Speech De Boer best bekeken YouTube filmpje; psv met schaal slechts 25ste

0420deboer

Frank de Boer schoot daags na de wanprestatie van zijn elftal thuis tegen NAC (uitslag 0-0) op de training uit zijn slof. De coach verweet zijn spelers een gebrek aan instelling en de beelden van deze woede-uitbarsting werden naar buiten gebracht door Ajax TV. “Misschien had dat niet gemoeten”, aldus De Boer vrijdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tegen PEC Zwolle van zondag a.s. “Aan de andere kant: na een 0-0 tegen NAC hoef je ook geen blije gezichten te zien. De impact van die speech zag je ook. Mijn dochter zei: ‘Je bent het best bekeken filmpje op YouTube’. Psv met de schaal stond 25ste, dat is het verschil tussen Ajax en psv. Maar ik had liever die schaal gehad.”

De Boer was niet alleen kritisch op zijn spelers, maar keek ook in de spiegel: hij denkt dat hij wat eerder scherpte had moeten eisen. In de toekomst zal het allemaal wat strakker gaan, zo kondigde De Boer volgens Voetbal International al aan. Hij zag overigens wel het effect van zijn donderspeech: volgens De Boer is er in de afgelopen dagen uitstekend getraind.

Related posts

15 Comments

    1. AFCA---WZAWZDB

      volgens de boer juist wel. Ze trainden heel fanatiek en gretig na z’n donderspeach

  1. -buitenkantje rechts-

    Er is uitstekend getraind. Leuk, maar het gaat mij erom wat er gebeurt in een wedstrijd als er een echte tegenstander in het veld staat. We zullen zien.

  2. Oost80

    Sigi traint ook altijd goed en fanatiek maar in de wedstrijd heeft hij een bal aanname van iemand die zondag 7de klasse speelt… Ik ga toch weer braaf kijken zondag en hoop op Fischer zijn vechtlust en leuke spel!

  3. Mooi

    We hebben geen hoofdrol spelers meer die een wedstrijd kunnen lezen en het verlengstuk zijn van de trainer de selectie is goed maar we hebben geen topper waar de rest tegen opkijkt en die leiding neemt ik denk dat we er wel twee nodig hebben .

  4. marcussboss

    en terecht wie kijkt er nou naar zo’n filmpje over het kampioenschap van pisvee (tenslotte wel erg zeldzaam) ; ) VOLGEND JAAR STAAN WIJ ER WEER !!!

  5. Ajax nr 1

    Dit noemen ze nu ZOETHOUDERTJES ongelovelijk dat er fans zijn die hier intrappen. Naar buiten gebracht door Ajaxtv. Pfff ik hoop alleen wel dat het geen lachspiegel is.

  6. fjonkman

    Leuk hoor, scherpte op de training… Op het veld laten zien! Dan levert het ook wat op!

  7. lezerG

    Als ze pek zwolliewoet met 4-0 oprollen geloven we het pas echt. Is er ook iets van die gênante bekerfinale van vorig jaar rechtgezet.

  8. AFCA my World

    Ik had liever mooie wedstrijden gezien,nu was het vaak verspilde tijd,met de verhoging die eraan komt (en ik niet kan en wil betalen) zal ik niet meer in het stadion gaat kijken maar lekker thuis op de bank en kan ik de tv uitzetten als het weer niet om aan te gluren is !

Comments are closed.