Van der Sar erkent fout: ‘Prijsverhoging had minder koud gekund’

seizoenkaart

Ajax kwam onlangs voor vele supporters met een slecht bericht. De prijzen van de seizoenkaarten op de eerste ring oost stegen fors en dat zorgde voor flink wat kritiek aan het adres van Edwin van der Sar. Ajax Life ging langs bij de directeur om eens uitleg te vragen over de prijsverhoging.

‘Wij vinden dat de prijzen op het desbetreffende vak niet in verhouding staan met de prijzen voor de hoekvakken en de zitplaatsen op de tweede ring. Na de prijsverhoging heb ik veel telefoontjes, mails en brieven gehad en dat zorgde er uiteindelijk voor dat wij de prijsverhoging over twee jaar hebben uitgesmeerd. Persoonlijk ben ik het eens met de storm van kritiek en dit hadden wij ook anders aan moeten pakken, minder koud zeg maar. De supporters hadden wij beter moeten informeren waarom wij dit doen. Er zitten mensen bij die al vanuit De Meer seizoenkaarthouder zijn. Ik moet dan denken aan mijn eerste jaren bij de A-selectie van Ajax. Dat zijn super trouwe fans. Wij doen momenteel ons uiterste best al deze mensen voor de club te behouden. Op dezelfde plek in het stadion of ergens anders”, zo besluit Van der Sar.

Bron: Ajaxlife

Related posts

12 Comments

  1. jojocoolio

    Jullie moeten gewoon eens goed beseffen dat die prijzen niet kunnen met een normaal inkomen…. Die mensen houden van de club en jullie alleen van geld… En dan het liefste alleen op de bank…

  2. Ajacied407

    Ajax is in dit soort zaken geen warme voetbalclub meer zoals het was (als vroeger), maar een bv. Koud en kil..

  3. AFCA my World

    Mij behouden gaat niet lukken,het is gewoon ongeneerde geld graaierij, na 38 jaar trouwe supporter op de tribune word ik nu supporter thuis op de bank, met 1 voordeel blijft het spel zo vreselijk slecht,zet je de tv uit en ga je wat anders doen !

  4. MikeAFCAcbs

    Ik vind het ook erg dat ze de prijzen zo drastisch omhoog gooien. Het had wel wat minder gekund.

    Wel kan ik begrijpen dat die plekken in verhouding te goedkoop zijn.

    Maar waarom lees ik zoveel reacties dat mensen hierdoor stoppen omdat ze het te duur vinden worden? Ik ben na 9 jaar lange zijde verhuisd en zit nu 3 jaar voor de helft van de prijs op de korte zijde omdat ik het minder breed heb. Je kan tochvoor een goedkoper vak kiezen ook al is het minder leuk in eerste instantie.

    1. Ajax4everandever

      Klopt Mike, als je je een vak financieel kan veroorloven blijf je naar je cluppie gaan ook al is het zicht een stuk minder. Je zit nog steeds vlakbij je club.

    2. Remco425

      moeten die plaatsen er wel zijn. Ik geloof nooit dat ze die 5.000 mensen ofzo een andere plek kunnen aanbieden

  5. Litmanen

    Je hebt wel gelijk maar het gaat om de manier waarop. Bovendien heeft Ajax niet altijd uitgeblonken om zijn trouwste fans te verwennen. Eerder andersom. Vd Sar is bovendien niet de beste qua communicatie.
    Dus, ja ik begrijp dat mensen, vooral oudere, afhaken. Triest.

Comments are closed.