Cillessen kiest opnieuw voor korte vakantie

0226legia-ajax_cillessen

Jasper Cillessen zag Ajax dit weekend uitlopen op de nummer drie van de Eredivisie en weet dat Ajax nog vier punten nodig heeft om de tweede plek definitief te behalen. De doelman laat weten dat hij niet kijkt naar de punten maar de laatste vier wedstrijden gewoon wil winnen en zo snel mogelijk de voorronde van de Champions League wil behalen.

‘De komende vier wedstrijden moeten we met winst afsluiten en dan is de tweede plaats vanzelf een feit. Dat wij dan de voorronde van de Champions League bereiken is nog enigzins positief aan dit seizoen en kunnen we toch nog met een redelijk gevoel op vakantie’.

Cillessen kiest dit jaar overigens opnieuw voor een korte vakantie zoals hij die vorig jaar na het WK ook had. ‘Op 12 juni speel ik nog met Oranje tegen Letland en vanaf 15 juni heb ik drie weken vrij. Na het WK was dat ook het geval en dat is mij goed bevallen. Mijn vriendin en ik kunnen ook niet stilzitten op vakantie dus we zoeken altijd gericht naar een onderkomen waarbij we ook kunnen sporten. Begin juli zal ik mij weer bij Ajax melden en laat het trainingskamp in Oostenrijk dit jaar schieten. Er staat die maand veel op het spel, zo wijst Cillessen naar de vooronde van de Champios League.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

14 Comments

  1. antonajax

    Juist richt je op de play-off CL en rust goed uit tijdens je welverdiende vakantie. Zonder jou waren we zeker geen 2e geworden!

  2. Sjeffrey

    als je niet kan stilzitten, mag je 3 week lang lekker penalty ’s gaan oefenen.

  3. Joeguh9

    Zeik niet zo over die penalty’s joh. Toch heel positief dat hij vroeg weer beginnen wil!

  4. AFCA my World

    Hopelijk begrijpt Frankie dat hij zijn spelers nu zo vroeg in het seizoen niet moet afbeulen,je kunt nu al zien dat het seizoen eigenlijk te lang is en de spelers zich naar het eind toe slepen !

  5. Slingertje.

    Het zal nog een hele kluif gaan worden om zich te plaatsen voor de groepsfase CL. Er moet echt flink geïnvesteerd worden om weer een sterk team op te bouwen.

Comments are closed.