De Zeeuw tipt Ajax over NAC-collega Tighadouini: ‘Een speciale speler’

0418tighadouini

Demy de Zeeuw krijgt aanstaande zondag na al vier 4 jaar weg te zijn bij Ajax alsnog een afscheid van Ajax. Het kan worden gezien als een manier om de middenvelder van NAC Breda in de war te brengen voor de competitiewedstrijd in de Amsterdam ArenA, maar dat is volgens De Zeeuw onzin.

“Nee, we gaan toch alleen verdedigen. Daar heeft Ajax moeite mee en het is de enige mogelijkheid voor ons daar een punt of meer te pakken”, aldus De Zeeuw in gesprek met Het Parool. Zijn coach; Robert Maaskant, vindt het ‘typisch Ajax’. “Toen ik trainer van FC Groningen was, hadden ze de week voor Ajax – FC Groningen opeens belangstelling voor wat spelers van ons. Maar ik vind het prima. Demy is oud en wijs genoeg om hiermee om te gaan”, aldus Maaskant zaterdag in gesprek met De Telegraaf.

De Zeeuw heeft nog een tip voor zijn voormalig werkgever. “Ik denk dat Adnane Tighadouini kan slagen bij Ajax. Hij creëert veel kansen en hij schenkt het team veel assists. Als je bij NAC in deze vorm elf keer scoort, ben je een speciale speler”, aldus de voormalig international.

Bron: Het Parool

Related posts

14 Comments

  1. Jari86

    Tighadouini is een geweldige speler! Vraag me af wat voor criteria je moet hanteren om te bepalen of hij goed genoeg is voor Ajax. Lijkt mij dat hij op dit moment beter is dan Kishna

    1. Cheffie

      Maar als iemand beter is hoef je hem niet meteen te kopen. Hangt tog van veel zaken af.

    2. lezerG

      En dan koopt Ajax hem, moet hij eerst een jaar in Jong Ajax om ’te wennen aan het systeem’ en mag dan af en toe invallen in Ajax 1 en kan alleen nog maar rondspelen. En wordt vervolgens door iedereen afgekraakt.

    1. Braatje87

      Toontje, ouwe zuurpruim! Weer een heerlijke reactie van je op deze zondagochtend. Wat moet jij een kutleven hebben zeg…

Comments are closed.