Ajax – NAC, een inspiratieloze wedstrijd

0419ajax-nac_sigthorsson1

Een slaapverwekkende wedstrijd is eigenlijk de samenvatting van dit duel tegen NAC. Er werden over en weer wel wat kansjes gecreëerd en er waren zelf niet te missen kansen. Toch is dat beide partijen gelukt.

Als Ajax deze pot zou winnen dan was de tweede plek een zekerheid geweest omdat feyenoord met 0-1 van Go Ahead Eagles verloor maar dat was blijkbaar geen motivatie voor de Amsterdammers. In de eerste helft bleef het op een paar schoten op het doel van afstand, erg saai.

In de tweede helft werd deze instelling voortgezet totdat Daley Sinkgraven een vrije schop kreeg. Een prachtig schot waarbij de Bredase doelman geholpen moest worden door de lat. Even later werd het publiek enthousiast omdat Viktor Fisher zich warm liep en Kolbein Sigthórsson ging vervangen. Het spel leefde hierdoor een beetje op door wat mooie acties van hem maar ook zijn inzet kon geen doorbraak opleveren.

Jelle ten Rouwelaar wist in de slotminuten een enorme kans van Lucas Andersen te keren en werd er een aanslag op Thulani Serero gepleegd door Gill Swerts. Deze pas ingevallen Swerts kon direct terug naar de kleedkamer want voor deze overtreding kreeg hij een terechte rode kaart.

Ajax – NAC Breda 0-0 (0-0)

Scheidsrechter: Kuipers

Gele kaarten: Jelle ten Rouwelaar (NAC)
Rode kaart: Gill Swerts (NAC)

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo Van Rhijn, Joël Veltman, Niclas Moisander, Jairo Riedewald, Riechadly Bazoer( 72. Thulani Serero),  Davy Klaassen, Daley Sinkgraven ( 79. Ricardo Kishna), Anwar El Ghazi, Kolbeinn Sigthórsson (64. Viktor Fischer), Lucas Andersen.

Opstelling NAC Breda: Ten Rouwelaar, Ligeon, Drost, Marcellis, Van der Weg, Sarpong, De Kamps, De Zeeuw, Naah ( ’90 Swerts), Tighadouini ( 86′ Zschusschen) , Seuntjes ( 78′ Fernandez).

 

Related posts

44 Comments

  1. dickst14

   mooi taalgebruik zeg. deze speler is nog jong en dat gaat met ups en downs. kijk eerder naar van Rijn die in 3 jaar tijd 5 fatsoenlijke wedstrijden heeft gespeeld.

  2. dickst14

   lekkere taal. hij is nog jong en dat gaat met ups en downs. kijk liever naar van Rijn die in 3 jaar tijd 5 fatsoenlijke wedstrijden heeft gespeeld.

 1. sabrina

  Dit is een seizoen dat de spelers moeten onthouden( dat je moet werken en inzet moet tonen om resultaat te krijgen) en wij snel moeten vergeten

 2. Ajacied1999

  Ik erger me niet snel, maar nu wel heel erg. Ik dacht met Singraven,Klaassen en bazoer kunnen we vooruit voetballen maar viel heel erg tegen. Toen Fischer er ik kwam had ik heel even het gevoel dat Ajax eindelijk een beetje goed ging spelen maar nee hoor…

 3. Hazez

  Tweede worden vakantie vieren en volgend seizoen iedere wedstrijd vol gas laat ons weer trots worden !!!

 4. ajaxpers

  Wat een nepsupporters!! Je eigen spelers zo op de man beledigen!!!! Zoek goeie therapie voor jezelf.

  1. antonajax

   Juist ajaxpers! Zo is het.. Al die zeikerd hier. Ik vraag me af of het zowiezo wel supporters zijn en geen 040 of 010 ers. Kijk eens naar die ene marc bijvoorbeeld met die rare reacties steeds

 5. Gianni

  Tijd voor Klaassen weer op de 10 positie het oude Ajax spel een nieuwe litmanen Klaassen word nu kapot gemaakt

  1. HURBIE

   helemaal gelijk in er lopen alleen maar spelers tegen hun eigen natuurlijke talent in te voetballen

 6. Ajax nr 1

  Ik kan niet geloven dat er nu nog iemand achter het voetbal spel van onze club AJAX staat. Kom nu niet met je blijft achter je club enz staan want dit spel is echt niet om aan te zien. Open je ogen en zie dat onze staf de spelers niet meer aan het voetballen krijgen. 4 keer op rij kampioen worden is ook niet omdat we zo mooi voetbal hebben gespeelt hoor. Dat komt omdat de tegenstanders nog slechter waren. Nee de afgelopen seizoenen hebben ze het niet beter gedaan maar wij zijn er slechter op geworden. Je hoef trouwens geen voetbal kenner te zijn om dat te zien trouwens.

 7. Slingertje.

  Driekwart van deze selectie kan in de uitverkoop.
  Ik dacht dat de Arena uitverkocht was vandaag maar ik heb in tijden niet zoveel lege stoeltjes gezien.

 8. Gianni

  En dan ook nog de prijzen verhogen en dan met dit voetbal aan komen zetten het is dat de ploegen onder ons het ook verpesten anders hadden we misschien wel 5e geworden dit jaar

 9. paullus

  De boer krijgt ze echt niet meer aan het voetballen
  En dan gaan we met het zelfde rommeltje het nieuwe seizoen in
  Volgens de boer was se selectie al voor 95 % rond

 10. ajaxpers

  Er is op dit moment geen betere trainer dan FDB voor Ajax. Eerst de spelers afvallen en nu de trainer met een Ajax-hart!!!!

  1. Jaxie

   wat een gezeik, als het niet goed gaat mag je best het beestje bij de naam noemen, op dit moment gaat het niet goed omdat er meerdere spelers zijn die gewoon kwaliteit te kort komen en dat mag je frank de boer en staf best aanrekenen.

 11. Mokumertje020

  Lekker positief als jij coach was zou je zeker zeggen het gaat bar slecht dat is het al 4 jaar dus stop maar

 12. Gero77

  Wat een verwende reacties….. 4x op rij kampioen… Nu tweede….. Dat het spel niet om aan te zien is is jammer maar kan stiekem toch ook niet anders….. Goddomme de gem leeftijd is 20 of zoiets…… Kommaan kop omhoog en kijk naar je club met trots…… Het kan simpel niet altijd feest zijn..

 13. Brigetelli

  Wanneer worden we Wakker in Amsterdam!!!
  Loop nog slechter als een 1/2 jaar geleden nu moeten we echt door selektieren het is helaas niet anders

 14. huub

  Nog 3 wedstrijden te gaan, dan kunnen ze allemaal gaan janken en roepen wat shit seizoen.

 15. johnie stalker

  Als je bekkej dui Anke en ook nog wat van die kdjejh duqoel erbij neemt dan heb je al snel een oprrkkt bhtca vrght voor volgend seizoen. En als foiuk duw pkkjrnrmt blijft, dan komt het allemaal goed.

 16. Ajaxvoorhetleven

  Tweede met zo’n jonge selectie. Knap. Nu volgend seizoen het spel en we zijn weer eerste. Live is simpel.

  1. Ajax nr 1

   Tweede met zo’n bij elkaar geraapt zooitje bedoel je zeker Ajaxvoorhetleven. We zijn er maar lekker mee.

 17. ajacied078

  wordt tijd voor een paar gerichte aankopen. met de jonkies alleen redden we het niet. ik zeg goede linkse en rechtse back erbij een ervaren middenvelder. al is het alleen maar om ze op de training scherp te zetten. en chicharito van united als ervaren spits!

 18. MijnMokum

  Laat dit seizoen lekker zoals het is, er valt niets meer te behalen dan een 2e plek, volgend seizoen staan we weer eerste!

Comments are closed.