Aissati: ‘Kan niet wachten op het debuut van Nouri’

0427aissati

Ismail Aissati speelt momenteel zijn wedstrijden bij het Russische Terek Grozny maar volgt Ajax nog altijd op de voet. De speler maakte in 2008 de overstap van psv naar Ajax, een overstap die hij overigens niet snel zal vergeten.

‘Dat was wellicht wel een van de moeilijkste beslissingen in mijn huidige loopbaan. Bij psv twijfelden ze vaak aan mijn capaciteiten en ze wisten nooit of ik wel samen met Affelay in het elftal kon spelen. Ik ben toen gaan zoeken naar een nieuwe start maar het was voor mij niet makkelijk om psv te verlaten want aan hun had ik veel te danken’.

‘Bij Ajax heb ik echter een hele mooie tijd gehad en de speelstijl daar is echt geweldig. Op een gegeven moment speelde ik in Jong Ajax en heb ik mij terug weten te knokken in het eerste waarna we ook nog eens de landstitel pakten. Ik volg Ajax nog steeds op de voet en dit seizoen is het wat minder maar ik kan niet wachten op het debuut van Nouri. Let maar op, volgend jaar is Ajax weer de baas in Nederland want ze barsten van het talent’.

Bron: Ajaxshowtime
Foto: Proshots/Peter Lous

Related posts

24 Comments

    1. SPHAFCA

      Vergeet zijn eigengoal tegen Benfica ook nooit meer hahahaha, heerlijke eigengoal

  1. Velibor

    Tenminste wel eentje die weinig fouten maakte maar ze wel durfde te maken, fijne voetballer toen, nu weet ik niet

    1. Geroldkohlen

      aissati zegt mooiec dingen ik hoop dat hij gelijk heeft en appelvlaai mag lekker in Griekenland blijven die hoeft niet bij ons te voetballen! !

    2. Remco425

      Affelay teru bij Ajax is sowieso onmogelijk. Om terug te keren moet hij er eerst al eens gespeeld hebben…

  2. Mooi

    Ik wist niet meer waar hij nu voetbalde maar leuk iets van hem te horen en dat hij nog steeds een Ajax gevoel heeft dat zegt genoeg maar ik vond hem wel een hele goede speler waar niet alles is uit gehaald jammer .

  3. pietprecies

    Jahoor hij laat van zich horen en gelijk mensen die vinden dat hij terug moet komen, man man man dus als hosam mido in de pers komt, moet ie dan ook terug komen?? Pff kwam toen tekort voor Ajax 1 en tegenwoordig heeft heel het team dat niveau of lager, een schande

  4. JCruijff

    Ismael heeft gelijk. Met Nouri er bij komt er weer iemand op het middenveld met techniek, overzicht, scorend vermogen en de steekbal a la Eriksen. Laat maar komen seizoen 2025/2016

      1. JCruijff

        Het gehele middenveld. Nouri op links, Bazoer op rechts, Klaassen op 10. Niet met de punt naar achteren meer. En dit al voor komend seizoen en ja ook in de voorronde CL.

Comments are closed.