‘Einde aan houdbaarheidsdatum De Boer bij Ajax’

1130ado-ajax_deboer

Dringt Frank de Boer nog wel door bij de spelers is de vraag die Valentijn Driessen stelt in zijn column in de Telegraaf. ‘Elke nederlaag in Amsterdam leidt tot onrust. Maar zelfs de eerste misgelopen landstitel sinds vier jaar wordt De Boer niet kwalijk genomen. Terecht. Hij verdient krediet. Toch komt er eens een einde aan de houdbaarheidsdatum van De Boer bij Ajax’

De columnist verwacht dat het niet meer lang zal duren tot Frank niet meer van nut is voor Ajax. ‘De signalen zijn dreigend in de ArenA. Geen woord van zijn donderpreek was gelogen door De Boer. In Zwolle zullen we zien of zijn woorden effect sorteren’ zo zegt Valentijn Driessen. Een eerlijke evaluatie tijdens de zomerstop is zeker nodig, als het spel niet beter wordt.

Bron: Soccernews

Related posts

35 Comments

  1. 55years4Ajax

    De column heeft het ook nog over veel meer dingen zoals wat er moet gebeuren om Frank te behouden. Beetje eenzijdige weergave dus.

    1. De Ajacied

      Erg jammer dat Driessen zoiets schrijft over een echte TOP coach al Frank de Boer
      Als zijn spelers zo belabberd spelen en hem eigenlijk in de steek laten
      Frank verdient idd veel meer respect !!

  2. Bertus02

    Misschien moeten we eerder denken aan de houdbaarheidsdatum van meneertje Driessen

  3. marcussboss

    Wat is dit nou weer voor gelul !! omdat frank van de 5 seizoenen 1x 2e wordt zou zijn “houdbaarheidsdatum” verlopen zijn…echt gewoon respect voor meneer driessen dat je dit kan bedenken !!!

    1. AFCA my World

      Toch heeft hij wel een beetje gelijk,de chemie lijkt er uit te zijn,en verandering van coach doet soms wonderen! 4 jaar is meestal het hoogst haalbare wat tijd betreft !

  4. -buitenkantje rechts-

    De enige houdbaarheidsdatum waar Driessen naar mag kijken is die van een pak melk.

  5. ajaxpers

    Heeft Driessen wel op zijn eigen verpakking gekeken. Ziet hij al zijn schimmels niet? Waarom gunnen we in NL niet een wereldtrainer een carrière als Fergusson? Blijf met je poten van FDB af!

  6. Coenie

    Telkens als ls ik Valentijn Driessen hoor praten lijkt het alsof hij een jarenlange ervaring heeft als coach betaald voetbal. Neemt geen blad voor de mond als hij het over top-coaches heeft zoals Frank de Boer, Louis van Gaal en Guus Hiddink.

      1. Remco425

        Ach hij heeft een mening, net als jij en ik. Omdat hij aardig kan schrijven over iets dat hem interesseert wil niet zeggen dat hij er kijk op heeft. Als hij er echt kijk op had gehad was hij ook wel toptrainer geweest.

  7. Biornha

    Dringt Frank de Boer nog wel door bij de spelers is de vraag; als dit zo is vraag ik me een ding af, welke trainer dringt dan wel door bij deze spelers… De Boer als clubspeler ALLES gewonnen wat er te winnen valt. Als hij niet door kan dringen tot spelers zie ik het een nieuwe trainer ook niet snel doen (behalve internationale toptrainers maar die komen nu niet naar ajax) stel verwenden snotneuzen zijn het….

  8. simon57

    Houdbaarheid is misschien op maar dan nog kun je er tien jaar gebruik van maken kijk maar naar die Engelsen met Wenger en Ferguson ook die waren ver over datum maar presteren nog steeds.

  9. 55years4Ajax

    Wat denk me van de mensen hier op het forum? Top trainers. Nee, maar praten wel alsof ze jarenlang ervaring hebben 🙂

    1. Remco425

      de mensen hier op het forum hebben er waarschijnlijk net zoveel, of net zo weinig, kijk op als deze Driessen. En allemaal hebben ze een mening die net zoveel, of net weinig, waard is. Alleen, dit is een forum, speciaal gemaakt om je mening te geven. Deze meningen komen niet in een zichzelf respecterend dagblad.

      1. 55years4Ajax

        Maar een dagblad moet ook gevuld worden ….. Met meningen en nogmaals, het art. is helemaal niet zo gek als je het helemaal leest. Dat laatste hebben denk maar heel weinig mensen hier gedaan en doen het met de samenvatting in het topic. Die samenvatting geeft het nu net niet goed weer wat er in zijn geheel staat.

  10. joodtotinmijndood90

    Ik denk wanneer je 5jaar met spelers werkt die geen haar beter zijn geworden, dat het je dan wel gaat frustreren, dan heb ik het over de ‘ervaren’ spelers. Op een gegeven moment gaat de frustratie van Frank tegen zich werken. Frank heeft een nieuwe uitdaging nodig, net als Ajax dat gewoon nodig heeft. Het zou natuurlijk mooi zijn als Frank ons gewoon volgend seizoen wederom kampioen maakt, maar met de huidige selectie zie ik dat niet gebeuren. We zien wel wat er gaat gebeuren rondom de transferperiode. Tot die tijd is het alleen maar speculeren.

    1. Remco425

      maar zo lang werkt hij met geen enkele speler. Boilesen is de enige speler die 5 jaar geleden ook kampioen werd. Maar die is dan ook veel geblesseerd geweest.

  11. 55years4Ajax

    Het moet zelfs met huidige selectie kunnen mits andere mentaliteit bij de spelers. Kwaliteit is er zat.

  12. Mooi

    Ik kan me heel goed voorstellen dat trainers een hekel aan journalisten hebben met hun onzin verhalen als zij maar kunnen scoren met hun artikel

  13. 040-Ajacied

    Ferguson is in 25 jaar bij man. utd. ook ‘maar’ 13 x landskampioen geworden.. Meneer driessen meteen janken na 1 jaartje niet.. Pffff

  14. Amoebe

    Als frank de boer niet meer doordringt tot de spelers dan moet de selectie worden gesaneerd.

    Een verse groep zal echt wel luisteren naar deze grootheid.

  15. Vlek

    Frank verdiend krediet en ik weet geen betere coach!!! Wel moeten er drastische maatregelen komen anders zakken we straks echt weg

Comments are closed.