Duarte hoopt op nog een kans bij Ajax

0418duarte

Lerin Duarte werd vorig jaar kampioen met Ajax maar kon zich niet in de basis spelen. Momenteel speelt hij op huurbasis bij sc Heerenveen. De middenvelder weigert echter het hoofdstuk Ajax af te sluiten en hoopt op een nieuwe kans.

Heerenveen heeft een optie tot koop om zodoende het contract van Duarte bij Ajax – tot medio 2017 – af te kopen. De clubs gaven nog geen duidelijkheid. “Afwachten hoe het loopt dus. Bij Ajax is het niet gegaan zoals ik graag wilde. Het liefst wil ik me daarom daar nog bewijzen. Maar Heerenveen is ook een mooie club, die ook zomaar een optie kan zijn…”

Vorig jaar maakte hij met Ajax de kampioenswedstrijd tegen Heracles van dichtbij mee; vijf minuten voor tijd viel de speler in. “Het was meer de bal rondspelen om de stand gelijk te houden. Al zou ik geen enkele wedstrijd hebben meegedaan, dan voelde het nog als mijn kampioenschap. Je zit wel met z’n allen in één kleedkamer. Traint samen. Iedereen wil kampioen van Nederland worden. Het gaf een goed gevoel om die schaal in mijn handen te hebben”, laat Duarte optekenen in het Friesch Dagblad.

Related posts

4 Comments

  1. ajaxpers

    Sorry Duarte, het gaat hem niet worden gezien de andere spelers voor die positie. Succes verder.

Comments are closed.