Fischer kan niet wachten op rentree in eerste elftal

viktor_fischer1

Viktor Fischer stond meer dan een jaar buitenspel met een hardnekkige hamstringblessure en is inmiddels weer terug op de velden. De Deen maakte de afgelopen weken zijn rentree bij Jong Ajax en kan niet wachten om zijn rentree te maken in het eerste elftal. Aankomende zondag lonkt een plek in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met NAC en die kans wil Fischer met beide handen aangrijpen.

‘Mijn lichaam went steeds meer aan de minuten. Ik voel me sterk, mijn balcontrole gaat steeds beter. Het schot op de paal bijvoorbeeld maandagavond tegen FC Emmen, daar doet de bal precies weer wat ik wil. Voor mij voelt dat nu net zo goed als een doelpunt. Fysiek zou ik nog een stap kunnen maken maar dat zou vanzelf kunnen gaan als ik weer in het eerste op een hoger niveau speel. Vrijdag weten we meer maar ik ben gretig en heb dertien maanden niet gevoetbald. Het is aan de trainers om te beslissen, maar ik ben er klaar voor’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

34 Comments

  1. Joeguh9

    Wij ook niet!! Hopelijk vindt hij snel zijn oude vorm en hebben we volgend jaar een voorhoede met Fischer-Milik-El Ghazi!

    1. ajaciedpiet

      Heb liever iemand anders dan de arrogante en egoïstische el ghazi. Haal maar een nieuwe speler!

      1. Joeguh9

        Smaken verschillen natuurlijk maar in El Ghazi herken ik eindelijk weer wat lef, bluf en dergelijke. Dat hoort toch bij een Ajacied!

          1. ajaciedpiet

            Heb liever iemand van buitenaf, weet niet wie maar bij ajax lopen er genoeg rond die hun werk hebben gemaakt van spelers scouten. Vind el ghazi te zwak en is vaak egoïstisch

  2. Geroldkohlen

    doe maar gewoon rustig aan fischer, zodat je voor het volgende seizoen helemaal fit bent, we spelen nu toch nergens meer voor.

  3. Remco425

    Hij is er klaar voor.
    Toen Zivko dat zei vonden de meesten hier het dom om te zeggen, want het is aan de trainer…

      1. Remco425

        nee ik vergelijk de spelers niet, maar hun woorden. Wat voor de 1 geld, geld ook voor de ander. Maar hier wordt op zo veel dingen heel selectief gereageerd.

  4. neslopu

    Ik kan ook niet wachten!! Hopen dat je minuten mag maken. Het wachten is het meer dan waard als dit bekroont wordt met een doelpunt!! Make us proud!!

  5. S.sluyter

    Ik denk dat de meeste Ajacieden niet kunnen wachten tot onze Deense groeibriljant weer mag starten in de hoofdmacht!!

    1. Remco425

      om hem vervolgens weer af te branden na 3 slechte wedstrijden, zoals eerder bij diezelfde Fischer is gebeurt, net als bij vele andere talenten

  6. Velibor

    Ik ook ,ben bang dat we/jullie te hoge verwachtingen hebben maar je weet nooit natuurlijk. Hoop dat jullie hierboven gelijk hebben van mij mag het haha.

  7. jojocoolio

    Ben heel benieuwd hoe hij terug komt… Het is toch moeilijk na een lange afwezigheid… Maar ik heb er vertrouwen in…

Comments are closed.