‘Cardozo en Oulare in beeld voor spitspositie bij Ajax’

0427cardozo

Ajax wil zich snel versterken voor het nieuwe seizoen en het liefst nog voordat de huidige competitie is afgelopen zo liet Frank de Boer onlangs weten. De Telegraaf weet vandaag te melden dat Ajax interesse heeft getoond in Oscar Cardozo en Obbi Oulare.

Het is algemeen bekend dat Ajax na dit seizoen afscheid wil nemen van Kolbeinn Sigthorsson en dus zoekende is naar een vervanger. Marc Overmars laat weten dat hij een lijstje klaar heeft liggen en daarbij zou men denken aan Cardozo en Oulare. De 31-jarige Cardozo is bezig aan zijn eerste jaar in Turkije bij Trabzonspor en maakte daarvoor jarenlang furore bij Benfica. De 1.96 meter lange Belg Oulare (19) maakt dit seizoen zijn debuut bij Club Brugge en maakt vooral indruk met zijn zeer sterke spel.

Bron: De Telegraaf
Foto: Proshots/Panoramic

Related posts

50 Comments

 1. Dinandd1994

  Ik ken ze allebei niet. Iemand die me kan vertellen of ze ajax waardig zijn?

  1. Geroldkohlen

   cardozo is een echte goalgetter en dodelijk in de 16, heeft met benfica ook de uefa cup gewonnen dacht ik.

   1. SchweizerAjaxfan

    nee benfica is nog steeds niet van de ‘vloek’ af.. wel de finale gespeeld 2x dacht ik

 2. afcajax1900

  cardozo speelde heel lang voor Benfica en was altijd belangrijk voor hun oulare ken ik ook niet

 3. afcajax14

  Ik denk dat we beter cardozo kunnen halen. Die heeft veel ervaring en ik vond het altijd een goede spits. Oulare moet nog groeien en dat soort spelers heeft ajax nu teveel…

 4. SpeedyDX

  cardozo was ooit een geweldige speler.. een beest in de lucht! en met 31 jaar brengt hij ook de ervaring die we missen.

 5. Ajax-B

  Ik zou voor Oulare kiezen, vanwege de communicatie die veel beter is dan met Cardozo.

    1. AFCA my World

     Ze zouden zeker bij Ajax passen,maar denk dat ze allebei toch te duur zijn,en tja willen ze wel naar Ajax ?

 6. Sjeffrey

  grappig dat jullie ook echt denken dat cardozo en oulare naar ajax willen. Allemaal grote praatjes weer van ajax waar helemaal niets van kan worden waargemaakt.

  1. vak410

   Wat je zegt dat was ook zo met eto’o, van der vaart en rabiot dit zijn waarschijnlijk de volgende voor het lijstje

 7. toonvs

  Hoe groot is dat bord bij Ajax voor hun hoofd. Om weer een 19 jarige spits te halen uit een waardeloze competitie te halen. Terwijl je Zivkovic al hebt. Weer een klap voor de jeugdopleiding.

 8. stylo1984

  Cardozo zou wel een goeie speler voor Ajax zijn… Die snotneus beter daar laten, hebben we niks aan…. Maar uiteindelijk komt geen van de 2

 9. VAK410THEBEST

  goede spelers voor ajax wordt je zeker sterker van maar staat wel zivko in de weg.

 10. Weetikbeter

  Het is mei 2016. Zivkovic heeft afgelopen seizoen weer niet in Ajax 1 gespeeld en wil verhuurt worden. Reactie van de trainer: tja kijk hij doet het prima bij jong Ajax met 33 doelpunten maar hij is geen eredivisie materiaal. Reporter: maar waarom heeft u hem dan bij Groningen voor x miljoen weggehaald. Daar had hij een basisplaats en een plaag voor Ajax. Reactie trainer: juist. Reporter:kan ik dan concluderen dat u spelers niet beter kan maken. Trainer breekt interview af en loopt boos weg.

 11. Cees1966

  Wat is dat toch allemaal met die onzin over de jeugdopleiding, als het er niet is moet je het gewoon ergens anders kopen. En zo’n geweldige jeugd hebben we ook niet hoor.

 12. ajacied14082000

  we hebben tog net een spits gekocht waarom nu al weer 2 weken geleden hebben we milik gekocht

 13. toon61

  Jongens laat je niet blij maken ,die komt echt niet ,het zal allemaal wel ,ik ben benieuwd wat of wie er komt ,maar het zal wel weer niet zo zijn ben ik bang ,met twee spelers kopen ben je er niet ,de laatste twee a drie jaar is ajax afgebroken tot de grond toe ,en de jeugd is helemaal bagger ,op een paar na .

  1. AjaxBarcelona

   Als we van Basten willen klonen kunnen we Toon61 dan deleten? Heel vervelend al die nep Ajax supporters hier. Ik zit toch ook niet te griepen op de site van PSV of 010.

  2. dickst14

   verschrikkelijke … ben jij. de ajax jeugd die er aan komt is de beste sinds jaren. maar natuurlijk weet jij dat niet. ga lekker korfbal kijken of zo.

 14. f-side64

  als dit zo is waarom ziv dan gekocht ik snap de logica hier achter niet van ? Julie wel mede fans

  1. pietprecies

   Ziv heeft nog niet door wat discipline is, krijgt dik betaald en is steeds te laat, een keer moet dat kinder gedrag afgelopen zijn.. Daarom krijgt ie steeds straf. Met dat soort jochies ga je niet de oorlog winnen, kampioen worden of verder komen in Europa net als met serero, kishna, siggy, Andersen, viergever, boilesen, van rhijn, veltman en el Ghazi… Gasten als cardozo wel. Zivko doet het leuk in jong Ajax maar moet zich wel realiseren wat er nog meer bij komt kijken en zo ver is ie nog niet.

  2. afcajax1900

   ik snap hier de logica wel van want je hebt ervaring nodig en cardozo is ervaring en hij is gewoon een goede spits voor ons Ajax hij kan makkelijk scoren hij is niet langzaam behendig heb je hier genoeg uitleg over cardozo aan

   1. f-side64

    dan had je ziv meteen moeten verhuren en geen troosteloze wedstrijden op de maandag laten spelen weet je frank heeft liever 11 ja knikkers en dat doelpunt tegen pec had ziv ook gemaakt maar toevallig stond mr. ijspegel op de juiste plek

   2. f-side64

    ze roepen van alles om de fans in toom te houden en uiteindelijk zitten we opgescheept met een flut speler die bank zitter cq tribune bewoner is van een totaal niets zeggend clubje uit Verweggistan.

 15. pietprecies

  Cardozo is wel een baas zijn komst zou ik toejuichen hoewel ik denk dat er heel wat overtuigingskracht nodig is om die naar de eredivisie te halen..

 16. Young carpo 020

  Cardozo wereld speler maar te oud en te sloom die belg is pas 19 dat zou wel interresant moeten zijn

Comments are closed.