Elk team type Gudelj nodig: ‘Ik sterf liever dan dat een tegenstander sterker is’

0408gudelj_kishna

Ondanks dat hijzelf nog in alle toonaarden ontkent lijkt de komst van Nemanja Gudelj naar Ajax slechts een kwestie van tijd. De international van Servië werd eerder ook in verband gebracht met psv maar richt zich nu eerst op het einde van de competitie met AZ voordat hij uitspraken doet over zijn toekomst.

De 23-jarige aanvoerder van AZ laat doorschemeren dat hij ervan overtuigd is van waarde te kunnen zijn voor Ajax. “Of ik bij Ajax pas, moeten anderen beoordelen. Maar ik denk dat elk team een speler als ik nodig heeft”, aldus Gudelj in de Volkskrant. Hij ziet zijn fysieke gesteldheid als een van zijn voornaamste kwaliteiten en blijft daaraan werken, onder meer door op zijn voeding te letten. Het zorgt ervoor dat hij directe tegenstanders vaak de baas is in het veld. “Als er een keer eentje net zo fit is, pak ik hem op het laatst op mentaliteit. Die geeft mij extra brandstof. Ik sterf liever dan dat een tegenstander sterker is”, zo besluit hij vastbesloten.

Bron: De Volkskrant

Related posts

24 Comments

        1. frenkynairo

          Nee klopt serero had ook
          Niet gescoord tegen barca toen we met 2 1 wonnen. Oh wacht tog wel hahahah

        2. dickst14

          boilesen en van rijn scoren ook haast nooit, maar in tegenstelling tot serero spelen ze ook nog slecht.

        3. tijmen020

          Wanneer is de laatste keer dat iniesta gescoord/assist gegeven heeft? Sommige spelers maken het team beter zonder op het scorebord een hoofdrol op te eisen.

  1. Ronald96

    Wat overdreven uitgedrukt, maar een uitstekende instelling. Precies wat ik de laatste maanden mis

  2. AFCA my World

    Zo’n speler kunnen we echt wel gebruiken voor een jaar of 2 en dan op zijn top voor een mooi bedrag doorverkopen !

  3. Mooi

    Ik wil geen zwart kijker zijn maar weer een middenvelder op welke positie? Ik denk middenvelders genoeg maar als hij meerwaarde heeft wie ben ik dan doen ?

    1. antonajax

      Maar het is wel de keerzijde van wat de meeste van gudelj vinden. Ik zie hem ook graag komen, maar middenvelders zijn er idd al zoveel

    2. Remco425

      klopt, maar Bazoer kan nog geen 50 wedstrijden in een jaar spelen, Klaassen en Serrero waren al een aantal keer geblesseerd, als Serrero uberhaupt niet weggaat, Andersen vind ik te licht, Sinkgraven is ook pas 19, dus zal ook niet alles kunnen spelen, blijft over Schone, die Frank liever in de aanval zet. Ik denk dus dat er wel een plek over is voor Gudelj.

  4. AFCAoostNL

    Zie hem liever niet komen maar een routinier van een paar miljoen meer….wie geen idee misschien buitenland checke ik bedoel als pisvee quardrado kan halen is er ergens vast wel een goede op te pikken. Afgelopen weekend tegen Heerenveen speelde hij niet goed en veel balverlies en niet terugvechten en erachteraan gaan net als sommige van onze eigen middenvelders soms doen. Deze jongen kan de kar niet trekken heeft net een paar potjes aardig gevoetbald maar is niet constant genoeg en bovendien onervaren in Europa

  5. slm020

    Dat is de juiste mentaliteit !! Dubbele posities !! Dan zien we is 90 Min druk zetten inplaats van 35 min !! Je bent van harte welkom Guldelj 🙂

  6. Bdg

    Dat wordt een middenveld met gasten die erop klappen, top. Op dit moment hebben we iets teveel mooiweervoetballers. Nou de verdediging nog ff van 2 bikkels voorzien graag. Centraal en linksback en het liefst met ervaring al zou dat lastig worden.

  7. JP3000

    Als hij deze mentaliteit ook nog eens weet over te brengen bij de overige spelers van Ajax dan is hij uiteraard welkom!

  8. Harry_Kleingeld

    Hij kan net zogoed worden als strooman bij pisvee.vergelijkbare speler, halen die gast

  9. ELJAX

    Haal tapia en corona op bij twente! Die hebben ook dat gif! Geen scandinaviers meer maar jeugd aanvullen met zuid-amerikanen.

  10. Velibor

    Kijk naar foto dat zegt genoeg haha! Er denkt er eentje : poehpoeh loop toch niet zo hard !

Comments are closed.