De Boer: ‘Ik heb het gevoel dat iedereen achter me staat’

0405utrecht-ajax_deboer

Frank de Boer heeft een paar weken geleden al aangegeven dat hij binnenkort zijn zesde seizoen bij Ajax in zal gaan. Er is dit jaar echter de nodige kritiek op de coach, die er niet in slaagde om dit seizoen een prijs te pakken. De Telegraaf schreef deze week nog een kritisch stuk en vroeg zich af hoe het zat met de houdbaarheidsdatum van De Boer bij Ajax. “De Ajacieden pikken nauwelijks meer wat op van hun trainer”, aldus de krant.

Het doet De Boer niet veel, meldt hij in dezelfde ochtendkrant. “Ik doe mijn stinkende best en heb nu alweer heel veel zin in volgend seizoen. Ik heb het gevoel dat iedereen achter me staat. Hoe het met mijn houdbaarheidsdatum is? Wat staat hier?” zegt hij terwijl hij naar de mouw van zijn trainingspak kijkt. “Dat zit wel goed.”

Volgens De Boer is het niet nodig om heel veel vers bloed in de selectie te pompen om de boel weer aan de praat te krijgen: de coach benadrukt dat hij een talentvolle groep heeft, vol met gretige spelers, die prijzen willen winnen. “Het is nu zaak om samen met de staf nieuw elan te vinden. We zijn wel op zoek naar één of twee spelers die daar ook voor kunnen zorgen”, aldus De Boer.

Bron: De Telegraaf

Related posts

26 Comments

      1. Ajacied12341

        Ik vind dat de Boer het heel goed heeft gedaan en een topchoach is en moet blijven alleen hij moet minder laf gaan spelen bijvoorbeeld gister met 1-1 nog 3 min te spelen de gevaarlijkste man in de aanval (Mike) weer in de verdediging te zetten.

  1. 55years4Ajax

    100% steun van mijn kant Frank. Die groep krijg je op zeker aan de praat. Het is des Ajax dat er van buitenaf aan stoelpoten wordt gezaagd. Gewoon lekker op het trainingsveld staan en vol gas het nieuwe seizoen in. Het stoeltje in de Arena is en blijft van mij, elke thuiswedstrijd weer. Twee nieuwe ervaren spelers moet voldoende zijn met wat we hebben en wat er aankomt vanuit de jeugd. Velen verklaren mij hiermee voor gek en woorden als meeloper zullen ook wel komen. Als je echter goed kijkt waar jullie bij Ajax mee bezig zijn (op het oude logo na) dan rst mij alleen te zeggen chapeau, het ga jullie goed. I’ll be there. ForeverAjax.

        1. 55years4Ajax

          Sorry hoor, wilde een beetje beleefd zijn, excuses zal niet meer gebeuren …… droplul.

  2. Charka53

    Natuurlijk Frank staan we achter jou in goede en slechte tijden,als me vrouw een paar slecht heeft gekookt stuur ik ze ook niet de laan uit 🙂

  3. Hazez

    Tijd om te knallen ja met meer strijd komen we er wel !!! Met of zonder fdb hoop toch wel met …

  4. -buitenkantje rechts-

    Natuurlijk staat heel Ajax achter je. Dat betekent niet dat er geen opmerkingen of aanmerkingen gemaakt mogen worden. Je moet zaken kunnen benoemen en elkaar bijsturen als het moet. Zo werkt het in elke organisatie. Helemaal eens met het stuk trouwens. We hebben echt een mooie groep met veel kwaliteit!

    1. ikbendennis

      ja inderdaad bezemsteel wat maakt het nou uit als je een keercgeen kampioen wordt 4 keer achter elkaar is veel wees dan tevreden man stelletje verwende snotapen

      1. Ajacied1999

        Ik denk dat de meesten dat niet eens zo erg vonden. Maar het spel was heel slecht.

  5. AFCA my World

    Klagen zit in de Nederlandse cultuur,en als je verwend ben met 4 kampioenschappen op rij wil je altijd meer, dus we staan nog steeds achter Frankie en zijn blij dat hij ziet dat er iets bij moet komen,dus met 1 of 2 ervaren rotten erbij gaat het weer lopen (en hopelijk raakt P$V wat spelers kwijt), en gaan we weer op jacht !

    1. Marcie

      Precies, toen ik in 1995 bij Ajax op de tribune zat, zaten er ook mensen om me heen te klagen.
      Volgens mij rolden we dat seizoen zowel nationaal als internationaal iedereen met veel machtsvertoon op.

  6. ajax1962

    Frank nog steeds blij dat je minimaal nog een jaar blijft. Een keer geen kampioen worden is jammer maar geen ramp. Veel vertrouwen in jou, je team en de selectie.

  7. woody79

    Het had wel erg gaaf geweest om als eerste cluppie 5x achter elkaar de schaal hoog te mogen houden onder fdb. Hadden we pisvee weer afgetroefd. Volgend jaar de treble dan maar Frankie

  8. Remco425

    Eerst stond iedereen te juichen toe Frank zei er best voor te voelen de Ferguson van Ajax te worden. Wat hadden degenen die Frank nu af zitten te zeiken dan verwacht? Dat we met hem 25 jaar achter elkaar kampioen zouden worden? Lukte Ferguson ook niet hoor…

  9. Iceman

    Wat zijn mensen toch zeikerds allemaal 1 jaartje geen prijzen en geen kampioen en gelijk eisen wij het hoofd van trainer kom op het zijn de spelertjes die watjes het is altijd makkelijk 1 iemand te ontslaan dan 11 mensen…

  10. Velibor

    Vind wel dat hij op moet passen want als iedereen zegt dat je een geweldige kerel bent en je schouderklopjes geeft dan is het vaak foute boel haha, maar denk dat hij al wel door de wol geverfd is.

Comments are closed.