Ajax contracteert jeugdspeler Clement

De_Toekomst

Ajax heeft Pelle Clement vastgelegd tot 2017. De A-junior speelt sinds 2006 bij Ajax en zal in het nieuwe seizoen aansluiten bij Jong Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars is content met het contract voor de speler. ‘Pelle is een buitenspeler die zich het afgelopen jaar goed ontwikkeld heeft. Hij heeft een actie in huis en beschikt bovendien over veel snelheid. Nu breekt er een nieuwe fase aan in zijn carrière, hij krijgt volgend jaar de kans om zich te laten zien in de Jupiler League’.

Bron: Ajax.nl
Foto: Proshots/Jeffrey Van Bakel

Related posts

20 Comments

  1. steinafca33

    in de wedstrijden dat ik hem heb zien spelen vond ik hem helemaal niet zo goed.. vind dat ajax een beetje doorslaat in het contracteren van jeugdspelers..

  2. bezemsteel

    Haha wat een positiviteit weer, ze kunnen toch een ervaren speler kopen èn een jeugdspeler contracteren? Erg kortzichtig deze reacties.

    1. toon61

      Dat kunnen ze wel ,maar doen ze het ,iets fansoenlijks kopen ,dat vraag ik me af ,hier win je nog niks mee in ieder geval .

  3. slm020

    helemaal mee eens Bezemsteel maar ja sommige supporters kunnen alleen maar kritiek uiten !! Maar als het talent doorbreekt en slaagd in het 1ste dan heeft de technische staf het weer prima gedaan 😉

    1. toon61

      welk talent dat doorgebroken is volgens jouw voldoet in ajax 1 dan ,ik kan er geen een noemen ,el gazi voeldoet ook niet en kisnha ook niet ,met name de laatste is helemaal niks ,el gazi is nog iets beter ,maar daar winnen we ook niks mee .

          1. Ajax4everandever

            Is toch gewoon lachwekkend zoals jij over El Ghazi praat. Voor zijn leeftijd voldoet hij boven maats. Met die instelling komt die jongen heel ver. Maar het zal je angst als PSV supporter zijn. Hij maakt jullie gek volgend seizoen.

  4. bobin

    Gefeliciteerd en we zullen vanzelf wel zien wat hij gaat brengen en hoe ver hij het gaat schoppen

  5. -buitenkantje rechts-

    Investeren in de toekomst heet zoiets. We willen over 5 jaar ook nog CL spelen toch?

    1. Ajax4everandever

      Mensen willen hier voor het merendeel geen lange termijn visie. Nu niet goed is nooit goed.

  6. toon61

    Die lange termijn visie vsn onze johan ,dan worden we in geen 10 jaar kampioen ,de jeugd alleen is niet goed zat ,

Comments are closed.