Ajax gaat niet verder met Ligeon

0427ligeon

Ruben Ligeon heeft van Ajax te horen gekregen dat de club zijn contract niet zal verlengen. Ligeon komt momenteel op huurbasis uit voor NAC en de boodschap komt hard aan bij de verdediger. 

‘Mijn doel is altijd geweest om te slagen bij Ajax maar heb deze week van Marc Overmars gehoord dat mijn contract bij Ajax niet wordt verlengd en ik zal worden verkocht. Ja dat is wel even een klap die ik moet verwerken maar dat is nou eenmaal het beleid bij Ajax met spelers die nog één jaar onder contract staan. Ik ga alles geven om NAC te behouden voor de Eredivisie en daarna zie ik wel verder’, aldus een teleurgestelde Ligeon.

Bron: De Telegraaf
Foto: Proshots/Paul Roling

Related posts

22 Comments

  1. quadsboy

    Heel jammer want is en was een goeie en dit bedoel ik nou houw je zulke jongens aan een lijntje breek je ze toch aan het eind terwijl je zulke jongens gewoon moet laten spelen heel jammer

    1. AFCA my World

      Gewogen en te licht (en te klein) bevonden,is een goede verdediger maar niet meer dan dat,en dus niet goed genoeg !

  2. Weetikbeter

    Ligeon is m.i. Beter dan van Rhijn (aka alleen binnen de 16) dus dan tete als vervanger voor v rhijn. En mocht v.R. Weg gaan of langdurig eruit liggen wie is dan de Back-up? B junior? Rest my case.

  3. Geroldkohlen

    pfff van rhijn zal waarschijnlijk weg gaan denk ik ligeon is gewoon een goede verdediger en is ook nog eens erg snel

  4. Coenie

    Volgens mij heeft Van Rhijn onlangs bijgetekent tot 2018. En daarbij komt dat ze deze week ook Tete tot 2018 hebben vastgelegd dus eigenlijk kon je dit wel zien aankomen. Eerlijk gezegd schaal ik Van Rhijn en Ligeon als gelijkwaardig, maar Tete heeft volgens mij nog meer groei-potentie. Als het allemaal beter moet dan dit seizoen moet er op veel posities verbetering komen. Ligeon houden zou dan niet kloppen (met een aflopend contract)

  5. quadsboy

    We zullen het wel zien met Mr Tete zoals al die nieuwe jonkies die nu ook voor de 1e spelen. Ligeon had gewoon vaker moeten spelen in het 1e om die ervaring te krijgen en er waren genoeg wed om die jonge te laten spelen want zo goed deed Rijn het ook niet het hele seizoen . Wat ze met die andere jonkies doen die in het 1e spelen, steeds blijven gooien voor de leeuwen moesten ze ook met hem doen want hij draait al een tijdje mee met de 1e. Maar nee dik 2jaar hem laten spelen in de 2e word je heel goed van,dan vind ik gewoon dat je zo’n jonge vorig jaar al kon weg doen

    1. Sazzz

      kennelijk was hij dan niet goed genoeg. Van Rhijn was niet denderend en Ligeon heeft dus op de training niet laten zien dat hij beter was. en bij NAC ook niet echt, al is dat enorm moeilijk in zo’n pokkenteam.

      1. jojo123

        Op de training kun je alleen laten zien te werken. In een wedstrijd hoe je bent tegen echte tegenstanders .. Gewoon te weinig kansen gekregen …

  6. JobJobW

    Zonde! Was ook wel duidelijk aangezien het contract van Tete verlengt werd en ze zeiden dat Tete zich moest richten op de rechtsback positie

  7. AjaxBarcelona

    Wat een oeverloos gelul zeg. Als Tete wordt opgesteld is het niet goed want dan wordt de verdediging weer veranderd. Als van Rhijn speelt is het niet goed want hij is slecht. Als Ligeon geen contract krijgt is het niet goed want hij had een kans moeten krijgen. Beste mensen er mogen er maar 11 in het veld staan hoor.

  8. pietprecies

    Gasten even serieus, leuke LB hoor maar niet meer dan dat, kijk hem naast Jaap Stam staan, het is verdomme een dwerg!! Leuk hoor dat ie een actie kan maken maar bij elke scheet blaas je hem omver. Als we over dit soort knulletjes al gaan balen dat ze weg gaan, dan is er pas echt wat mis….

    1. jojo123

      Berekent dit dat de opleiding niet goed is .. scouting van jonge spelers die te klein zijn? En dan Hoorn kopen die 3 koppen groter is en dan tot op dit moment er niks van bakt ? Ff afwachten maar weer..

  9. -buitenkantje rechts-

    Ligeon gun je een contract. Maar de gunfactor telt niet bij een topclub. Heeft te doen puur met kwaliteit. Niet met lengte, niet met Tete of v Rhijn. Denk dat er de komende tijd nog wel meer koppen gaan rollen. Er zijn binnen de club duidelijk knopen doorgehakt.

  10. jojocoolio

    Hij komt ook te kort… Jammer maar het is niet anders… Ik wens hem succes bij zijn nieuw club

Comments are closed.