleer hebben allemaal de top van Europa en verder gehaald. Ik denk dat arrogante Frank niet met eigen zelfde soort spelers kan omgaan. Misschien een People manager in staf opnemen … Per slot zijn we allemaal mensen en gelukkig niet allemaal hetzelfde …

      1. AjaxBarcelona

        Al die arrogante spelers van vroeger gingen wel door het vuur voor alles en iedereen en hadden het lef niet om te flikken wat Zivco doet. Arrogantie van vroeger was: ik ben gewoon de beste. Maar dat lieten ze zien in doen en laten. Arrogantie van Zivco is heel andere arrogantie.

  18. AjaxBarcelona

    Tegenwoordig is scoren in de jupilerleague al maatgevend. Zo zoeken we ervaren mensen en zo is een arrogant jochie de redding. Kortom, als er maar gezeurd kan worden.

Comments are closed.