De Boer: ‘Het was vier keer niks’

0411heracles-ajax_technischestaf

Frank de Boer zag Ajax zaterdagavond met 0-2 winnen in Almelo maar tevreden was de coach duidelijk niet en liet dat ook merken voor de camera van Fox Sports. De Boer is blij dat het seizoen bijna ten einde is.

‘Het was echt vier keer niks. Waar we normaal gesproken op kunstgras het spel kunnen maken met snelheid en positiespel kwam het er vandaag weer niet uit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat het seizoen bijna ten einde is want op deze manier nog tien wedstrijden moeten spelen is wel heel moeilijk. De spelers deden wel hun best, maar er zat geen kwaliteit in ons spel. Gelukkig nam Lucas Andersen de druk van de ketel met een briljant moment’, verwees hij naar de prachtige en beslissende 0-2 van de Deen.

Bron: Foxsports

Related posts

61 Comments

  1. Marcie

    Laten we de lessen uit dit seizoen trekken en daarna dit seizoen heel snel vergeten.

    Ps mannen ik heb mijn zoon beloofd naar Ajax Cambuur te gaan. Leg daar nog even een knappe pot voetbal neer

    1. rickert

      over het algemeen kan je toch zeggen dat het team toch wel een bepaalde klasse.. als je in een seizoen zoveel punten haalt terwijl je 80/90% van de wedstrijden gewoon als een natte krant speelt, heb je laten zien dat je wedstrijden kan winnen zonder goed spel. als volgend seizoen het fundament wordt verbeterd en er meer vastigheid in je team komt, wordt je gewoon kampioen!

  2. paullus

    Nou frank dan zal ik maar eens bij je eigen te raden gaan
    Want het hele seizoen is niks
    Jij zet toch echt deze poppetjes in het veld
    Ik mag toch hopen dat het volgend seizoen een stuk beter gaat

      1. paullus

        Hij heeft toch de meeste gehaalt hij was toch de gene met overmars die brulde dat dit de sterkste formatie was zins tijden
        Nou dat hebben we gezien

          1. Ajax nr 1

            Tsss dat had hij in het begin van het seizoen moeten doen en niet aan het einde. Want nu zijn we misschien wel miljoenen misgelopen grappenmaker

      2. qaw123

        ik wil deze poppetjes
        Cassilias, D.Luiz ,Ratkovich
        Pepe , Modric ,Danilo,Neymar
        Ronaldo,Messi.brhovic.Suaez

        1. Roughrolf

          En geen Sigthorson !!!!!! Er zijn anderen en toch stelt FdB hem weer op. Zo langzamerhand ga ik twijfelen aan zijn integriteit!!!!!!

        2. JP3000

          D. Luiz… Sorry maar die gozer is echt zwaar overschat! Cassilias heeft zijn beste tijd inmiddels ook wel gehad en Pepe is zo dom als een achtereind van een varken. CR7 is een naar mannetje… De rest is naar mijn mening wel welkom!

          1. Remco425

            Ronaldo is een super prof. Veel meer dan Messi die nog wel eens te zwaar is en geblesseerd raakt door gebrek aan discipline. Pepe is echt wel een fantastische verdediger, alleen tegen Barca ziet hij het nog weleens rood voor de ogen.

  3. JLAvG

    Juiste opmerking, nu de juiste personen aankopen. En dan op naar de schaal voor 2016!!! Succes Frank!!!

  4. Sazzz

    wel apart dat iedereen dit seizoen zsm wil vergeten. we staan tweede hoor, we hebben het weleens (veel) slechter gedaan…

  5. Frenk de Boer

    Fijn dat je het opmerkt, maar doe er nou eens wat aan! Het is het hele seizoen al 4x niks!

  6. JCruijff

    Ik zal over een paar dagen Frank de Boer spreken en hem vertellen dat hij toch echt de speelstijl drastisch moet veranderen. Er klopt niks van. Er bestaan geen linies. Dat heen en weer geschuif op eigen helft voegt helemaal niks toe aan het spel. De ontvanger van de bal gaat pas nadenken wat hij gaat doen als hij de bal heeft. Daarom ligt het tempo zo laag. In de hele eerste helft is er niet 1 keer een schot geweest tussen de palen. Ajax onwaardig. Geloof me Frank zal niet blij zijn na ons gesprek.

    1. Ajax nr 1

      Haha kom op he je kan het. Zeg ook gelijk even dat Frankie niet zo eigenwijs moet zijn omdat er al supporters in november waren die zeiden dat dit zou gebeuren met de club. We zijn Miljoenen misgelopen hierdoor. Maar succes vande week met het gesprek.

  7. Mooi

    Frank daar ben jij ook schuldig aan en als jij altijd maar zo blijft praten over je spelers komt het zelfvertrouwen nooit terug .

  8. Coenie

    Laten we gewoon eerlijk zijn: welke andere spelers moet hij nu opstellen dan waardoor het beter gaat? Frank stelt ze dan wel op, maar hij is zo goed als zijn spelers op dat moment zijn. Daarbij kan je van een trainer niet verwachten dat hij zijn ploeg openlijk afbrand. Zoals iemand op een berg in Barcelona zei: “een keer geen kampioen worden is wel eens goed, omdat je dan ziet waar het fout gaat”.

  9. -buitenkantje rechts-

    Vreemde reactie. Je bent als coach verantwoordelijk voor het vertoonde spel. Als het goed gaat wordt je geëerd, maar als het slecht gaat ben je ook verantwoordelijk. Als je zegt “het was 4x niks” heb je het dus ook over je eigen functioneren. Hij zei in hetzelfde interview ook dat hij blij was niet nog 10 wedstrijden te moeten spelen. Ook vreemd.. Daarmee geef je aan dat je geen verbetering verwacht voor de komende wedstrijden. Hunkeren naar het einde en dan maar hopen dat met een paar nieuwe aankopen het volgend seizoen beter zal gaan. Goede spelers zijn er mijns inziens genoeg. Je moet jezelf de vraag stellen, waarom functioneren/renderen veel goede spelers niet? En dan ook jezelf een grote spiegel voor houden..

    1. toon61

      Hopende op een paar goede spelers ,ik zie het niet gebeuren jij wel ,ze hebben het over een goede verdediger van 17 a 18 jaar ,let maar op het gaat opo de oude voet verder ,frank valt soms ook door de mand,met zijn wissels .

    2. Ajax4everandever

      Aan de andere kant zou het ook niet realistisch zijn als hij vrolijk naar de volgende wedstrijden uitkijkt. Hij heeft lang goede hoop uitgestraald. Veel langer dan de meeste supporters. Het team heeft hem in de steek gelaten. Ik ben trots op het feit dat hij niet opgeeft maar nog een seizoen doorgaat. Dat toont lef en klasse.

      1. toon61

        Daar kan ik m,e wel in vinden wat je zegt ,maar dat hij ook flinke fouten heeft gemaakt ,verkeerde wissels enz .

  10. JCruijff

    Als Frank niet naar mij luistert, gaan er koppen rollen en adviseer ik een andere coach want ik zie geen enkele verbetering in de manier van spelen. En daar zit toch echt de sleutel. Welke speler heeft Frank nou echt beter gemaakt dit seizoen zal ik hem vragen…………

    1. Ajax4everandever

      Dit grapje werkt niet meer hoor. Wordt nu zielig. Gewoon weer normaal commentaar geven en cabaret aan de professionals overlaten.

    2. toon61

      Frank heeft niemand beter gemaakt ,maar van de andere kant als het er niet inzit ,kann je ze willen leren dat het zus en zo moet ,dan lukt het nooit ,
      Ook mist ajax ervaren krachten ,jongens die er meteen staan ,ze hoeven niet alles te kopen ,maar als het dan goed draait ,speeld de jeugd ook beter .

  11. Nultwintig

    @JCruijff: maw….JOUW succes is ONS succes, en JOUW probleem blijft JOUW probleem:)

  12. Slingertje.

    Jij laat ze dat baggervoetbal spelen Frank en daarnaast is het pure onkunde van veel spelers want die horen niet op dit niveau thuis.

    1. AFCAoostNL

      Hij heeft ook een aantal keer goed gewisseld met van de Hoorn bijv 😉 maar waar het omgaat is dat het niet aan Fdb ligt als hij je vier keer kampioen maakt met een niet al te beste selectie en met hakken over de sloot af en toe. In Europa heb je ook best een paar aardige potjes gespeeld. Maat als je wil meekomen in Europa en in eigen competitie zonder twijfel kampioen wordt zou er een goede mix moeten zijn tussen de jonkies en ervaren spelers en die is er niet. Want dan moet je kwaliteit kopen en een speler uit de eredivisie een jonkie kost al 6 miljoen dus moet je het dubbele uitgeven aan een ervaren speler en dat doet Ajax niet meer. Dus kansloos om hem de schuld te geven van slechte wissels als je selectie gewoon niet breed genoeg is! Niet alleen elf spelers kunnen alle wedstrijden spelen toch?

      1. Ajax4everandever

        Hij moest ook een aantal keren noodgedwongen anders wisselen dan het plan was. Gewoon vanwege blessures. Als er een wil dat Ajax mooi voetbal speelt dan is het Frank wel. Er is alleen voor een weg gekozen dat er geen hoofdprijzen meer betaald worden. Niet voor de salarissen en niet voor de transfers en dat is goed. Dat het resultaat dan langer op zich laat wachten dan gehoopt en de bedoeling was, is een simpel geval van jammer. Volgens jaar nieuwe kansen, nieuwe prijzen.

        1. paullus

          Weet je wat het met jou is
          Jij kan nooit wat horen van frank de boer
          Je kan mijn niet wijs maken dat je van Ajax geniet
          Ze spelen de laatste 2 seizoenen als een krant
          En dat kan je echt de boer aan rekenen

          1. Ajax4everandever

            Ik geniet altijd. Waar ik gek van word zijn die randfiguren zoals jij. Die proberen telkens alles te verzieken met graf zeikerij.

          2. Ajax4everandever

            Een koekoek die vrolijk is en geniet. Het gaat niet alleen op het spel maar alles ee omheen maar ja, sommigen kijken niet verder dan de krijtlijnen

  13. sabrina

    Dit seizoen was voor de spelers even een met beide benen op de grond seizoen… Op naar volgend seizoen en dan gaan we verder waar we vorig seizoen met geëindigd waren…. Kampioenen!!!!!!

  14. PvL020

    Ik zit nu studio sport te kijken Willem II – 010 maar die Dijks moet terug naar Amsterdam!!!!

  15. Jeroen68

    Bayer Leverkusen heeft verdediger Spahic ontslagen. Zo iemand mist Ajax, halen die vent.

  16. Geroldkohlen

    pff laat siggi maar eens gewoon op de tribune zitten, en laat zivko het afmaken aub!!

Comments are closed.