Emanuelson stelt mogelijke terugkeer naar Ajax nog even uit: ‘Rentree kan altijd nog’

0421emanuelson

Mocht Ajax plannen hebben om Urby Emanuelson komend seizoen tot een terugkeer naar Amsterdam te bewegen dan kan het die pogingen in de ijskast zetten. De 28-jarige linkervleugelspeler annex middenvelder liet eerder deze maand nog doorschemeren dat het voor hem een optie zou zijn om na dit seizoen weer terug te keren bij Ajax maar kennelijk zijn er andere opties op zijn pad gekomen.

In gesprek met Il Corriere di Bergamo geeft Emanuelson aan dat hij de voorkeur geeft aan een overgang naar de Premier League, waar hij al speelde toen Fulham hem huurde van AC Milan, of de Primera División. Daarnaast behoort een langer verblijf in de Serie A tot de mogelijkheden voor de 16-voudig Oranje-international.

Dit seizoen werd Emanuelson door AS Roma bij Atalanta gestald. “Ik heb het hier naar mijn zin, al gaat het bij Atalanta minder dan ik gehoopt had”, doelt Emanuelson op zijn tijdelijke periode bij de nummer zeventien van Italië, waar hij tot op heden zeven competitieduels speelde. “Of ik in de Serie A blijf, ligt aan de aanbiedingen die er komen. Een terugkeer bij Ajax? Dat kan altijd nog, ik wil nu meer ervaringen opdoen.”

Related posts

71 Comments

  1. f-side64

    dus je kiest geld voor spelen in cl want bij chelsea man c of man. U kom je toch niet dit geld ook voor de top in Spanje of speelt atalanta dit jaar in de cl of el.

        1. JP3000

          Logisch, hij is 28 jaar en zit in de bloei van z’n leven. Als je hogerop kan, waarom niet? Ajax is toch echt een hele grote stap terug, want het is nou eenmaal dramatisch in Amsterdam

          1. f-side64

            de Engelse middenmoot/degradatie clubs hebben alleen meer geld maar sportief suc6 nada en hij heeft meer geld nodig voor een 12de Ferrari of zijn 4 de koenig supercar

  2. heleen92

    Ja dat zeggen ze allemaal dat ze terugkeren, maar vervolgens doen ze dat toch niet! Het gaat ze toch alleen maar om geld!

    1. De Ajacied

      Club liefde is er niet meer bij helaas allemaal €€€€
      Erg jammer hoor

    2. Charka53

      Als ze voor Ajax spelen lopen ze het logo op hun shirt te kussen nu kunnen we hun reed kussen,er telt alleen maar geld club liefde haha

  3. johnie stalker

    ‘Het gaat ze toch alleen maar om geld!’
    Had je iets anders verwacht dan? Van alle teruggekeerde spelers voegde alleen Rijkaard iets toe. Hou toch eens op met het “hopen op” op een terugkeer van spelers die toen ook niet echt boven de groep uitstaken. Urby is een aardige speler, niet meer dan dat. De échte top heeft hij nooit gehaald, zegt genoeg lijkt mij.

          1. Litmanen

            En asijnzeiker is met een z…..Jezus man, doe es normaal! Ik denk dat Suarez volgend jaar terugkomt. Denk je ook niet sjonnie?

  4. hanstijssen

    Dit seizoen 7 wedstrijden bij nummer 17 (het Go Ahead) van Italië, zitten we daarop te wachten? Laat me niet lachen!!

  5. Velibor

    Nee dat moeten we niet willen nu en later ook niet met de rollator terugkeren een beetje interessant lopen doen en vertellen hoe geweldig het allemaal in Italië is. Ja voor de Moos’ ja

  6. Ajax1958

    Geeft niks, Op Urby zitten we niet te wachten en kan die jonge gassies niet op scherp zetten. Liefst Nigel, maar gaat niet lukken. Denk nu aan Vlaar. Niet meteen kinderachtig reageren……Ron “beton” is niet duur, kom je niet 1,2,3 voorbij, kan leiding geven aan de defensie en heeft internationale ervaring. Als we ons plaatsen voor cl, overwinteren en aan het eind van het seizoen met de schaal staan, juichen we ook voor Ron Vlaar.

    1. Ajax1958

      Vergeet ik nog te vermelden dat hij meer scorend vermogen heeft dan Moisander en ook als breekijzer kan fungeren.

      1. Misterajax

        Vlaar lijkt mij fantastisch, maar heeft (helaas) een Feyenoord hart en zal dus niet komen. Bij Aston Villa draait hij ook nog eens goed dus waarom zou hij daar weggaan? Maar een ’type Vlaar’ is wel wat we nodig hebben.

        1. Velibor

          Er is vast wel ergens een Braziliaan of Argentijn of Uruguayaan die daarginds voor 10 maanden geschorst is te koop,gewoon zo’n knap kind met nog 3 tanden voorin haha!

        2. Ajax1958

          In de Televaag vandaag……Vlaar in de etalage. Enne….. Niet geschoten is toch altijd mis?

          1. f-side64

            pleur toch op met die lelijke ex kakkerlak achtige hoeren jong genaamd R.Vlaar.

        3. Ajax1958

          Vandaag in de Televaag…… Vlaar in de etalage. Niet geschoten is altijd mis.

        4. Ajax1958

          En vertel mij eens welke speler een clubhart heeft. Ze willen allemaal terugkomen , maar het gaat uiteindelijk toch om de pegels.

        5. f-side64

          zelfs me dode oma zou het nog redden bij die Engelse middenmoter/degradatie club kom op zeg het is maar aston villa geen chelsea man. c Liverpool of man.u

        6. Gero77

          Feyenoord hart? Gekke woord combi… Pff waar vind je tegenwoordig nog mannen(lees jongens) die hun afkomst niet verloochenen voor een paar euro’s, wat al eerder geschreven werd…. Logo’s kussen en dergelijke… maar een zakkie snoep en wat muntjes en dat logo stelt geen reet meer voor…

  7. Ajaxvoorhetleven

    Wie van jullie kiest niet voor een smak geld in korte tijd voor leuk werk als hij de keus heeft? Blijf je dan bij de eerste baas appie Heijn of pak je je kans.

    1. f-side64

      supermarkt werk en betaald voetbal kan je in geen miljoen jaar vergelijken elke kneus kan vakken vullen dat lukt zelfs marokkanen.

      1. Litmanen

        Zelfs Marokkanen? Blijven we even normaal doen? Jezus, wat kom je hier toch een volk tegen….

        1. f-side64

          zelfs nutteloze Syrische bootvluchtingen kunnen vakken vullen, of verzuipen die alleen maar.

          1. f-side64

            jij moet al helemaal je tering bek houden smeris wat ben jij toch 1 burgelijke lul

          2. Ajaciedbrum

            Wat ben jij een zielig persoon zeg ga lekker naar 010 ofzo Ajax waardig ben je sws niet!!

      2. dijkdijkdijk

        Dit is geen platform om immigratie problemen te bespreken. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik je vriendelijk vraag het immigratievraagstuk op andere platformen te ventileren.

  8. G-Force

    Een terugkeer naar Ajax kan altijd nog? Lekkere opmerking, hoop dat je genoeg kwaliteit hebt tegen die tijd dat je terug zou willen…

  9. Ajax1958

    Yep en gezien zijn eerdere reacties in deze topic, zegt het wat over het aantal hersencellen die hij heeft .

    1. Ajaxvoorhetleven

      Wat een xxx app is het. Reacties komen overal behalve op de juiste plek. Van dat woordje oops word je ook gek

      1. Litmanen

        epiloog: er zijn op deze app wat van de aap afstamnende, waarschijnlijk kale, vol plakplaatjes zittende, leeghoofdige fascistisch en racistische wezens die aangesloten zijn op het internet. Jammer.

  10. Jaxie

    ik begin te denken dat die oud spelers misschien niet onder frank de boer willen spelen. misschien dat het daar aan ligt. en als het probleem het geld is, is het hun goed recht tegenwoordig draait ALLES om geld ook bij ajax.

  11. Geroldkohlen

    ik snap hem wel, hij heeft zich al 2 keer eerder aangeboden om terug te komen ,en kreeg totaal geen reactie terwijl we hem heel goed konden gebruiken , dan vind ik het terecht dat hij nu ajax maar eens laat wachten.

Comments are closed.