Fischer opgelucht na rentree na veertien maanden: ‘Ik ben weer voetballer’

viktor_fischer1

De rentree na ruim een jaar blessureleed van Viktor Fischer was het enige lichtpuntje zondagmiddag tijdens het duel tegen NAC Breda (uitslag 0-0). Voor de Deen kwam er een einde aan een donkere periode. De aanvaller raakte op 23 februari 2014 geblesseerd aan zijn hamstring en had ruim een jaar nodig om te herstellen. Fischer kreeg een ovationeel applaus in de ArenA, toen hij na 64 minuten in het veld kwam.

“Dat is voor mijn blessure wel eens anders geweest. Maar het voelde heel goed. Ik ben weer voetballer. Het was een zware periode voor me. Een jaar vliegt normaal om, maar niet als je geblesseerd bent. Dan duurt alles heel lang”, aldus de twintigjarige Deen in gesprek met het ANP. Fischer geeft toe wel eens getwijfeld te hebben of het nog wel goed zou komen: “Maar dan moet je toch weer proberen om positief te blijven”, weet hij. “Dat is me gelukt, maar was best moeilijk. Je wil de ploeg helpen, vooral als het slecht gaat. Het is logisch dat we kritiek kregen. Het verschil met psv is te groot. Dat is onwaardig voor Ajax. Daar gaan we aan werken.”

Related posts

10 Comments

  1. pietprecies

    Hopelijk brengt hij volgend seizoen het gif wat we missen, dan kan kishna lekker met die pizza calzone naar Italië, kijken of ie wat geleerd heeft van hoe het met ouasim bouy af is gelopen, hoewel hij zelf waarschijnlijk denkt dat hij 10x beter is.

  2. qaw123

    oproep aan alle spelers van ajax. kom meer achter je
    ps4 / XBox one vandaan
    en ga meer aan het voetbal denken

  3. qaw123

    Ajax NAC 0 – 0

    Misschien moeten de trainers in de rust even uitleggen waar de doelen staan !

Comments are closed.