Zimling keert terug naar FSV Mainz: ‘Veel geleerd bij Ajax’

niki_zimling1

Niki Zimling speelt dit seizoen op huurbasis voor Ajax en daar zal het ook bij blijven. Ajax heeft te kennen gegeven het huurcontract niet te verlengen waardoor de Deen waarschijnlijk terug zal keren bij zijn huidige werkgever FSV Mainz. Na afloop van Jong Ajax – FC Emmen sprak Fox Sports met Zimling.

‘Ik ga waarschijnlijk terug naar Mainz want heb daar nog een langdurig contract. Het seizoen bij Ajax heeft niet gebracht wat ik ervan verwacht had. Ik heb hier niet veel gespeeld als ik gehoopt had. Aan de andere kant heb ik in dit jaar veel geleerd’. Maandagavond maakte de Deen zijn rentree bij Jong Ajax na een hamstringblessure. ‘Het was fijn om weer op het veld te staan en mijn hamstring heeft het goed gehouden. Ik voel mij goed momenteel en hoop dit jaar goed af te sluiten bij Ajax en we zien wel wat de toekomst brengt’.

Bron: Fox Sports

Related posts

34 Comments

  1. Remco425

    Hij heeft hier veel geleerd… Was toch juist de bedoeling dat onze spelers veel van hem zouden leren?

    1. Joeguh9

      Ja ik denk ook dat hij zijn functiebeschrijving een beetje verkeerd begrepen heeft!

  2. marcussboss

    niet de speler die ajax nodig had. nooit deze zet gesnapt om hem te huren…succes bij je oude cluppie

    1. Velibor

      Zat de scouting wel goed met de naam want zag zondag op tv ene Tibbling van Groningen en die peerde er eentje aardig in en knapte óók een hoop werk op???

    2. f-side64

      wat heeft dit ajax opgeleverd die huurling nx nadat noppes dus de scouting afdeling moet eens grondig door gelicht worden wat een ajax onwaardige huurling was dit zeg weg gegooid huurgeld en salaris.

    1. ajacied078

      dat kan niet. hij krijgt de bal al niet in een doel van 7 meter breed. laat staan in een mandje van 25cm

  3. qazqaz

    Bedankt voor je inzet, helaas te licht bevonden.. Kun jij ook niks aan doen Zimling.. Succes verder in je loopbaan! ^^

  4. Jughead

    Niki heeft welgeteld 1 goede wedstrijd gespeeld dit seizoen, thuis tegen Paris Saint Germain voor de rest was het huilen met de pet op!
    Succes bij Mainz….

  5. Ajax4everandever

    Zimling veel succes. Laat die rare reacties maar langs je heen gaan inmiddels weet je wel wie je wel of niet moet lezen. Ajax heeft je gevraagd en daar heb je heel logisch ja op gezegd. Het is het helaas niet geworden. Nogmaals succes met je verdere carriere.

  6. Frenk de Boer

    Wordt lastig zonder hem erbij volgend seizoen, was toch wel een van de sterkhouders zal wel voor een mooie prijs naar de subtop van europa gaan.

    1. Ajax4everandever

      Was het eindelijk een keertje eens met je. Meen je er niks van. Zonde 🙂

Comments are closed.