Cruijff wegens drukke agenda pas eind april naar Amsterdam

1125cruijff1

Johan Cruijff is op de hoogte van de problemen bij Ajax maar kan wegens een drukke agenda pas eind april afreizen naar de Arena, zo laat Keje Molenaar weten tegenover het AD. Volgens Molenaar heeft Cruijff nauw contact met de betrokkenen.

De Revolutie, die door Cruijff drie jaar geleden is ingevoerd, vertoont scheurtjes en met name hoofd opleiding Wim Jonk lijkt zich niet te kunnen vinden in het huidige beleid. Jonk schuift zelfs niet meer aan bij vergaderingen. Onvrede over de doorstroom van talent, het verrichten van onnodige en dure aankopen en de betwiste komst van mentale coaches liggen daar aan ten grondslag.

Cruijff laat weten dat hij alle partijen weer graag tot elkaar wil laten komen en het wegnemen van spanning onderling een eerste vereiste is. Daarnaast zal het voetbal ook de nodige aandacht krijgen, want dat is zorgwekkend. Ajax moet weer zorgen dat de tribunes vol komen. Daar moet dus ook iets gebeuren. Dat zal ook ter sprake komen’.

Bron: AD

Related posts

16 Comments

    1. De Ajacied

      Ja dat willen we allemaal maar zijn vliegticket zal te duur zijn als hij nu boekt
      Ha ha 🙂

    2. Remco425

      2 weken eerder of later maakt echt geen flikker uit. Het gaat nl om de lange termijm

  1. steddie eddie

    Volgens mij heeft hij telefonisch al een en al rechtgebreidt want vandaag kwam naar buiten dat hij de boer ook snapt

  2. Ajax nr 1

    Pffff zeker druk bij zijn andere club. Wat een instelling weer. Het is zeker liefdadigheids werk van de Heer J Cruijff

    1. FdB=Ajax

      Kom op joh, Ajax is toch geen kleuterklasje die op de juf moet wachten… Ze weten heel goed wat Cruijff voor ogen heeft, dus moeten ze gewoon als volwassenen bij elkaar gaan zitten en tot een oplossing komen die binnen de lijnen van die ‘fluwelen revolutie’ past.

  3. FdB=Ajax

    Jonk heeft wel gewoon een punt. De aankoop van Sinkgraven slaat nergens op. Ik vind het geen slechte speler hoor, maar je betaalt veel te veel geld voor talent dat je op die positie ook in de jeugd hebt lopen. Donny vd Beek is echt niet minder dan Sinkgraven

  4. jeroen81

    Ik denk dat de media De boel op dikt ik denk dat ze de koppen al bij elkaar gestoken hebben

  5. Ajax nr 1

    Geen kleuterklasje haha wel zal je bedoelen. Alles op 1 man zijn manier. Kijk naar dit seizoen en de vorige seizoenen ja echt je hebt gelijk FDB= Ajax. Echt een fluwele aanpak en beleid is dit. Ik als echte AJAXFAN en voetballiefhebber vind echt dat deze aanpak echt AJAX en zijn mooie speelstijl kapot maakt en hoop zeker dat het volgend seizoen beter zal gaan maar dan moet je nu aanpakken en tijd maken.

    1. FdB=Ajax

      Ik had het over het Technisch hart, niet over de spelers.
      En hoe moeilijk het ook is, we moeten gewoon nog even geduld hebben. Over twee jaar mogen we pas zeggen of het geslaagd is of niet.

  6. Indojood

    Echte Ajaxfan? Waren wij dat ook geweest wanneer Michels en Cruijff niet hadden bestaan en Ajax nu het niveau van ADO of Utrecht zou hebben? Wij hebben alles aan deze twee legendes te danken. De ene houdt gezelschap bij God, de andere, bij Gods gratie, mag, hoop ik, nog lang onder ons zijn en betrokken blijven bij Ajax.

    1. Velibor

      Klopt,maar je bent toch wel met me eens dat die 4 kampioenschappen nu toch aardig dit grafvoetbal verbloemen vd laatste tijd?

  7. Indojood

    Ja. je slaat de spijker op zijn kop. ik pleit altijd voor aanvallend en verzorgd voetbal om zo succes te hebben, in deze volgorde want zo staat Ajax bekend. Mijn ouders hebben dit er met de paplepel ingegoten. Dus ja, ook ik heb me over het algemeen niet vermaakt de afgelopen jaren. We moeten terug naar de bron van ons geloof die zijn oorsprong heeft met de aanstelling van Michels in 1965. Dus ik ben het niet eens zgn. Ajacieden die Cruijff liever niet bij Ajax betrokken zien, terwijl hij samen met Michels de grondleggers zijn van de stijl waar Ajax beroemd mee geworden. Het is voor mij zoiets als christen zijn zonder Jezus Christus. Sorry voor de religieuze referenties in mijn laatste posts maar ik heb Ajax altijd beleefd als een godsdienst. Ik zie liever weer mooi voetbal en ik ben ervan overtuigd dat met onze aanvallende stijl de successen niet uitblijven. Daar blijf ik in geloven… 🙂

Comments are closed.