Ling: ‘Ajax moet weer gaan voetballen, met lef en risico’

0423ling

Tscheu La Ling stond vier jaar geleden, op aanraden van Johan Cruijff, op het punt om directeur te worden van Ajax, maar de commissarissen wisten daar op het laatste moment een stokje voor te steken. De oud-speler wou op die manier iets terug doen voor de club waar hij veel aan te danken heeft.

‘Het klopt dat ik die functie ambieerde maar momenteel denk ik daar niet meer aan. Ik heb mijn handen vol aan mijn huidige club Trencin en ik zie voor mezelf geen rol meer bij Ajax, de tijden zijn veranderd. Ik lees nu dat ze met een politicus in zee willen gaan en heb daar mijn twijfels over. Bestuurlijk kan het een goede zet zijn maar hoe gaat zo’n man om met het praktijkgedeelte, dat vraag ik mij dan wel af. Het rommelt momenteel bij Ajax maar dat zijn ze daar wel gewend. Het is belangrijk om de regels nogmaals goed op papier te zetten maar Ajax moet vooral weer op z’n  Ajax gaan voetballen, met lef en risico.

Bron: AD
Foto: Proshots/Peter Lous

Related posts

16 Comments

  1. JP3000

    “…Ajax moet vooral weer op z’n  Ajax gaan voetballen, met lef en risico.”

    Dit roept heel Nederland al maanden!

      1. EvdB

        Ling heeft recht van spreken
        Een rasvoetbler
        Wat een genot waren die jaren met Ling op de vleugel

  2. Litmanen

    Jammer dat hij niet beschikbaar is. Een vent met ballen en verstand van voetbal. Geslaagd zakenman, wat wil je nog meer?

  3. paullus

    Wat zou dat toch weer een genot zijn Ajax weer met lef en branie voetballen
    Maar zolang fdb trainer is
    Gaan we dat niet mee maken

  4. ajax2599

    idd, we willen weer het ajax van vroeger! altijd gaan voor de winst en grote prijzen winnen! #wzawzdb

  5. jojocoolio

    Ling hou je lekker bezig in het Oostblok of kom hier…. Maar ga niet roepen om een wit voetje te halen ….

  6. JCruijff

    Je weet dat Ik La Ling graag bij Ajax heb zitten. Helaas is dat niet het geval. Maar zijn visie kan Ik volledig onderschrijven. In mijn onderhoud met Frank zal Ik hem ook duidelijk maken dat zijn visie op het huidige Ajax spel niet strookt met de mijne. Het is dus veranderen of weg wezen als er niet wordt geluisterd.

Comments are closed.