Opstellingen PEC Zwolle – Ajax, Fischer en Tete in de basis

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zojuist zijn opstelling bekendgemaakt voor de wedstrijd in Zwolle tegen PEC. Viktor Fischer start in de spits terwijl ook Kenny Tete een basisplaats heeft gekregen. Ricardo van Rhijn start vanaf de bank. PEC Zwolle – Ajax begint om 14:30 uur.

Opstelling PEC: Hahn, Van Polen, Lahm, Broerse, Van Hintum, Rienstra, Dost, Saymak, Lukoki, Necid, Becker

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Nick Viergever, Davy Klaassen, Thulani Serero, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Viktor Fischer, Lucas Andersen

Related posts

42 Comments

  1. dickst14

    mooie opstelling. eindelijk zonder de slechte 3 (boilesen van rijn en sigthorson)

  2. Litmanen

    Ik ga er voor zitten. Wel jammer dat Anderson zijn twintigste kans krijgt. Van Rhijn komt wel weer terug. Is een te goede voetballer om af te schrijven.

    1. dickst14

      van Rijn een te goede voetballer om af te schrijven???? hoe dan ??? verliest zijn persoonlijke duels heeft slechte inspeelpaas dekt verkeerd totaal geen zelfvertrouwen. is wel kampioen ballen terugspelen. zelden zo’n slechte back gezien. ajax onwaardig.

      1. Litmanen

        Moet je maar even alle duels van de afgelopen vier jaar bekijken. Hij speelde vdWiel uit het elftal!

          1. Litmanen

            Ja en Van Rhijn was zo goed dat hij direct voor het Ned. Elftal uitgenodigd werd. Doe me een lol, Van Rhijn heeft heel veel fantastische partijen gespeeld!

  3. Sonsee

    Volgens mij heeft die preek van de Boer niet geholpen ze spelen namelijk niet best

  4. B4ajax4ever

    Wat een wanvertoning weer . Zwolle fel er op en kort op de man , Ajax als zoutzakken , 5 meter van de man af verdedigen met als hoogtepunt Andersen die er weer geen hol van snapt.( fout op fout , bal terug i.p.v. Vooruit )

  5. paullus

    Hopeloos die andersen
    Verliest elk duel blijft maar lopen met de bal tot hij hem kwijt is

  6. B4ajax4ever

    Tot nu toe 4 die een voldoende krijgen nl. Cilessen, el ghazi , viergever en schone

  7. afcatheone

    1-0 achter en nog gaan de ballen breed en terug en zelfs daarin gaat het mis fucking slecht doet pijn aan me ogen zo ajax onwaardig

    1. ELJAX

      Ben t er wel mee! Die gasten lijken steeds krampachtiger te gaan spelen onder de Boer!

  8. Litmanen

    Conclusie: Andersen heeft 23 balcontacten gehad in de eerste helft. 10 ballen daarvan heeft hij niet aan de tegenstander gegeven, de rest wel. Van die tien ballen gaf hij er zes breed…..
    Hij is werkelijk geen enkele keer het duel met een tegenstander aangegaan en heeft geen enkele keer een bal terugveroverd.

    In Godsnaam Frank, leg mij nou eens uit waarom wij weer een helft tegen het miskende talent aan moeten kijken? Net als met Boilesen, wil je nou gewoon je gelijk halen?

    Dit en het feit dat Schone het elftal nog nooit heeft laten vallen begrijp ik er echt niets meer van. Waarom níet starten met Schone? Dat scheelt waarschijnlijk gewoon twee punten….

    Verder, complimenten voor de rest. Hard gewerkt en uiteindelijk volkomen terecht een punt weggehaald.

Comments are closed.