Moisander krijgt afscheid, Fischer rentree

moisander

Frank de Boer laat in een interview met Ajax TV weten dat hij enkele spelers extra speelminuten gaat gunnen wanneer zijn team zich definitief heeft geplaatst als tweede in de competitie. Met name Niklas Moisander krijgt een mooi afscheid omdat hij transfervrij vertrekt naar Sampdoria.

Naast Moisander mag ook Viktor Fischer zich verheugen op speeltijd. De Deen doet de laatste weken wedstrijdritme op bij Jong Ajax en zal nog in het lopende seizoen zijn rentree in de hoofdmacht maken. Ook Jairo Riedewald en Lucas Andersen krijgen meer speeltijd want beide spelers hebben in de ogen van De Boer ook niet heel veel gespeeld. Verder laat De Boer in het interview weten dat hij eigenlijk al bezig is met de allerbelangrijkste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De tweede plaats geeft recht op deelname aan de derde voorronde van de Champions League. ‘Eind juli moeten we vol aan de bak en het besef moet er zijn dat die wedstrijd heel belangrijk is. Sommige spelers hebben ook nog een interland in die periode. Wij willen iedereen drie weken vakantie geven, maar voor sommigen wordt het dan wel heel krap. We zijn inmiddels dan ook druk aan het puzzelen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

7 Comments

  1. Pim Ruisendaal

    Het is je gegund man! En laten we hopen dat Fischer snel minuten kan maken in het 1ste elftal. Want blijft een goede speler (vind ik)

  2. Litmanen

    Moisander, misschien niet de ultieme verdediger, maar een echte Ajax voetballer. Prachtige stijl, goede trap. Bedankt en heel veel succes. Het is te hopen dat Italië jouw kwaliteiten op waarde kan schatten.

  3. FdB=Ajax

    Jammer van het laatste seizoen, toen speelde Moisander erg onzeker. Maar heeft zich altijd als een prof gedragen

  4. Gert Ajax

    Is ook niet makkelijk om als vervanger van Vertonghen binnen te komen.
    Hij heeft dat heel netjes gedaan.
    Veel suc6 daar en bedankt!

Comments are closed.