Jong Ajax verliest van FC Emmen

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Emmen met 0-2 verloren. Bij de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam maakte Niki Zimling zijn comeback terwijl ook Viktor Fischer weer present was en de gehele wedstrijd speelde. Of de Deen aankomend weekend terugkeert in de eerste selectie zal aanstaande vrijdag bekend worden gemaakt. Jong Ajax kon geen vuist maken tegen FC Emmen en stond na vier minuten al met 0-1 achter. Een knap afstandschot van Kenny Tete zorgde in de eerste helft  bijna voor de 1-1. In de tweede helft was het FC Emmen dat de grootste kansen had om de voorsprong uit te breiden en dat uiteindelijk een kwartier voor tijd ook deed. 

Opstelling Jong Ajax: Boer; Lartey Sanniez, Tete, Van Bruggen, Warmerdam; Zimling (71. Vissie), Sporkslede, Bakker; Menig, Zivkovic (74. Acolatse), Fischer.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

 1. antonajax

  Erg als je op sommige voetbalsites ziet staan dat het ook nog eens kansloos was..

  1. Biornha

   HELEMAAL mee eens, dit moet dan de toekomst zijn van dit Ajax, hier moeten spelers uit voort komen die een versterking zijn, nog niet denk ik zo, je speelt met een beker winnaar op goal en 5 spelers die ook A wedstrijden hebben gespeeld, en dan verliezen van Emmen, kan echt niet…

 2. Bertus02

  Is dit wat Cruijff wil met Ajax? Hoeveel eeuwen denkt hij nodig te hebben om Ajax aan de top te krijgen? Geef die kleuters gvd op hun falie.

 3. Ajax4everandever

  Je praat alsof het 5 volwaardige spelers voor het eerste zijn. Alleen Fisher en Boer mag je hiertoe rekenen. De andere zijn aankomende of afgevallen spelers vwb het eerste. Het zijn dus vrijwel allemaal jonkies die tegen mannen moeten voetballen. Zij hebben geen van Rhijn, Veltman, Klaassen, Cillessen os Serero om zich heen lopen bijv.

 4. Litmanen

  Komop zeg! Ze verdienen allemaal minstens het dubbele van wat die Emmen spelers verdienen, dus je mag verwachten dat ze in elk geval de kwaliteit hebben om Emmen te verslaan!
  Inderdaad, Cruijff zou hiermee voor de voeten gegooid moeten worden met : zo Johan, leg even uit hoe we de jonkies gaan inpassen in het eerste en toch beter worden…….
  Pffffff, gewoon geld uitgeven voor kwaliteit die we niet hebben, jongens die vechten tot de kramp ze in de benen schiet.
  Niet van die halve wijven die hun kapsel belangrijker vinden dan de wedstrijd. O ja, en vooral veel plakplaatjes.
  Kaalscheren allemaal, hebben we die ergenis ten minste niet meer. Flikkert Anderson meteen in een depressie.

  1. FdB=Ajax

   Meestal zijn je reacties was genuanceerder, Litmanen… Met het verkeerde been uit bed gestapt?

   1. Litmanen

    Nog niet eens, kun je nagaan ;). Maar zonder dollen, het zijn toch allemaal modepoppen, die jonge gastjes? Zijn alleen maar bezig met materiële zaken. Kijk nou toch eens hoe de beste van de wereld er bij loopt. Geen plakplaatjes, normaal kapsel, geen goud en zilver, alleen een paar goddelijke voeten.
    Moet blijkbaar genoeg zijn om fantastisch te presteren.

    Ik zeg altijd maar zo: hoe meer blingbling, hoe minder kwaliteit op het veld.

    1. Velibor

     Tja die gastjes worden teveel in de watten gelegd vinden wij haha,wie denken wij wel niet wie wij zijn!? Ze trainen bijna elke werkdag,hebben verantwoordingsgevoel,supermentaliteit,clubliefde ,knallen op zen tijd een vervelend wijf op der muil,dit zijn helden in wording dus wij moeten onze bek houden en gewoon betalen voor een kutpartij voetbal en anders gaan ze hun uitdaging elders zoeken! Klinkt dit gefrustreerd ? Zal best maar dat ben ik ook in deze!

    2. FdB=Ajax

     Ja, dat ben ik wel met je eens. Maar het hoort ook wel een beetje bij de tijd. Gekleurde schoenen worden ook steeds normaler, terwijl ik nog gewoon op zwart speel.
     Wees blij dat onze spelers niet van die dansjes gaan doen als die Manu toen er per ongeluk een balletje via de binnenkant van de paal binnenrolde

 5. toon61

  dit was nu het ajax systeem wat ze moeten leren ,die zivcovic leert het dus nooit ,let maar op ,er komt geen een goede speler volgend jaar in het eerste ,ze kopen niks fansoenlijks ,johan komt met wat dwang zijn visie uitleggen .

 6. Basl

  Optie zimling wordt niet gelicht. Boer is gewoon een aardige keeper achter cillissen, sporkslede heeft al een kans gehad en is afgevallen, zal wel verhuurt worden volgend seizoen. Fischer weer bij het eerste. Zivcovic heeft de Boer dan toch aardig gezien, is er nog niet. Dan hou je enkel Menig over…..tja die verslaat Emmen niet in z’n eentje.

 7. Slingertje.

  Pure onkunde en ook hier is de mentaliteit ver te zoeken net als bij een aantal spelers van Ajax 1. Gelukkig komt er een grote schoonmaak deze zomer en dan maar hopen dat de juiste spelers worden gehaald.

 8. Ajax4everandever

  Aantal weken geleden kregen de jongens niets dan lof en nu ……. worden ze weer gewoon afgemaakt. Leeftijd maakt mensen niet uit. Week in week uit top prestatie leveren want …… je krijgt toch zoveel geld dus ……. mag je niet in een dip komen ….. Maakt leeftijd en leerproces niets uit. Gewoon lekker ongenuanceerd afmaken die handel. Men vergeet gewoon de trainer hierin mee te nemen.

Comments are closed.