F-Side steunt Ajax en Frank de Boer

0204fside

Laat 1 ding helder zijn: ondanks dat het veldspel lang niet het gewenste Ajax niveau heeft de afgelopen jaren, en vooral niet het afgelopen half jaar, steunt de F-Side Ajax en zijn coach Frank de Boer die onze club de afgelopen 4 seizoenen kampioen heeft gemaakt en daarmee het maximale resultaat heeft behaald.

Die steun van zijn supporters heeft Ajax de komende wedstrijden in dit lange seizoen keihard nodig om nog het maximale resultaat te halen gezien de stand op de ranglijst. En nee, wij organiseren geen huldiging voor het bereiken van welke plek op de ranglijst dan ook, dan behalve de 1e plek waar Ajax hoort. Het beleid wat een aantal jaren terug is ingezet hield in dat het kon voorkomen dat het een periode verbijten is. Dat wisten we. Maar geduld zal beloond worden gezien de talentvolle lichting die eraan gaat komen en de welkome versterkingen die Ajax ongetwijfeld zal halen.

Wij zijn Ajax, wij blijven de beste. Steun Ajax!

Bron: F Side

Related posts

39 Comments

      1. creutz1977

        Wat een nep supporter ben jij zeg… mooi weer supporter!!! Top stuk..idd wat meer respect voor de Boer is wel op zijn plaats…4 keer kampioen en steeds je beste spelers kwijtraken… vond het al bijzonder hoeveel gezeur er was op ajax… Wees lekker realistisch… je kan niet top blijven als je keer op keer je toppers kwijtraakt… dus een diepe buiging voor de Boer en Co….

        1. Litmanen

          Je begrijpt het niet helemaal creutz. Jammer. Ik heb vreselijk veel respect voor De Boer. Maar niet voor dat geleuter van de zogenaamde supporters van de F Side.
          Die denken dat ze ondanks alle ellende die ze afgelopen jaren hebben veroorzaakt ( ik zal je niet vermoeien met alle feiten) dat ze de enige echte supporters zijn. Niet.

          1. creutz1977

            ok sorry… dacht dat je je het over de Boer had zoals zoveel van die mooi weer supporters wanneer het ff niet gaat maar meteen maar lopen te janken…

          2. Litmanen

            Nee, jammer dat het dit jaar klote gaat. Maar ook als De Boer fouten heeft gemaakt, hij heeft al geschiedenis geschreven met 4 kampioenschappen.

  1. Sjeffrey

    Nou F-Side daar merken we anders helemaal niks van tijdens de wedstrijden, met je mooie teksten op Internet. steun ze maar eens tijdens de wedstrijden. Daar waar ze het nodig hebben.

    1. Ajax nr 1

      Ik weet niet wie dit heeft gezegd maar ik zit al jaren bij de F-side en weet 100% dat dit niet helemaal waar is Wij staan vierkant achter AJAX ja maar niet aan wat we nu allemaal zien.

      1. bezemsteel

        Ja dat is dus het probleem, je moet altijd er voor je club zijn ookal is het spel slecht. Kan zo slecht tegen al dat gefluit en lege plaatsen voor het einde. Blijf gewoon aanmoedigen en stop met het eeuwige geklaag want dat maakt het alleen maar erger

        1. Ajax4everandever

          Als de wedstrijd gespeeld is blijf ik de extra tijd niet zitten. Reden: als ik die drie minuten langer wel blijf sta ik vervolgens nog eens anderhalf uur vast. Laat ik de extra tijd schieten rij ik bijna direct weg. Dus sorry, ik blijf niet helemaal tot het eind 🙂

  2. Litmanen

    Kijk wat de F Side voor positiefs heeft betekend voor Ajax in de afgelopen 25 jaar……

    Vandaar: Gaap……..

  3. MijnMokum

    Sorry dat ik het zeg, maar ook de supporters op de fside gaan hier en daar vroegtijdig weg. Blijven tot de 90ste minuut is ook een vorm van supporten.

  4. AFCAoostNL

    1 seizoen dat het even niet lukt en het is meteen heel makkelijk om een hele groep over 1 kam te scheren…dit gebeurd altijd vooral als het even wat minder gaat. Dit bericht van hun heeft goede bedoelingen. Veroordeel elkaar daarom niet en ga allemaal achter ons aller Ajax staan!

  5. Velibor

    Tuurlijk steunen we Ajax en FdB maar betrap me er steeds vaker op dat ik zondagsavonds niet meer op studio sport samenvatting terugkijk en dat kijk ik toch al wel dik 40 jaar dus maar gewoon weer hopen dat nieuwe seizoen leuker word ,hoeft niet eens van mij beter te zijn.

  6. Ajax4everandever

    Dit stuk komt van de kern van de F-side. Het getuigt van respect. Ook zij hebben voldoende kritiek geuit maar zijn de realiteit niet uit het oog verloren. Gewoon klasse. En diegene die hierop Gaap zeggen ed. Zoek lekker een ander plekje op, ik twijfel er hard aan dat je het stadion ooit van binnen hebt gezien. Aan alles merk je dat de Boer zo’n seizoen niet nogmaals laat gebeuren. Aan alles merk je dat de resultaten van de nieuwe aanpak er aankomen. Op naar een mooi nieuw seizoen.

    1. Ajax4everandever

      Ook al wordt het niet door iedereen van de F side gesteund blijft het een waar stuk.

  7. Tukkerajacied

    90 minuten lang weer zondag. op een mooie manier afsluiten dit seizoen. dan weer focus op europa en eredivisie

  8. SPHAFCA

    Frank zo snel mogelijk eruit gooien, 1 goede wedstrijd in 5 jaar is niet genoeg.

    1. Ajax4everandever

      Ben jij aan het snuiven geweest? Stond je de Boer ook uit te joelen bij de 4 kampioenschappen? Kijk jij altijd zo selectief? Stuur jij je vrouw en kinderen ook zo makkelijk de straat op? Oh ik weet het al …. sorry ….. je bent gewoon niet voor Ajax anders zou je zoiets nooit zeggen.

  9. Litmanen

    Nou ajax4verandever, ik kwam al bij Ajax toen de Reynolds nog niet overdekt was, dus dan zijn wij wel uitgeluld nu hè?
    De F Side heeft in al die jaren alleen maar ellende veroorzaakt, kijk maar ff in het archief.
    Dus van mijn kant geen respect voor de F Side. Mag wel hè?

    1. Ajax4everandever

      Ach ik kom inmiddels ook alweer 52 jaar bij Ajax over de vloer. Dus ik weet ook een en ander. Mag wel he.

        1. Ajax4everandever

          Ligt niet aan mij maar aan mn ouders :-)) maar we blijven samen gewoon lullen hier hoor 🙂

    1. Ajax4everandever

      Ik mocht op mijn 6e voor het eerst mee. Daarna elk seizoen. 52 seizoenen lang inmiddels. Prachtige tijden blijven hangen.

  10. Litmanen

    Hahaha, het gaat niet om groot maar wat je er mee doet…..
    Ik ging met mijn opa, zijn zoon, mijn oom dus, speelde met Sjaak Swart en Bennie Muller in de A junioren. Zaterdags gingen we roodwitte haring halen op de Dappermarkt bij opa Swart.
    Leuk dat er nog meer van die ouwe knakkers rondlopen. Sorry Fvanr, maar ik denk dat je een paar mooie Europacups gemist hebt!

    1. Ajax4everandever

      Krijg niks. Mijn moeder heeft op de Dapperstaart hoek Wagenaarstraat gewoond. Amsterdam kan klein zijn he Haha

Comments are closed.