Een nieuwe Enoh voor Ajax?

EyongEnoh1504

Eyong Enoh speelde van 2008 tot 2013 voor Ajax maar de terugkomst van Eyong zit er hoogstwaarschijnlijk niet in. Toch zou er over zo’n tien jaar wel weer een Enoh in Amsterdam kunnen spelen want tegen Ajaxshowtime zegt Eyong: ‘Hij zit nu een jaar in de jeugdopleiding van Ajax, we zullen wel gaan zien wat de toekomst brengt. Hij is nog te jong om te zeggen wat voor een speler hij is. Toen ik zo jong was, zag niemand in mij de felle speler die ik nu ben. Hij houdt gewoon veel van voetbal net als ik’.

Het is een grote wens van Enoh senior dat zijn zoon bij Ajax zal schitteren. ‘Als je bij Ajax hebt gespeeld, zit die club echt in je hart. Dat zal zo voelen voor elke oud-speler. Ik kijk dan ook elke wedstrijd. Ik denk niet dat ik nu nog pas in het Ajax van vandaag. Dit is een nieuwe generatie. Jonge talenten moeten hun moment grijpen.’

Bron Soccernews

Related posts

17 Comments

  1. Ajax1958

    Pakte vaak domme rode kaarten en was niet altijd even slim, maaar ik had wel een zwak voor Enoh. Altijd 100% inzet en nooit klagen.

  2. Sewena13

    Was dit weekend in Luik voor Enoh hij speelde goed !
    En liet paar nieuwe dingen zien!
    super ENOH!!!

  3. Joeguh9

    Als hij voetballend iets sterker is maar zijn werklust hetzelfde zie ik hem graaf ooit in Ajax1

  4. bezemsteel

    Raar toch dat zo’n jongen een echt ajax hart heeft terwijl hij eigenlijk nooit het respect heeft gekregen wat hij verdiende, en dat gasten als vd vaart die op handen gedragen werden zichzelf nu te goed vinden…

  5. da mike

    ik vind hem waardevol.. goed zonder de bal. maar helaas niet geweldig aan de bal

  6. marcussboss

    Ik heb enoh altijd al een baas gevonden !! geniale gast en hopelijk wordt zijn zoon goed genoeg voor ajax 1 !! Deze gozer heeft tenminste wel een ajax hart en dat kunnen vele ex ajacieden niet zeggen !!

Comments are closed.