Alleen rentree Fischer kan De Boer bekoren: ‘Hij liep de pollen uit het gras’

0419ajax-nac_fischer

Voor de zoveelste keer dit seizoen was een wedstrijd van Ajax niet om aan te gluren. Alleen de rentree van Viktor Fischer, die terugkeerde na veertien maanden blessureleed, was een lichtpuntje. Ook Frank de Boer was niet te spreken over het spel. De Boer verviel in oude uitspraken door aan te geven dat het niet makkelijk voetballen is tegen een defensief ingestelde ploeg als NAC Breda.
“Maar ik vond dat we vooral het eerste half uur erg matig speelden. Toch hebben we twee keer zo veel kansen gekregen dan in de twee vorige wedstrijden bij elkaar. Doelman Jelle ten Rouwelaar stond echter steeds goed opgesteld”, aldus De Boer voor de camera’s van FOX Sports.

Dat Fischer weer terugkeerde kon De Boer, in tegenstelling tot het spel van zijn ploeg, wel bekoren. “Hij liep de pollen wel uit het gras. Hij was wel gretig. Dat is misschien logisch als je er zo lang bent uit geweest. Maar wij missen nog wel eens een speler die voor wat vuur in een wedstrijd kan zorgen.”

Bron: FOXSports

Related posts

8 Comments

  1. toon61

    De chemie is uitgewerkt van Frank de boer ,de opstellingen zijn niet om aan te gluren ,daarbij belabberd voetbal bijop geteld ,en spelers die niet in het eerste zouden moeten staan ,ajax geeft psv een podium om te voetballen

  2. Litmanen

    de boer is wel soms de weg kwijt. nu wisselt hij van alles maar laat een valse linksbuiten die niks presteert staan. Anderson kan echt niet presteren in een slecht lopend elftal. Sige, pffff. speel dan met Ghazi als spits en Schone op rechts. dan hoef je niet je hele elftal om te gooien.

  3. Toppertje

    Met deze selectie is het een verloren seizoen. Echter een steeds minder wordende selectie mag hem niet alleen aangerekend worden. De Boer verdient minimaal een kans om met een veel betere selectie het volgende seizoen in te gaan.

    1. FdB=Ajax

      Helemaal mee eens. Frank verdient meer respect/waardering dan hij van sommigen hier krijgt. Wel lijken mij de komende drie wedstrijden een goede mogelijkheid om eens wat anders te proberen qua tactiek. De tweede plek is veilig, het voetbal is niet om aan te zien, dus probeer eens wat. Ga desnoods eens met twee spitsen spelen, of met drie verdedigers

      1. Litmanen

        Frank heeft voldoende respect, maar hij degene die er voor zorgt dat Ajax elke week met een ander elftal speelt. Dat is ook de reden dat de valsnelheid zo ongelooflijk laag is. Er is geen enkel automatisme mogelijk zo.
        Maar geen discussie over de capaciteiten. wel twijfel waarom hij op deze manier het roer probeert om te gooien.
        Andersen en Boilesen hebben dit jaar veel te veel krediet gekregen. De vraag is: waarom.

      2. f-side64

        is dat zo hij moet zijn ogen nu echt goed laten nakijken ik zie liever een lastige ventje in de spits dan die oer en oer trage lompe IJslandse neushoorn

Comments are closed.